Posibila sarcina ?

21-07-2018
Anaissss
Nu este medic/terapeut
Anaissss
Stiu ca am mai venit cu aceasta întrebare și răspunsul mi a fost sa stau liniștita, dar deja este a doua zi in care menstruația nu apare, am mici dureri de burta și anumite “zgomote “ mici înțepături specifice apariției menstruației dar nimic, in urma cu o săptămâna și ceva am avut contact sexual cu prietenul meu protejat, acesta a ejaculat in prezevativ și din câte spune el după ejaculare a mai continuat putin pana când nu am mai vrut eu, lichidul seminal era in prezevativ când a scos penisul prezervativul a alunecat putin pe penis, am verificat apoi dacă s a scurs ceva pe la inelul prezervativului Dar totul era uscat, inelul prezervativului era strâmt chiar dacă aluneca., sperma era la locul ei in prezevativ acesta nu era rupt, o părere am și eu nevoie, e posibil sa mi întârzie din cauza unei dereglări, specific ca a fost primul contact sexual, menstruația am avut-o mereu neregulată.
2 comentarii
2
21-07-2018, ora 19:11
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Cum ar putea sa stie cineva de aici care este riscul de sarcina? Internetul nu tine loc de test de sarcina.
Daca aveti menstruatia neregulata poate sa fie o alta intarziere. Incercati sa mai aveti rabdare cateva zile. Daca totusi menstruatia nu apare incercati un test de sarcina.
Dupa ce toata povestea se termina incercati sa mergeti la un control medical si sa faceti niste analize specifice pentru a afla daca exista o cauza a menstruatiei neregulate. Pot exista mai multe conditii medicale care sa produca o menstruatie neregulata (ex.hormonale).
Educatia sexuala din surse autorizate, profesioniste, va poate ajuta sa nu mai treceti si sa nu mai ajungeti in astfel de situatii. Începerea vieții sexuale presupune responsabilitate fata de propria sanatate si informare corecta.
1
22-07-2018, ora 20:32
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Încercați un test de sarcină. E cel mai simplu de verificat și pe urmă stați liniștită. Întârzierea poate fi și din alte cauze, dar cauza reală o poate stabili numai ginecologul, care este în măsură să facă anumite investigații, tot ce v-am spune noi sunt simple ipoteze.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: