nas infundat
am baiatel de 7 saptamani si de pe la 4 saptamani are nasucul infundat. cateodata se si ineaca cu mucozitatile si uneori ramane fara respiratie cateva secunde, timp in care eu il pun pe o parte si il bat pe spate.de 2 zile am inceput sa ii pun ser si sa folosesc pompita dar nu am vazut niciun remediu.ar trebui sa consult medicul? si important este k peste o saptamana sunt programata la vaccinul de 2 luni. pot sa il fac sau sa il aman? astept raspuns cat se poate de repede sa stiu ce am de facut la vaccin
3 comentarii
In primul rand vaccinul va fi efectuat la cabinetul medicului de familie care ar trebui sa va spuna cand se face sau nu vaccinul! Daca nu este febril copilul, se va face vaccinarea! In legatura cu nasucul, ati inceput tarziu sa-i puneti ser...Lucrul asta va recomand sa-l faceti in fiecare seara dupa baie, astfel: copilul in pozitie culcat, ii intoarceti capul spre stanga lui si ii puneti ser (direct cu fiola de plastic - pe care veti apasa, cam 1/2 din cantitate) in nara dreapta! Apoi spre dreapta si ii puneti ser in nara stanga! Daca serul va ajunge in gat, copilul va tusi, bineinteles. Nu va speriati, il ridicati putin si continuati! Exista si apa de mare -spray- pentru bebelusi pe care o puteti folosi! Apoi folositi pompita (daca stiti sa o folositi corect!) sau, mai eficient - "batista bebelusului"! Va urez succes si va stau la dispozitie cu sfaturi!
Batista bebelusului e cam pacatoasa. Parerea mea. Cel putin, folositi-o in pozitie corecta, cu bebelusul in pozitie sezanda/semisezanda, altfel irita mucoasele. Proprie experienta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17nas infundat, tuse iritativa
- 3am tot timpul nasul infundat
- 30nas infundat, dar numai cate o nara, cand se desfunda una se infunda cealalta
- 10Nas infundat tot timpul...daca poate cineva sa-mi raspunda?
- 4baietel - febra de trei zile
- 5operata in luna aprilie de vegetatii dar acum are din nou nasul infundat
- 77Tuse si nas infundat fetita de 3 ani
- 3stranut si nas infundat
- 14Iar e sezonul rece si iar avem probleme cu nasucul
- 1urechi si nas infundate
- 2nas infundat si durere la inghitire pe dreapta
- 5Nas infundat
- 27am febra in continuu cu frisoane, nas infundat, mi s-a umflat gatul si diaree
- 1Nas infundat dupa 3 operatii
- 5Durere de ureche după tratament
- 0Probleme cu respiratia
- 3Bebe 5 luni haraie pe nas da nu ies mucisori
- 2Nas înfundat bebelus
- 0Bebe 4 luni și 3 săptămâni
- 3Buna ziua, pt Domnul Fluieru - copilul respira pe gura cand doarme
Mai multe informații despre: nasul infundat nas infundat bebe
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: