sunt sau nu insarcinata?
buna am si eu o mica neintelegere cine mar putea ajuta.dupa un act sexual la 24 de ore dupa aceia am opservat ca am o mica problema mi se incepuse un mic ciclu menstrual foarte neinsemnat...pe cind ciclu la mine ar trebui sa se inceapa mult mai tirziu...ce ar putea insemna aceasta???poate sa fie niste simptome ale une sarcini???multumesc anticipat.
3 comentarii
draga mea, tu nu ai specificat nimic care sa ma lamureasca si ca sa pot sa-ti dau un sfat. de ex nu ai spus data ultimei menstresi data te protejezi cumva.astept raspunsul tau intai, asa nu-ti pot spune nimic.nu poate fi neaparat o sarcina.
de protejat nu ma protejez dara ultimei menstresii a fost 17 martie actu a avut loc pe 29 martie
deci daca nu te protejezi, este f posibil sa fi insarcinatapt ca, erai in perioada ovulatiei.cati ani ai?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt gravida sau nu?
- 5De cateva zile stau cu sufletul la gura si am o teama ca prietena mea sa nu fie insarcinata
- 7Am luat postinor, sunt sanse sa raman insarcinata?
- 34Insarcinta dupa cateva luni de la nastere prin cezariana?
- 3Un sfat va rog!!!!!! De cateva luni am niste sangerari intre menstre
- 3pot ramane insarcinata?
- 4am 18 ani si am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu
- 4oare sunt insarcinata?
- 2pot ramane insarcinata?
- 5alaptez, pot sa raman insarcinata?
- 5Sarcina sau nu?
- 3Motive de ingrijorare?
- 1Pot ramane insarcinata..lichidul preejeculator
- 3Pot sa fiu insarcinata?
- 1O eventuala sarcina!
- 6Sunt foarte confuza si speriata... sunt insarcinata?
- 4pot ramane insarcinata in prima zi de menstruatie daca prezervativul s-a rupt?
- 2Sarcina de 10 saptamani care nu se vede pe testul de urina?
- 1Am nevoie chiar acum de un raspuns. O fi sarcina?
- 0Oare e sarcina ???
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? sangerarile intermenstruale (spotting)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: