Negi genitali la barbati
Buna ziua,
am o nepoata de 20 ani care urmeaza sa se casatoreasca la vara. Mi-a zis ca a vazut la viitorul ei sot deasupra penisului si pe penis la baza, niste formatiuni mici de culoare gri, care devin mult mai vizibile cand penisul este in erectie. L-a intrebat pe baiat despre ele - are 23 de ani - si acesta i-a rspuns ca sunt de la faptul ca se rade in aceea zona si ca le are de ceva vreme.
Pe mine nu m-a multumit acest raspuns si le-am sugerat sa mearga la dermatolog, dar baiatul refuza.
Acest baiat, din cate stiu eu, a avut numeroase prietene.
Sunt ingrijorata deoarece mi-e teama ca aceste formatiuni sa fie cauzate de hpv. Se poate sa fie si de la altceva? Pana in prezent nepoata mea a zis ca nu a observat sa ii apara si ei formatiuni similare - Sunt impreuna de un an. Ce riscuri sunt sa se imbolnaveasca si ea? Sau cum ar putea sa se protejeze?
De asemenea mi-a zis ca au facut sex oral. Am inteles ca pot aparea asemenea negi si in gura.
Va rog, dati-mi un sfat daca este sau nu hpv. Nepoata mea il iubeste pe acest baiat, si chiar urmeaza sa se casatoreasca in vara.
am o nepoata de 20 ani care urmeaza sa se casatoreasca la vara. Mi-a zis ca a vazut la viitorul ei sot deasupra penisului si pe penis la baza, niste formatiuni mici de culoare gri, care devin mult mai vizibile cand penisul este in erectie. L-a intrebat pe baiat despre ele - are 23 de ani - si acesta i-a rspuns ca sunt de la faptul ca se rade in aceea zona si ca le are de ceva vreme.
Pe mine nu m-a multumit acest raspuns si le-am sugerat sa mearga la dermatolog, dar baiatul refuza.
Acest baiat, din cate stiu eu, a avut numeroase prietene.
Sunt ingrijorata deoarece mi-e teama ca aceste formatiuni sa fie cauzate de hpv. Se poate sa fie si de la altceva? Pana in prezent nepoata mea a zis ca nu a observat sa ii apara si ei formatiuni similare - Sunt impreuna de un an. Ce riscuri sunt sa se imbolnaveasca si ea? Sau cum ar putea sa se protejeze?
De asemenea mi-a zis ca au facut sex oral. Am inteles ca pot aparea asemenea negi si in gura.
Va rog, dati-mi un sfat daca este sau nu hpv. Nepoata mea il iubeste pe acest baiat, si chiar urmeaza sa se casatoreasca in vara.
3 comentarii
buna ziua,
numele meu este corina iar de vreo 2 luni de zile sotului meu i-au aprut niste formatiuni mici si roz p linia chilotului...nu il mananca nu il ustura decat ca ele continua sa se inmulteasca.as dori daca ati putea sa imi recomandati un unguent sau un tratament pt acesti negi.va multumesc!!
numele meu este corina iar de vreo 2 luni de zile sotului meu i-au aprut niste formatiuni mici si roz p linia chilotului...nu il mananca nu il ustura decat ca ele continua sa se inmulteasca.as dori daca ati putea sa imi recomandati un unguent sau un tratament pt acesti negi.va multumesc!!
am 24 ani si cam aceeasi problema o am si eu ca si sotul dumneavoastra sunt ca niste nigei la inceput am avut vreo 2sau 3 iar acum cred ca vreo 10.astept si eu un raspuns sau un sfat despre un unguent.
buna ziu am si eu niste bubite dar care inconjoara baza capusorului penisului si par transparente cred cu apa o fii sifilis sa ceva de genu asta?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5zona intima, negi care se intind pe ambele parti
- 5condilomatoza.. nu ar fi mai bine sa fac o cauterizare a negilor?
- 6De vreo 2-3 luni mi-au aparut niste negi genitali
- 3negi genitali
- 1Negi (piele ingrosata) la baza penisului din cauza lenjeriei sintetice !
- 4neg genital?
- 4negi genitali vaginali
- 3Negi in zona genitala
- 0negi genitali
- 23Virusul HPV si negii genitali
- 1Negi pe ata penisului !
- 6Buna,
- 1alunita sau un neg pe penis
- 3bubite/negi zona genitala
- 1Negi genitali si matreata
- 1Neg genital
- 2Iubitului meu i s a depistat HPV. Ce control sr trebui sa fac?
- 2Epilare corecta negi genitali
- 9HPV si condiloame dureroase
Mai multe informații despre: Negii genitali
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: