Oare sunt insarcinata?

Buna ziua,
Am un ciclu menstrual, regulat de obicei, 25-26 de zile,.Ultima menstruatie am avuto pe 6 octombrie 2017, ar fi trebuit sa vina pe 1 noiembrie, dar nu a venit, azi a treia zi de intarziere am facut un test de sarcina care a iesit negativ, mentionez ca itre 16 octombrie si 21 octombrie am avut contacte sexuale neprotejate, Ne dorim un bebe.Este posibil sa fiu insarcinata si testul sa nu iasa pozitiv?
Multumesc!
Am un ciclu menstrual, regulat de obicei, 25-26 de zile,.Ultima menstruatie am avuto pe 6 octombrie 2017, ar fi trebuit sa vina pe 1 noiembrie, dar nu a venit, azi a treia zi de intarziere am facut un test de sarcina care a iesit negativ, mentionez ca itre 16 octombrie si 21 octombrie am avut contacte sexuale neprotejate, Ne dorim un bebe.Este posibil sa fiu insarcinata si testul sa nu iasa pozitiv?
Multumesc!
3 comentarii

Buna ziua,
Puteti face o analiza de sange: beta-HCG. Aceasta va confirma daca sunteti sau nu gravida.
Puteti face o analiza de sange: beta-HCG. Aceasta va confirma daca sunteti sau nu gravida.

Buna seara, multumesc de raspuns,
In aceasta seara mia venit o scurgere maronie, si am un pic de disconfort la burta, ar putea fi sangerarare de nidatie?sau..?
Multumesc!
In aceasta seara mia venit o scurgere maronie, si am un pic de disconfort la burta, ar putea fi sangerarare de nidatie?sau..?
Multumesc!

Ai aflat ceva? Si eu am avut procesul de nidatie dar toate testele sunt negative, imi doresc foarte tare un bebe !

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ciclul menstrual... nu mi-a venit o luna
- 7prea mult stres ajutor
- 4sunt insarcinata?
- 7nu mi-a venit ciclul de o luna si ceva...fata, 14 ani
- 15este posibil sa fiu insarcinata?
- 3anexita si intarzierea menstrutiei
- 2Intarzierea menstruatiei
- 3Intarziere menstruatie
- 4nu mi-a venit menstruatia de vreo doua luni
- 6Menstruatie intarziata, test negativ.
- 0Ce poate fi?
- 0Imi intarzie menstruatia
- 0Posibila sarcina
- 0Menstruatie întârziată
- 2Intarziere menstruatie, test negativ.
- 0Menstruatie intarziata, teste negative
- 1Pot fi insarcinata?
- 0Menstruatie intarziata 13 zile durere de menstruatie prezenta si test sarcina negativ Help
- 0Ciclu nu vine
- 1Intarziere menstruatie, please help
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: