Negi genitale

Bună ziua! În urma cu ceva timp după folosirea cremelor de epilat(cam o data pe luna) mi-au apărut câțiva negi de culoarea pielii și maronii în zona penisului și a anusului. Nu ma deranjează sub nici o forma însă se înmulțesc. Am folosit crema verolit forte însă mă irita foarte tare. As dori un sfat cum pot scăpa de aceste veruci. Aștept rasp dumneavoastră. Va mulțumesc!!!
1 comentarii

Negii de care vorbiti sunt produsi de virusul HPV, nu au legatura cu crema depilatoare. Ati luat virusul de la cineva. Mergeti la un dermatolog sa vi-i arda de cate ori apar. Intre timp ramaneti purtator de virus.
Faptul ca va epilati a facilitat transmiterea virusului. El se ia prin frecare cu o piele afectata, chiar daca persoana nu avea negi, ci era doar purtatoare de virus.
Virusul HPV si herpesul genital se iau si cu prezervativ.
Faptul ca va epilati a facilitat transmiterea virusului. El se ia prin frecare cu o piele afectata, chiar daca persoana nu avea negi, ci era doar purtatoare de virus.
Virusul HPV si herpesul genital se iau si cu prezervativ.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2mi-au aparut in zona genitala mai ales in zona labiilor ceva asemanator cu negii
- 37de vreo o luna am niste negi mici de tot in zona anal-genitala
- 13negi in zona intima
- 4e de bine sau de rau
- 7Pot folosi Wartec in urmatorul caz?
- 6negi penis - ce riscuri am in privinta sarcinei?
- 3Disperat de HPV - ajutor
- 3Negi genitali de acum 7 luni
- 5Negi genitali? ajutor!
- 6Acum un an mi-au aparut niste negi mici... cu timpul au crescut
- 3negi genitali
- 4negi genitali vaginali
- 3Negi in zona genitala
- 6hiv sau nu?
- 8mi-au aparut in zona genitala niste negi care dispar in urma tratamentului si reapar
- 1Cum se transmit negii vaginali?
- 2negi genitali condiloame
- 1Relatie dupa HPV?
- 4Hpv
Mai multe informații despre: Negii genitali
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: