Nas infundat in fiecare noapte

Baietelul meu de trei ani are in fiecare noapte nasul infundat.Am fost la medic pentru ca ziua mucozitatile erau purulente. Nu a avut febra iar starea generala este f. buna. Dupa tratament cu cefalexin sirop, se infunda noaptea si-i este greu sa respire.
Ce tratament naturist as putea sa folosesc avand in vedere ca solutiile de la farmacie nu ai voie sa le folosesti pe termen lung? Oare si aerul din camera poate fi de vina?
Ce tratament naturist as putea sa folosesc avand in vedere ca solutiile de la farmacie nu ai voie sa le folosesti pe termen lung? Oare si aerul din camera poate fi de vina?
2 comentarii

buna ziua, am si eu un baietel de aproape 2 ani, cred ca puteti folosi un aparat de purificare a aerului cu filtru salin, puteti cauta despre acest aparat informatii pe net, eu zic ca e f bun, de asemenea e recomandat in astm, viroze, multe afectiuni, cel mai bine este sa cautati si o sa vedeti cat de bun este.

buna ziua..am si eu o problema
de 4 luni prietenul meu are nasul anfundat dar numai cand se pune an pat annaintede culcare
am fost pe la medici an germania el fiind de origine din germania si i s-a oferit tot felul de sprayuri nazale si spalaturi dar tot asa e..
nu s-s schimbat cu nimic situatia, mai nou am anceput si eu de o luna sa am aceleasi simptome doar ca eu le am mai tot timpul si an timpul zilei
ami poate spune cineva si mie care poate fii motivul?
nu mai stiu ce sa ne facem si alte simptome nu avem doar ca avem nasul anfundat si atat!!!!
va rog sa ma ajutati daca puteti..
va multumesc
de 4 luni prietenul meu are nasul anfundat dar numai cand se pune an pat annaintede culcare
am fost pe la medici an germania el fiind de origine din germania si i s-a oferit tot felul de sprayuri nazale si spalaturi dar tot asa e..
nu s-s schimbat cu nimic situatia, mai nou am anceput si eu de o luna sa am aceleasi simptome doar ca eu le am mai tot timpul si an timpul zilei
ami poate spune cineva si mie care poate fii motivul?
nu mai stiu ce sa ne facem si alte simptome nu avem doar ca avem nasul anfundat si atat!!!!
va rog sa ma ajutati daca puteti..
va multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2nas infundat de aproape 20 ani
- 6nas infundat
- 50M-am trezit intr-o dimineata cu nasul infundat
- 4nas infundat dimineata, uneori si tuse suparatoare
- 8Operatie cornete cu laser
- 1nas infundat tot timpul
- 25nas infundat respiratie ingreunata
- 6nas infundat... am fost operata acum 2 ani de polipi si deviatie de sept
- 6Nas infundat tot timpul. dependent de picaturi nazale
- 4nas infundat
- 1Nas infundat de 7 zile la copil de 3, 5 ani