Negii genitali - Cateva intrebari

27-10-2013
Marius M
Nu este medic/terapeut
Marius M
De aproximativ 2 luni (poate si mai mult) am cativa negei genitali (8-9 in total, 3-4 mai maricei, restul aproape insesizabili) la baza penisului. In acest timp nu am vazut modificari sesizabile in acea zona. Nu am fost la dermatolog pentru ca nu i-am bagat in seamana pana acum, am crezut ca este o problema temporara si o sa dispara. Probabil am virusul HPV si am cateva intrebari in legatura cu asta:

1. Pot sa mai apara pe parcurs? Adica in cat timp se inmultesc?
2. Daca ma duc la doctor si mi-i arde sau imi da tratament, dupa exista sansa sa-mi apara mai multi chiar daca acum nu se inmultesc (cel putin aparent)? Intreb asta pentru ca prefer sa raman toata viata cu astia 8-9 asa cum sunt, decat sa ma tresesc cu mult mai multi dupa.

Multumesc
4 comentarii
0
27-10-2013, ora 09:31
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Pot sa iti apara mai multi sau nu odata cu trecerea timpului. Totul depinde de sistemul tau imunitar.
Te sfatuiesc sa mergi la medic sa ii criogeneze, in niciun caz nu ii lasa asa. Mergi la medic, neaparat.
Daca nu ii tratezi sunt mult mai multe sanse sa se inmulteasca.
0
27-10-2013, ora 11:31
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
Mergeti la medic. Acestia sunt produsi de virusul HPv care provoaca cancerul de col la femei. Mergeti si va tratati, nu e de gluma.
0
28-10-2013, ora 00:11
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Marius M

Problema e ca ramaneti purtator si veti pasa virusul si viitoarelor partenere. : (

Nu e neaparat nevoie de contact sexual propriu-zis. Ajunge si petting.

Film despre virusul HPV
-*

(*modificat de admin)
0
01-11-2013, ora 12:41
Marius M
Nu este medic/terapeut
Marius M
Multumesc tuturor pentru sfaturi. V-am ascultat si m-am dus la dermatolog astazi. Mi-a rupt negeii cu o ustensila (nu stiu termenii medicali). A fost un pic dureros, dar asta este, dupa era mult mai grav.

Un sfat pentru toti cititorii si mai ales cei care aveti asa ceva: DUCETI-VA IMEDIAT LA DERMATOLOG. NU AMANATI. Cu cat stati mai mult cu atat este mai grav pentru ca se inmultesc.

Va multumesc inca odata pentru sfaturi.
Multa sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.