baietel - febra de trei zile
bunaziua,
am un baietel in varsta de 4 ani, 17 kg, de trei zile face febra pana-n 39. de aseara i s-a infundat si nasul iar secretiile nazale sunt albicioase nici apoase, nici solide, ,. l-am tratat cu calpol, eferalgan, vibrocil, eurespal si de ieri i-am dat si augumentin la 8 ore. nu a facut febra peste noapte, dar tusea ma nelinisteste caci nu e nici seaca nici productiva si nu stiu daca eurespalul e bun pt tusea lui. va rog sa ma sfatuiti...
am un baietel in varsta de 4 ani, 17 kg, de trei zile face febra pana-n 39. de aseara i s-a infundat si nasul iar secretiile nazale sunt albicioase nici apoase, nici solide, ,. l-am tratat cu calpol, eferalgan, vibrocil, eurespal si de ieri i-am dat si augumentin la 8 ore. nu a facut febra peste noapte, dar tusea ma nelinisteste caci nu e nici seaca nici productiva si nu stiu daca eurespalul e bun pt tusea lui. va rog sa ma sfatuiti...
4 comentarii
eurespalul este un bun antiinflamator si antitusiv...
in cazul dat Numai un medic ORL.. care o sa vada gatul o sa va poata spune mai multe!
in cazul dat Numai un medic ORL.. care o sa vada gatul o sa va poata spune mai multe!
buna am citit cateva mesjae pe aici si ma regasesc si eu intr-unul dintre ele desi imi este rusine o sa spun k si mie imi tremura capul at kand am emotii asa era la inceput nu pot privi pe oricine in ochi si de asta acum imi este frik sa ma angajez.am descoperit chestia asta in urma unei certe foarte puternice de atunci a inceput si nu s-a mai oprit este din ce in ce mai des si cand sunt singura va rog sa ma ajutati k un sfat!!!
dak cineva imi poate raspunde id meu de mess este alinmarius36 va rog sa ma adaugati in lista fara sa va bateti jok este ceva foarte important.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5tusesc de un an
- 4Diminetile ma trezesc cu ochii umflati iar nasul imi este infundat...
- 6bebe 9 luni tuseste!
- 30nas infundat, dar numai cate o nara, cand se desfunda una se infunda cealalta
- 5nas infundat de 6 luni
- 4La 2 ani tuseste de o luna, fara febra
- 8reflux esofagian sau ceva la plamani
- 7Pseudomonas Aeruginoasa (bacilul pioceanic)
- 4alergie sau astm?
- 5otita congestiva
- 7tuse si nasuc infundat
- 343A facut de 3 ori puroi in gat, nas infundat si doarme cu gura deschisa
- 2tuse productiva la copil
- 4Nasul infundat de 3 ani
- 8Nas infundat si sforait la bebe de 11 luni
- 6de 2 luni am nasul infundat (nara stanga)
- 1bronsita acuta.. problema e ca tusesc foarte urat
- 1rinoadenoidita cronica?
- 0Copil 2 ani
- 1Nas înfundat la copil fără secretii
Mai multe informații despre: Febra la copii Tusea nasul infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: