Dureri ovare pe sarcina!

19-11-2017
Georgiana07
Nu este medic/terapeut
Georgiana07
Abia am aflat ca sunt insarcinata, ne-am dorit foarte mult asa ca inainte de a incerca am fost la medic pt controale. Specific ca de mai bn de 5 ani am probleme cu durerile grave de ovare si balonarea excesiva. Sex nu pot face decat foarte rar si doar pozitii usoare datorita durerilor ingrozitoare. Am fost la controale zeci de ori, diferiti doctori si diferite tipuri de teste si ecografii, in Romania si Anglia respectiv. Nimic nu iese gresit. Doar raceli usoare si un vagin sensibil. Cam astea sunt diagnosticele.
Acum pana ajung la primul control pt sarcina sunt ingrijorata deoarece durerile sunt si mai intense, in special seara, pe timpul noptii si dimineata.
Nu stiu ce as putea sa mai incerc. Odata ce eu de atatia ani abia respir de dureri ceva trebuie sa fie in neregula. De ce doctorii nu gasesc nimic?
3 comentarii
0
21-11-2017, ora 18:36
Dr. Cosmina Brummer
Obstetrica-ginecologie, Rm.Valcea
Dr. Cosmina Brummer
Durerile pot fi cauzate de sindromul aderential cauzat de raceli de-a lungul timpului sau de o eventuala endometrioza asociata. Ambele se diagnosticheaza cu ocazia altor investigatii:
-aderentele cu ocazia interventiei (ex.:laparoscopie exploratorie si diagnostica);
-endometrioza: sugerata de analize de sange si confirmata laparoscopic.
Important este sa urmati indicatiile medicului dvs. curant care va supravegheaza sarcina.
0
22-11-2017, ora 11:22
Georgiana07
Nu este medic/terapeut
Georgiana07
Va multumesc!
0
28-12-2020, ora 08:04
Mira82
Nu este medic/terapeut
Mira82
Bună ziua, cum mai sunteți cu durerile de ovare ? Și eu am aceeași problemă, totul e ok la control, dar pe mine mă dor ovarele.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Crampe la ovare - ce ar putea fi
  •