Nas infundat

Buna seara.saptamana trecuta am răcit si mi s a înfundat nasul...am o nara înfundata aproape total si o si simt înfundata de sus...si mi au ieșit si 2 bubite albe care parca sunt cartilaginoase...adica nu pot sa le sparg.care nu ma dor...bubitele le am de mai demult...apar și dispar...iar nara stg vad ca de cateva zile nu se mai desfunda si parca e si putin umflata...si e si uscată. Ce ar putea fi??multumesc. Mentionez ca in mai am facut un rmn craniocerebral cu substanta de contrast si am o sinuzita maxilara cronica...ma gandesc ca daca ar fi fost ceva grav s ar fi văzut pe rmn..nu??imi cer scz dar sunt f stresata...abia maine ma duc la un control la orl
4 comentarii

sinusita maxilara cronica.. oricand se poate acutiza..si asta este un motv sa se infunde nasul
Cauza sinusitelor..poate fi o infectei dentara...as aca faci radiografii la radacina dintilor de sus de sub sinus..si consult Stomatolog
Cauza sinusitelor..poate fi o infectei dentara...as aca faci radiografii la radacina dintilor de sus de sub sinus..si consult Stomatolog

Si bubitele albe ce pot fi?? Vad ca nara înfundata nu cedează la decongestionante..multumesc..de fapt e o sinuzitaă maxilara dreapta si etmoidala bilaterală...dar la mn e înfundata doar nara stanga..simt ca e o obstrucție in partea de sus a nasului pe stg

Mai e necesar sa fac ct daca am facut rmn craniocerebral??se vad mai bn pe ce structurile nasului?

initial stomatolog..
dupa un medic ORL decide.. daca e cazul de RMN sau CT
dupa un medic ORL decide.. daca e cazul de RMN sau CT

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Nas infundat in fiecare noapte
- 14Desfundarea nasului...
- 25orl - recomandari/sfaturi
- 4baietel - febra de trei zile
- 4nas infundat pe timpul noptii
- 8nas infundat la copil de 4 ani
- 7nas infundat foarte rau!
- 1nas infundat tot timpul
- 3nas infundat
- 3nas infundat si lipsa de aer
- 4Dureri de cap, nas infundat, durere de maxilar, ochi si ureche
- 9Polipi-nas infundat
- 1Nas înfundat senzație de sufocare
- 14Presiune pe nas, ameteala, vedere intetosata si urechii care se blocheaza
- 0Nas infundat, palpitatii
- 1alergie?
- 4Nas înfundat copil de 1 an si 10 luni..
- 3Nas înfundat
- 2Nas înfundat copil 2a6l
- 10Nas infundat doar pe o nara noaptea
Mai multe informații despre: nasul infundat nas infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: