nas infundat pe timpul noptii

19-04-2010
puiutani
Nu este medic/terapeut
puiutani
Buna ziua

Am nascut pe data de 06.04.2010 si de doua noptii bebica mea respira greu, se aude un "grohait", cand o alaptez suge de 2-3 ori si se culca la loc. Ii pun cate o picatura de ser fiziologic in nasuc dar degeaba. Lucrul acesta se intampla doar noaptea, ziua nu are aceasta problema. Apropo am mai observat ca si transpira, nu stiu daca nu este din cauza mea pentru ca transpira doar cand o alaptez ( noaptea ).Va multumesc pentru raspuns.
4 comentarii
0
19-04-2010, ora 10:26
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Atat transpiratia noaptea, respiratia greoaie si nasul infundat sunt 3 simptome care arata ca ceva nu este in ordine. Nu este nimic deosebit, si nu este nevoie sa va faceti griji, poate disparea si de la sine. Insa cu ajutorul la un remediu homeopat toate aceste lucruri ar disparea usor.
Ati avut probleme cu calciu in timpul sarcinii ? Ati luat acid folic, calciu sau alte medicamente ?
Cum este constitutia copilului (slab, normal, dolofan ) ?
S-a nascut cu par mult ?
0
19-04-2010, ora 12:18
puiutani
Nu este medic/terapeut
puiutani
La inceputul sarcinii am luat acid folic iar ma tarziu fier, la recomandarea doctorului. Bebica mea s-a nascut cu 3600 g iar parul nu este nici des nici rar.
Multumesc.
0
19-04-2010, ora 12:49
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Si cum este constitutia copilului ? Unde locuiti exista posibilitatea sa mergeti la un medic homeopat ?
0
19-04-2010, ora 18:05
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
există acest simptom de sforăit, în primul an de viaţă la mulţi bebeluşi datorat lispei de dezvoltare ale laringelui- nu depăşeşte vârsta de 1 an, când se vor maturiza aceste componente. Puteţi consulta un medic pediatru ca să vă liniştească, dar nu este problemă de obicei- sau un ORL ist pediatric care va examina copilaşul pentru a vedea starea năsucului, laringelui etc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: