Negi genitali!!

Acum 2 luni prietenului meu i-au aparut 3 negi pe penis, care ulterior i-a tratat prin cauterizare. As dori sa stiu daca este posibil ca acest virus(HPV) sa produca simptome si dupa cativa ani de la infectare, sau ar trebui sa-mi pun intrebari in ceea ce priveste fidelitatea partenerului? Suntem impreuna de 4 ani, iar pentru mine a fost si este singurul partener, el a mai avut alte relatii inainte.
4 comentarii

Si eu am avut un neg pe vulva, dar mi s-a dus dupa cateva inoturi in mare.Tocmai spunea la radio ca apa de mare, fiins sarata, ajuta la multe lucruri ce apar pe piele.

Totusi...intrebarea mea era alta! Mc oricum pt rsp

Buna Lizanya,
..din cate stiu eu aceasta este o infecţie virală, vegetaţiile veneriene nu se pot vindeca definitiv. Ceea ce inseamna ca HPV rămâne în organism, iar boala poate reveni oricând. Ai grija, este foarte contagioasa aceasta infectie iar ea duce la formarea condilomatoza genitală.. fiind cea mai raspandita boala cu transimitere sexuala.
..din cate stiu eu aceasta este o infecţie virală, vegetaţiile veneriene nu se pot vindeca definitiv. Ceea ce inseamna ca HPV rămâne în organism, iar boala poate reveni oricând. Ai grija, este foarte contagioasa aceasta infectie iar ea duce la formarea condilomatoza genitală.. fiind cea mai raspandita boala cu transimitere sexuala.

Bineinteles ca tot pe net am gasit ca negii genitali pot fi indep[artati si cu o baterie de 9V. Credeti ca e adevarat ? credeti ca functioneaza ?
http://help-genitalwartstreatment.com/natural-method-of-removing-genital-warts
http://help-genitalwartstreatment.com/natural-method-of-removing-genital-warts

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3acnee sau negi genitali?
- 3mi-au aparut ca niste negi, cu toate ca nu au aspectul unui neg, sunt mici si alungiti
- 2Negi genitali
- 2HPV... la barbati se poate manifesta ca si cancer?
- 72negi genitali
- 4negi genitali?
- 7Pot folosi Wartec in urmatorul caz?
- 4negi vegetali nu stiu denumirea stiintifica
- 3Disperat de HPV - ajutor
- 3semne si negi
- 5Negi genitali? ajutor!
- 1negi genitali - candida - secretii abundente - ganglion inghinal
- 0tratament negi genitali
- 6hiv sau nu?
- 2Negi ?!
- 0Negi genitali