Probleme cu menstruatia va rog raspundeti
Buna seara, puteti sa-mi spuneti din ce cauza mi se intampla asa sunt foarte ingrijorata pe luna lu decembrie nu mia venit menstruatia si aveam mancarimi si usturime in vagin in ianuarie mia venit pe data de 7 si pe luna asta februarie suntem in 21 si tot nu mia venit de ce nu inteleg, am avut contacte sexuale dar nu a ejeculat in mine.va rog ajutatima cu un raspuns va rog
2 comentarii
Buna ziua,
Daca acele contacte sexuale au fost protejate nu aveti de ce sa va faceti griji. Catebdespre mancarimi si usturime, ele pot fi simptomele unei infectii. Va recomand un control ginecologic. Oricum, trebuie sa vedeti si care este cauza intarzierilor ciclului menstrual.
Daca acele contacte sexuale au fost protejate nu aveti de ce sa va faceti griji. Catebdespre mancarimi si usturime, ele pot fi simptomele unei infectii. Va recomand un control ginecologic. Oricum, trebuie sa vedeti si care este cauza intarzierilor ciclului menstrual.
Puteti ramane insarcinata chiar daca ejaculeaza afara din cauza lichidului preejaculator care se secreta la inceputul actului.
Pt macarimi si usturimi test secretie la ginecolog sa vedeti cu ce e infectia si cereti tratament si pt partener.
Pt macarimi si usturimi test secretie la ginecolog sa vedeti cu ce e infectia si cereti tratament si pt partener.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 60Intarzierea menstruatiei
- 3mi-a intarziat menstruatia o luna
- 9herpes genital?
- 3Intarziere menstruatie
- 11Este insarcinata?:|:|:|
- 4Exista posibilitatea de a ramane insarcinata?
- 215 zile de intarzire!!! Oare s-a produs minunea?
- 1intarziere ciclu 3 luni
- 6Decalotare... acum simt o usoara mancarime si usturime. Ce poate fi?
- 0Întârzierea menstruației
- 2Intarzaiere menstruatie
- 2menstruatie intarziata
- 0Intarziere menstruatie, senzatie de rau, exces de vitamina c
- 0Mancarime bubite rosi
- 1Ciclul menstrual întîrzie să apară de 2 săptămîni azi împlinite
- 0Menstruație întârziată
- 0Intarzierea ciclului menstrual
- 4Pot fi insarcinata?
- 2Dacă am făcut sex protejat mereu, pot fi însărcinată?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: