am uitat sa iau 2 pastile
am luat dintro folie de femoden doar o saptamana si apoi am uitat sa iau 2 pastile si mia aparut o sangerare prematura.nu am mai continuat folia...akma astept sami vina ciclul k sa incep o noua folie.dupa cat timp ar treb sami vina?
8 comentarii
Aceasta sangerare de acum nu e menstruatie.asteapt-o pe cea adevarata din luna urmatoarea si atunci incepe o noua folie. Incearca sa nu mai uiti pilulele caci iti va deregla orarul ciclului menstrual.sau foloseste prezervativ.
ink nu mia aparut acea sangerare de care spuneti k nu este menstruatie...si sunt speriata k ink nu mia venit...knd ar treb sami vina?am avut contacte sexuale neprotejate dar el nu a ejaculat inauntru.
Cand ar fi trebuit sa-ti vina menstruatia ? Contacte sexuale neprotejate ai avut dupa ce ai intrerupt pilulele ?
da dar el spune k nu a "lasat" in mine.si pana la urma acea menstruatie "falsa" sar putea sa nu apara deloc?...sa fie o dereglare din cauza intreruperi premature a pilulelor si sangerarea ce am avuto?...sunt nedumerita.caut doar niste raspunsuri.o sa incep o cutie nou doar luna viiitoare knd va aparea acea menstruatie adevarata. mai am o ibntrebare dak se poate.este corect dak iau 6 luni femoden si fac pauza de o luna?...pe cutir o data scria tratament recomndat pe 6 luni.dra akma nu mai scrie.
Femoden il iei ca tratament pentru vreo boala sau doar ca sa nu ramai insarcinata ? De cat timp il iei si cati ani ai ?
doar k sa nu raman insarcinata...de 8 sau 9 luni il iau...dc?
Ma gandeam ca daca nu doresti sa ai copii, pe termen lung iti poti pune un sterilet.in luna in care faci pauza sa-ti faci probele sangune hepatice.
akam ama o alta problema.nusth knd treb sami vina ciclul deoarece km akm o luna proximativ nu am putut sa iau 2 pastile dintro cutie de femoden si mia aparut o sangerare prematura.si nusth km sa calcule knd treb sami vina ciclulc...ma tem sa nu am o dereglare mare.knd ar treb sami vina ciclul dak la o saptamana dupa ce am avut ciclu normal am avut acea sangerare prematura si am intrerupt pastilele?...ink astept.a trecut aproape o luna sau o luna.ast un rasp...ma scuzati dak va stresez cu intrebarile.contacte sexuale neprotejate am avut dupa ce am lasat pastilele...dar el imi spune k nu a lasat in mine...k sia "traso" la timp...am si nelamurirea asta...:d.am mai facut pauza knd eram cu el si nu ma lasat insarcintata deoarece iam spus k si akm sa aiba grija...:D
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de ce imi intarzia menstruatia atat de mult?
- 7daca nu vine menstruatia in 7 zile de pauza?
- 10uitarea unei pastile
- 3Cind trebuie sa incep sa folosesc prima pastila Yasmine?
- 4Am aproape un an de cand folosesc novynette si menstruatia venita mai repede
- 3am o nelamurire foarte mare
- 3Am laut marvelon cam 4 ani fara nici o pauza
- 4iau pentru prima data anticonceptionale
- 2Este bun anticonceptionalul Artiza?
- 4va rog sa ma ajutati
- 3surprize din partea anticonceptionalelor:(
- 6anticonceptionale + bere, tigari?
- 6Am nevoie urgenta de un sfat.Va rog... menstruatie doar o singura zi
- 8Anticonceptionale yasmin
- 2anticonceptionalele Melleva 35
- 0insarcinata in timp ce iau AC?
- 1Am uitat sa iau o pilula din a 3a saptmana
- 2anticonceptionale apoi copil
- 1Intarzierea menstruatiei
- 1Am o nelamurire - am uitat sa iau pilula Yasmin
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: