Nas infundat

22-09-2019
Cristina maria1
Nu este medic/terapeut
Cristina maria1
Buna seara.saptamana trecuta am răcit si mi s a înfundat nasul...am o nara înfundata aproape total si o si simt înfundata de sus...si mi au ieșit si 2 bubite albe care parca sunt cartilaginoase...adica nu pot sa le sparg.care nu ma dor...bubitele le am de mai demult...apar și dispar...iar nara stg vad ca de cateva zile nu se mai desfunda si parca e si putin umflata...si e si uscată. Ce ar putea fi??multumesc. Mentionez ca in mai am facut un rmn craniocerebral cu substanta de contrast si am o sinuzita maxilara cronica...ma gandesc ca daca ar fi fost ceva grav s ar fi văzut pe rmn..nu??imi cer scz dar sunt f stresata...abia maine ma duc la un control la orl
4 comentarii
0
22-09-2019, ora 20:20
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
sinusita maxilara cronica.. oricand se poate acutiza..si asta este un motv sa se infunde nasul
Cauza sinusitelor..poate fi o infectei dentara...as aca faci radiografii la radacina dintilor de sus de sub sinus..si consult Stomatolog
0
22-09-2019, ora 20:37
Cristina maria1
Nu este medic/terapeut
Cristina maria1
Si bubitele albe ce pot fi?? Vad ca nara înfundata nu cedează la decongestionante..multumesc..de fapt e o sinuzitaă maxilara dreapta si etmoidala bilaterală...dar la mn e înfundata doar nara stanga..simt ca e o obstrucție in partea de sus a nasului pe stg
0
22-09-2019, ora 21:01
Cristina maria1
Nu este medic/terapeut
Cristina maria1
Mai e necesar sa fac ct daca am facut rmn craniocerebral??se vad mai bn pe ce structurile nasului?
0
23-09-2019, ora 11:37
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
initial stomatolog..
dupa un medic ORL decide.. daca e cazul de RMN sau CT
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: