negii genitali
buna ziua sunt liliana, am un prieten de 3 ani, avea un neg pe un deget cu timpul i-au aparut si jos in partea genitala erau multe si mici eu nu am stiut ce sunt acum ma sunat si mi-a zis ca a fost la medic si ca erau negi ia ars si ca ia zis medicul ca nu o sa mai aiba probleme eu sunt foarte spreiata imi cer scuze pt scris as vrea sa stiut daca poate sa-mi apara si mie pana acum nu am nimik dar am citi pe net ca apar dupa cateva luni, oare este posibil sa am si eu si daca prin sex oral se ia, el mi-a zis ca de la mana s-a intins si acolo eu nu stiu ce sa cred, va multumesc
2 comentarii
azi am fost la medic mi-a zis ca nu am nimik la exterior am facut niste analize, peste o saptamana aflu rezultatul sunt foarte speriata, prietenul meu are codiloame ore e posibil sa am si eu?
In decembrie mi-am facut analiza papanicolau si mi-a iesit bn si la o luna apoi m-am dus la dr ginecolog deoarece aveam mancarimi si imi aparuse ceva crescut k o carnotie si mi sa sp de dr k se numesc condiloame negi genitali.mi-a dat sa aplic pe el o solutie condyline si niste pastile pt imunitate isoprinosine..am tot citit pe net si am vazut k scrie k apar si in gat in urma sexului oral..sunt foarte speriata..va rog sa ma indrumati unde pot merge a-mi face analiza sa vad dak am si in gat..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3mi-au aparut ca niste negi, cu toate ca nu au aspectul unui neg, sunt mici si alungiti
- 6nu stiu ce e.. oare e neg?
- 25bubite care seamana cu negii de pe degete
- 4e de bine sau de rau
- 6Negi genitali interni - tratament
- 4Cum se pot depista negii genitali in gat sau pe corp?
- 4negi genitali de acum un an
- 7Pot folosi Wartec in urmatorul caz?
- 3Negi genitali
- 1Negi (piele ingrosata) la baza penisului din cauza lenjeriei sintetice !
- 0negi genitali ajutor
- 2Negi vaginali
- 1Negi pe ata penisului !
- 1Neg aparut pe penis
- 1Posibil neg genital?
- 0Negi genitali
- 2Negi in zona inginala
- 1Penis cu infectie
- 1Neg genital
- 3Neg intim - sunt însărcinată
Mai multe informații despre: Negii genitali
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: