nas infundat

17-02-2011
alynasiem
Nu este medic/terapeut
alynasiem
am baiatel de 7 saptamani si de pe la 4 saptamani are nasucul infundat. cateodata se si ineaca cu mucozitatile si uneori ramane fara respiratie cateva secunde, timp in care eu il pun pe o parte si il bat pe spate.de 2 zile am inceput sa ii pun ser si sa folosesc pompita dar nu am vazut niciun remediu.ar trebui sa consult medicul? si important este k peste o saptamana sunt programata la vaccinul de 2 luni. pot sa il fac sau sa il aman? astept raspuns cat se poate de repede sa stiu ce am de facut la vaccin
3 comentarii
0
18-02-2011, ora 09:27
Dr. Greblescu Raluca
Alergologie si imunologie clinica, Bucuresti
Dr. Greblescu Raluca
In primul rand vaccinul va fi efectuat la cabinetul medicului de familie care ar trebui sa va spuna cand se face sau nu vaccinul! Daca nu este febril copilul, se va face vaccinarea! In legatura cu nasucul, ati inceput tarziu sa-i puneti ser...Lucrul asta va recomand sa-l faceti in fiecare seara dupa baie, astfel: copilul in pozitie culcat, ii intoarceti capul spre stanga lui si ii puneti ser (direct cu fiola de plastic - pe care veti apasa, cam 1/2 din cantitate) in nara dreapta! Apoi spre dreapta si ii puneti ser in nara stanga! Daca serul va ajunge in gat, copilul va tusi, bineinteles. Nu va speriati, il ridicati putin si continuati! Exista si apa de mare -spray- pentru bebelusi pe care o puteti folosi! Apoi folositi pompita (daca stiti sa o folositi corect!) sau, mai eficient - "batista bebelusului"! Va urez succes si va stau la dispozitie cu sfaturi!
0
18-02-2011, ora 20:08
alynasiem
Nu este medic/terapeut
alynasiem
ms.
0
03-10-2011, ora 12:28
Luana Aimee
Nu este medic/terapeut
Luana Aimee
Batista bebelusului e cam pacatoasa. Parerea mea. Cel putin, folositi-o in pozitie corecta, cu bebelusul in pozitie sezanda/semisezanda, altfel irita mucoasele. Proprie experienta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Nas înfundat la bebeluși - abordare corectă și tratament
  •