Ciclu la 60 de zile !

Buna ziua! Am si eu o problema, in 20 mai 2013, mi-a venit ciclul menstrual ca de obicei luna de luna, urmatoarea luna, in iunie nu mi-a venit deloc, apoi in iulie pe 20 mi-a venit, in august iarasi nu mi-a venit, iar acum pe 20 septembrie mi-a venit. Mentionez ca NU am avut contact sexual neprotejat, deci nu cred ca este vb de o sarcina pentru ca nu am avut nici un fel de simptom. va rog puteti sa imi spuneti ce poate fi sau un sfat?
2 comentarii

Buna ziua,
Pot fi dereglari hormonale, disfunctii ovariene, de aceea va recomandam sa mergeti la un medic ginecolog pentru un consult, eventual o ecografie transvaginala care va pot da raspunsul exact in aceasta situatie.
O zi frumoasa,
Echipa Marie Stopes
Pot fi dereglari hormonale, disfunctii ovariene, de aceea va recomandam sa mergeti la un medic ginecolog pentru un consult, eventual o ecografie transvaginala care va pot da raspunsul exact in aceasta situatie.
O zi frumoasa,
Echipa Marie Stopes

Multumesc pentru raspunsul acordat, o sa iau in calcul aceasta optiune.Stiti cumva cam cat m-ar costa un consult pentru o ecografie transvaginala ? Multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Dupa 5-6 ani de anticonceptionale, menstruatia intarzie
- 3Intarziere menstra. Sarcina?
- 0Intarziere menstruatie, senzatie de rau, exces de vitamina c
- 8Sunt gravida?
- 1Sarcina fara contact sexual?
- 0Sunt insarcinata?
- 0Simptome de sarcina
- 0Menstruatie intarziata
- 1Secretie alba si intarzierea ciclului
- 3Menstruatie intarziata
- 0Întârziere ciclu