nas infundat si lipsa de aer

25-08-2011
yuP
Nu este medic/terapeut
yuP
Buna ziua! De 2 luni de zile am nasul indundat si lipsa de aer. Am fost la alergologie a spus ca am un astm dar medicamentele nu si-au facut efectul. am facut o spirometrie si a iesit foarte bine, am fost si la inima nu am nimic... nu stiu unde sa mai merg. Nasul este infundat mereu, mi se desfunda o nara mi se infunda cealalta si aerul nu imi ajunge.. oftez mereu ! Am vazut seara cand stau pe spate se aude un suierat ! Ce pot face sa nu mai am nasul infundat si lipsa de aer? (pentru nas am un preparat picaturi si avamys ) de 2 zile
3 comentarii
0
26-08-2011, ora 00:56
Mabel
Nu este medic/terapeut
Mabel
Nu este in regula daca nu puteti respira. Lipsa oxigenului poate afecta organismul. Pentru a afla daca aveti astm, faceti o analiza - IGE seric, din sange. Mergeti la salina sau procurati-va aparatul SALIN pe care sa-l tineti noaptea in camera, faceti o radiografie sa vedeti sinusurile. Oricum, este o problema importanta. Nu lasati timpul sa treaca!
Multa sanatate!
0
26-08-2011, ora 15:39
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Consulta si un medic ORL, pt ca este posibil sa te confrunti cu vreo rinita.
Numai bine!
0
26-08-2011, ora 21:56
Mabel
Nu este medic/terapeut
Mabel
Mergeti la CERAGEM. Sedintele de masaj sunt gratuite, rezultatele spectaculoase. Interesati-va daca exista centru in orasul Dvs.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.