Ajutor! durere ovare, spate
Buna ziua! Am si eu o problema si as vrea răspunsul medicului. De câteva luni bune am ovarul drept umflat si mie mi se pare ca unflatura creste. Simt o durere usoara atunci când merg. De câteva zile simt durere si la cel stâng si la fel când merg. De câteva săptămâni ma doare spatele dar în parti în dreptul coapsei dar în spate in ambele parti. Durerea se resimte mai ales când ma asez jos si se resimte si la ovare. Ce ar trebui sa fac? Ce medicament sa iau ? Si mai exact, ce pot avea ? ( in ultimele luni am si sangerat dupa si in timpul contactului sexual)Astept raspuns va rog.
2 comentarii
Nu puteti lua un tratament fara un diagnostic asa incat trebuie sa mergeti la ginecolog la o consultatie.
Mi a întârziat ciclul menstrual 13 zile. Si țin sa mentionez ca nu am un ciclu menstrual regulat. Sa fie din cauza durerii de ovare? Recent am avut un contact sexual si am avut dureri groaznice la ovare. Sa fie din cauza asta ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ovarul stang ma doare cumplit in urma unui act sexua! Ce sa fac?
- 5dureri menstruale: vars, ma dor ovarele, imi amortesc mainile si picioarele si lesin
- 3am dureri in timpul actului sexual
- 2durere ovariana ciudata!!!
- 13Durere de ovare
- 12Dureri in timpul actului sexual
- 18legat de sex..
- 1dureri la contactul sexual
- 4Dureri de ovare si nu ma pot apleca
- 5am o durere de ovare pe partea dreapta de cateva luni
- 5anexita? as vrea un raspuns!
- 7Dureri de ovare
- 4dureri in timpul actului, miros neplacut, mincarimi, singerari dupa fiecare act..
- 4dureri in interior si usturime si in interior si in exterior
- 5scurgeri maronii dupa un contact...
- 1dureri in timpul actului sexual
- 0Candidoza Dureri in timpul si dupa actul sexual
- 7durere in timpul actului sexual
- 0Anticoncepționale
Mai multe informații despre: durerea de ovare durerea in timpul actului sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: