prietenul meu are de ceva timp niste negii pe partea stanga..
buna ziua prietenul meu are de ceva timp niste negii sauu nu stiu parka e o carne crescuta pe partea stanga a penisului el zice k sa taiat in timpul epilatului sii ca de atunci sa infectat darr nu stiu ce sa cred va rog ajutatima ca el a spus k a inceput sal cam jeneze VA MULTUMESC
6 comentarii
este HPV o boala cu transmitere sexuala care poate sa dea cancer de col uterin. cum este foarte probabil sa fi luat si tu, urgent la medic pentru analize
succes
succes
Trebuie sa mearga la dermatolog Probabil ca o sa-i dea condilyne( o solutie) sau o sa i le cauterizeze
Tu trebuie sa mergi sa faci analize si la gineco Nu toate tuplinile de HpV dau cancer
Tu trebuie sa mergi sa faci analize si la gineco Nu toate tuplinile de HpV dau cancer
de ceva vreme am scurgeri vaginale si niste mankrimi nu foarte puternice dar dese...si nu stiu ce sa fac la medic nu ma duc ca imi erusine..ce as putea sa folosesc...va rog spuneti-mi
o prietena de-a mea are hemoroizi de 2 sau 3 ani nu sangereaza are doar dureri la nivelul anusului si burta...se poate face ceva fara operatie ce sa foloseasca...e dureros si nu stie ce sa mai faca...ca simptome se imbaloneaza are dureri si are scaunuri greu de facut..
daaa dar el spune k sa taiat k lama de ras nu stiu ce sa mai cred
Buna! Prietenului meu i-au iesit in zona penisului mici bubite. Am fost la medic si i s-a spus ca are virusul HPV. I s-a dat sa foloseasca Condyline si de atunci i s-a inrosit pielea in zona penisului, am fost din nou la medic si i-a dat sa ia Betadine in combinatie cu o crema, Fucidin. De cand a luat Betadine si Fucidin e mai rau. Nu i-a trecut deloc, e mai rosu si in plus i-au aparut niste puncte galbene, ca niste puroi.
Va rog sa-mi spuneti si mie cum anume sa procedeze. Sa mai continue tratamentul?
Va rog sa-mi spuneti si mie cum anume sa procedeze. Sa mai continue tratamentul?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Mancarimi in zona vaginului si mi-au aparut niste chestii ca niste nigei
- 5neg genital.. ce sa fac?
- 13negi in zona intima
- 2HPV... la barbati se poate manifesta ca si cancer?
- 5zona intima, negi care se intind pe ambele parti
- 6De vreo 2-3 luni mi-au aparut niste negi genitali
- 4Negi genitali
- 4Negi genitali!!
- 4semn urat de la arsura neg genital!
- 0negi pe penis
- 2negi genitali
- 4Negii genitali - Cateva intrebari
- 1un sfat va rog, am o vegetatie.
- 2Negi ?!
- 0Negi genitali
- 1Negi genitali si matreata