nas infundat pe timpul noptii
Buna ziua
Am nascut pe data de 06.04.2010 si de doua noptii bebica mea respira greu, se aude un "grohait", cand o alaptez suge de 2-3 ori si se culca la loc. Ii pun cate o picatura de ser fiziologic in nasuc dar degeaba. Lucrul acesta se intampla doar noaptea, ziua nu are aceasta problema. Apropo am mai observat ca si transpira, nu stiu daca nu este din cauza mea pentru ca transpira doar cand o alaptez ( noaptea ).Va multumesc pentru raspuns.
Am nascut pe data de 06.04.2010 si de doua noptii bebica mea respira greu, se aude un "grohait", cand o alaptez suge de 2-3 ori si se culca la loc. Ii pun cate o picatura de ser fiziologic in nasuc dar degeaba. Lucrul acesta se intampla doar noaptea, ziua nu are aceasta problema. Apropo am mai observat ca si transpira, nu stiu daca nu este din cauza mea pentru ca transpira doar cand o alaptez ( noaptea ).Va multumesc pentru raspuns.
4 comentarii
Atat transpiratia noaptea, respiratia greoaie si nasul infundat sunt 3 simptome care arata ca ceva nu este in ordine. Nu este nimic deosebit, si nu este nevoie sa va faceti griji, poate disparea si de la sine. Insa cu ajutorul la un remediu homeopat toate aceste lucruri ar disparea usor.
Ati avut probleme cu calciu in timpul sarcinii ? Ati luat acid folic, calciu sau alte medicamente ?
Cum este constitutia copilului (slab, normal, dolofan ) ?
S-a nascut cu par mult ?
Ati avut probleme cu calciu in timpul sarcinii ? Ati luat acid folic, calciu sau alte medicamente ?
Cum este constitutia copilului (slab, normal, dolofan ) ?
S-a nascut cu par mult ?
La inceputul sarcinii am luat acid folic iar ma tarziu fier, la recomandarea doctorului. Bebica mea s-a nascut cu 3600 g iar parul nu este nici des nici rar.
Multumesc.
Multumesc.
Si cum este constitutia copilului ? Unde locuiti exista posibilitatea sa mergeti la un medic homeopat ?
există acest simptom de sforăit, în primul an de viaţă la mulţi bebeluşi datorat lispei de dezvoltare ale laringelui- nu depăşeşte vârsta de 1 an, când se vor maturiza aceste componente. Puteţi consulta un medic pediatru ca să vă liniştească, dar nu este problemă de obicei- sau un ORL ist pediatric care va examina copilaşul pentru a vedea starea năsucului, laringelui etc.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2nas infundat de aproape 20 ani
- 4nas infundat dimineata, uneori si tuse suparatoare
- 16deviatie de sept?
- 24are cornetele marite
- 14gadilat in gat, nas infundat
- 3Nas uscat, ochi uscati, gura uscata
- 1nas infundat si raguseala doar dimineata
- 0nas infundat si otita
- 4Probleme cu nasucul pentru ca nu a fost aspirat bine la nastere!
- 6nas infundat si mucus in gat foarte gros care cateodata ma sufoca
- 3Nara infundata dupa Operatie Rinita
- 1Respiratie grea
- 3tiuit in urechi+ nas infundat
- 2nas infundat orl
- 2Nara infundata permanent.
- 1Tuse, nas infundat si sputa cu sange
- 1Nas infundat de un an de zile cu secretii
- 1Nas infundat partial in pozitia vertical si aproape total in pozitia orizontala
- 0Nas infundat fara secretii
- 1Nas infundat, rinita cronica si stafilococ auriu!!!!
Mai multe informații despre: nasul infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: