Negi genitali si matreata

23-12-2017
Nuamnum3
Nu este medic/terapeut
Nuamnum3
Salut, deci am 18 ani, am facut sex neprotejat.. si dupa vreo 4 luni de zile mi-a aparut ca niste negi pe penis (acuma vreo 2 ani) am fost la spital, au zis ca e cum ma rad eu (iritatie). s au inmultit intr-un numar destul de mare. Dupa ce au aparut am facut si matreata pe cap.. nu mai scap de ea. Am cautat pe internet daca hpv produce matreata nu am gasit. Am fost la medicul de familie mi a dat trimitere la dermatologie.. mi a dat o crema la 8 lei. degeaba. Am fost la clinica personala (med life) am dat 60 de lei la fel si ei... cum ma irit. eu stiu 100% ca e hpv. nu are cum sa fie de la big. Am cautat tratament natural negi genitali.. am dat cu otet de mere dar m-am ars prea tare si am incetat tratamentul.Se inmultesc peste noapte.. Ce sa fac? unde sa merg sa rezolv si eu problema.. mereu is trist, nu mai am nicio speranta ca pot scapa.. am inteles ca, condyline si isoprinosine sunt bune. Deci ce sa fac pana la urma sa scap de negi? de matreata?. Daca iau isoprinosine mai cresc? unde ii pot arde negii? Pot face un test sa vad ce hpv am? ce tulpini? cat costa? unde? Multumesc.
1 comentarii
0
23-12-2017, ora 13:48
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Dati click pe numele meu, intrati pe subiecte, al saselea subiect e tratament pentru matreata.
Virusul HPV se ia si cu prezervativ si ramaneti purtator. Nu are legatura matreata cu virusul hpv.
Mergeti la un dermatolog pentru virusul hpv.
Daca vreti sa stiti ce tulpina aveti, faceti analiza care se cheama genotiparea hpv.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.