Dureri ovare pe sarcina!
Abia am aflat ca sunt insarcinata, ne-am dorit foarte mult asa ca inainte de a incerca am fost la medic pt controale. Specific ca de mai bn de 5 ani am probleme cu durerile grave de ovare si balonarea excesiva. Sex nu pot face decat foarte rar si doar pozitii usoare datorita durerilor ingrozitoare. Am fost la controale zeci de ori, diferiti doctori si diferite tipuri de teste si ecografii, in Romania si Anglia respectiv. Nimic nu iese gresit. Doar raceli usoare si un vagin sensibil. Cam astea sunt diagnosticele.
Acum pana ajung la primul control pt sarcina sunt ingrijorata deoarece durerile sunt si mai intense, in special seara, pe timpul noptii si dimineata.
Nu stiu ce as putea sa mai incerc. Odata ce eu de atatia ani abia respir de dureri ceva trebuie sa fie in neregula. De ce doctorii nu gasesc nimic?
Acum pana ajung la primul control pt sarcina sunt ingrijorata deoarece durerile sunt si mai intense, in special seara, pe timpul noptii si dimineata.
Nu stiu ce as putea sa mai incerc. Odata ce eu de atatia ani abia respir de dureri ceva trebuie sa fie in neregula. De ce doctorii nu gasesc nimic?
3 comentarii
Durerile pot fi cauzate de sindromul aderential cauzat de raceli de-a lungul timpului sau de o eventuala endometrioza asociata. Ambele se diagnosticheaza cu ocazia altor investigatii:
-aderentele cu ocazia interventiei (ex.:laparoscopie exploratorie si diagnostica);
-endometrioza: sugerata de analize de sange si confirmata laparoscopic.
Important este sa urmati indicatiile medicului dvs. curant care va supravegheaza sarcina.
-aderentele cu ocazia interventiei (ex.:laparoscopie exploratorie si diagnostica);
-endometrioza: sugerata de analize de sange si confirmata laparoscopic.
Important este sa urmati indicatiile medicului dvs. curant care va supravegheaza sarcina.
Bună ziua, cum mai sunteți cu durerile de ovare ? Și eu am aceeași problemă, totul e ok la control, dar pe mine mă dor ovarele.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Dureri de ovare...
- 8simt o durere in partea stanga jos cu radiatie prin toata burta
- 5usturimi la nivelul zonei genitale.. Urgent!
- 13Anexita recidivanta...cred sau nevindecata
- 6o posibila sarcina?
- 4durere (excesiva) la ovare
- 5Dureri de ovare si urinari dese
- 7de ceva vreme am niste dureri in partea dreapta.. spre ovar si spre buric si spre spate
- 2am scurgeri mici maronii, dureri de spate si de ovare
- 6Rana pe col+dureri+sangerare
- 1Help?? Durere ovar stang, abdomen inferior umflat
- 0Durere ovar drept
- 2Ovare inflamate
- 0Durere de ovare mare
- 5Sunt ingrijorata. De cateva zile ma dor rinichii si ovarele.
- 1Probleme dureroase.
- 0Dureri de ovare in timpul administrării brânca ursului.
- 1Durere în partea dreaptă jos
Mai multe informații despre: durerea de ovare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: