miros corporal urit

1071 comentarii 1 2 34 ..... 35 36 Înainte ›
0
18-02-2010, ora 16:52
radu132
Nu este medic/terapeut
radu132
Drojdia - complex B natural

"Hrana ta sa fie leacul tau, iar leacul tau sa fie hrana ta", spunea
Hippocrat. Poate ca cel mai elocvent exemplu pentru acest aforism este
drojdia de bere. De altfel, efectele benefice ale drojdiei (levurilor
alimentare) sunt cunoscute inca din antichitate, cund babilonienii,
egiptenii si celtii, care o foloseau pentru prepararea bauturilor
alcoolizate, cunosteau si actiunile benefice ale acesteia asupra
tenului si a pielii. De asemenea, Hippocrat, celebrul medic grec, ar fi
descoperit actiunea diuretica a drojdiei de bere, pe care o recomanda ca remediu.
In prezent, folosirea in scop terapeutic si preventiv a drojdiei de bere
castiga din ce in ce mai mult teren. Pe piata occidentala, dar si in
Romania exista deja in farmacii suplimente alimentare de drojdie de
bere.
Levurile alimentare apartin unor grupe de ciuperci microscopice
unicelulare - cu un diametru intre 6 si 10 microni - denumite
stiintific Saccharomyces cerevisiae, prezente in aer. Aceste ciuperci microscopice
produc, in absenta oxigenului (conditii anaerobe), fermentarea
alcoolica a unor zaharuri - zaharoza, lactoza si maltoza. Levurile de bere sunt
adesea confundate cu drojdia alimentara, care isi pierde puterea de fermentare
si o mare parte dintre vitamine in cursul prelucrarii termice. Drojdia de
bere vie si cea medicinala, uscata la o temperatura sub 30 de grade, isi
pastreaza puterea de fermentare si proprietatile benefice. In general,
este recomandata pentru regenerarea pielii si pentru bolile dermatologice
(furunculoze, dermatoze, acnee, ulcere ale mucoaselor, ulcere
varicoase, escare, arsuri, infectii etc.) si pentru tulburarile intestinale si
digestive. Bogata in sulf, drojdia de bere creste capacitatea de
aparare a organismului - prin cresterea sintezei de globule albe (limfocite) - si
ajuta la o mai buna eliminare a produsilor toxici din organism. De
asemenea, datorita bogatiei de vitamine B, drojdia protejeaza sistemul
nervos.
0
18-02-2010, ora 17:04
nicolciufu
Nu este medic/terapeut
nicolciufu
nu este adevarat, noi oamenii acumulam multe toxine in organism si ele nefiind eliminate prin fecale ies prin piele sau poate fii o dereglare de la glandele suprarenale cert e ca doctorii nu prea stiu cu ce se mananca chestia asta, eu personal nu am mai luat antibiotice de peste 10 ani, pastile foarte, foarte rar, un paracetamol cand eram racita, mananc sanatos, nu beau sucuri carbogazoase, dorm bine si unde e problema, ce nu este in neregula?
0
20-02-2010, ora 17:51
adela73
Nu este medic/terapeut
adela73
aniko 1, sunt in aceeasi situatie ca si tine, stiu ce senzatie traiesti cand vezi ca pana si cei mai apropiati stramba din nas si comenteaza mai mult sau mai putun discret. Eu am incercat si ceaiuri de salvie, roinita, lavanda, ca, mg, zn, drojdie de bere, dar nimic, este pe fond emotional, mi se intampla numai cand sunt intr un grup, la serviciu, acasa nu am absolut nimic, am si incercat sa nu ma spal intr o zi si nici o problema, nu transpiratie, nu miros aiurea. Am sa incerc sa merg la homeopat, dar, sincer mi e asa jena ca nu stiu cand am sa mi fac un pic de curaj. S a tratat cineva de problema asta la homeopat?
0
08-03-2010, ora 10:17
nicolciufu
Nu este medic/terapeut
nicolciufu
daca vreti sa scapati de mirosul urat al corpului incepeti sa faceti acupunctura, apoi reflexoterapie si obligatoriu beti mult ceai de coada calului cam 2 litri pe zi eu asta fac (am facut acupunctura pentru atacurile de panica de care am scapat si mai apoi am inceput reflexoterapie, sunt acum la a doua sedinta si deja ma simt super azi dimineata nu am mai miros in transportul in comun)nu va mai indopati cu medicamente pentru atacurile de panica ca va dati peste cap tot organismul.multa bafta pentru cei care au urechi de auzit si ochi de vazut
0
17-06-2010, ora 20:52
krissu
Nu este medic/terapeut
krissu
buna..si eu am acceasi problema..totul a inceput de la o candida..am inceput sa am un miros genital care se simtea si in exterior..traiesc cu asta si acum am trecut peste am luat multe tratamente dar degeaba..si acum..imi miroase tot corpul a acru..si mai am si o giardia,..sunt terminata pshic..nu am suportat niciodata mirosurile si de asta am avut parte. da..intr-adevar aveti dreptate e ffff stanjenitor..si eu m-am izolat f mult..imi e rusine cu mine.si plang f mult..am si slabit..daca mai intra cineva pe aici da-ti-mi o adaugare pe mess
-* pt cei care au astefel de probleme sau care ma pot ajuta !! multumesc mult :)

(*modificat de administrator)
0
18-06-2010, ora 18:03
nicolciufu
Nu este medic/terapeut
nicolciufu
buna imi pare rau cand aud ca pentru unele persoane practic nu prea exista remedii, ai facut un control ginecologic presupun ca da nu? ai facu spalaturi vaginale cu bicarbonat de sodiu ?sunt foarte eficiente impotriva candidei din ce am citit pe internet, bea foarte multe lichide cam 2-2, 5 l(apa, ceai de coada calului, de salvie )spalaturi cu ceai de pelin incearca orice ce sa zic iar daca nu ai nimic pe partea cu organele genitale si iti miroase corpul incearca daca iti permiti sedinte de reflexoterapie iti fac foarte mult bine pentru ca si psihic se poate declansa mirosul ca la mine.pe mine reflexo ma ajuta mult pentru ca eu daca ai citit toate mesajele am dat in atac de panica din cauza mirosului.astept un mesaj de la tine
0
18-06-2010, ora 22:06
cristina_mariana
Nu este medic/terapeut
cristina_mariana
cum am spus si in celelalte comentarii am incercat aproape toate metodele in afara de reflexo si asta din cauza ca nu imi permite bugetul si nici la homeopat. nu cred ca exista tratament pt asa ceva, si cu siguranta este pe fond emotional cel putin in cazul meu.cand te confrunti cu situatia asta ani de zile nu ai cum sa ramai intreg la minte.cineva spunea intr-un comentariu ca ne plangem de mila si ca nu facem nimic ca sa depasim situatia.teoretic este usor dar practi nu am nici o solutie.corpul meu miroase urat si eu nu am nici o putere sa rezolv situatia.numai cine trece prin asa ceva poate intelege, restul sa se abtina de la a da tot felul de verdicte cum ca se poate dar noi nu vrem.
0
20-06-2010, ora 20:09
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
@krissu

sa stii ca organismul omenesc dintr-un anumit punct de vedere functioneaza ca un robot de bucatarie, functie de ce bagi in el, te astepti la un anumit rezultat.
Nu functioneaza in parametri? il duci la un mester priceput si se rezolva defectiunea. sau cineva care s-a izbit de aceeasi problema, iti spune ce ingrediente poti combina ca sa obtii ceva comestibil.

Intra-adevar, la om e mai complicat.
Insa poti sa fii convinsa ca are o foarte mare importanta regimul alimentar.

Concret :

*exista surse de omega 3in alimentatie? Adica seminte in, seminte salvie, canepa sau cel mai frecvent, un ulei de peste de calitate. Pestele in sine nu mai este o sursa buna de omega 3, are multe toxine.
*antioxidanti ? surse vitamina E, vit C?
*alimente alcalinizante (verdeturi, fructe)???
*exista o ecologie optima pt tubul digestiv, poti lua un probiotic cu o diversitate de microorganisme (mai ales daca bolul fecal este neformat, duhneste sau se lipeste etc).

Mai spune si tu ce obiceiuri ai, ca faceai inainte si dupa sa ajungi in situatia asta.
Ti-am dat si un mesaj privat!

Numai bine!
0
22-06-2010, ora 15:06
krissu
Nu este medic/terapeut
krissu
cristina_ marina si cei care mi-au raspuns multumesc f mult. mi-ati aratat ca nu sunt singura. Intr-adevar este pe fond emotional..eu patesc si acasa nu numai l scoala..Sunt clasa a 11-a am deci 17 ani si 10 luni.Am inceput practic cu o transpiratie mirositoare de p la sf lunii martie.Apoi, am inceput sa ma stresez.Si intr-o zi la scoala..dupa ce ma ascultase l o materie l fel am inceput sa ma enervez si prima oara cand mi-am simtit mirosul intepator..eu iau un medicament se numeste acidophilus activ cu extract de pectina din mar si 10 mld d bacterii lactice pt flora intestinala ( giardia + candida vaginala + pe limba )

pai..nu stiu ce sa mai zic sunt asa de multe si nu stiu cum sa incep.

inca de la inceputl liceului..am avt prima problema candida vaginala : scurgeri etc..am fost l doctor ( am nimerit un doctor care nu m-a ajutat cu absolut nimic )..a inceput sa miroasa in exterior..m-am izolat..intr-un final am vazut ca e ceva de durata am stat linistita mi-am revenit..oamenii din jur m-au acceptat asa cum sunt ( nu era un miros prea deranjant) apoi..asta vara..o giardia..si acum in primavara..am inceput sa colind prin doctori. dermatolog analize..blah blah..candida exista..acum mai nou si p limba..mirosul d transpiratie s-a mai reglat putin..insa corpul tot un miros intepator emana :(
tin sa va spun ca am si slabit..eu tin si un regim alimentar..fara dulciuri paine etc..si am si o lipsa de fier..maine ma duc la un ginecolog..vad cu ce ma poate ajuta cu candida si cu mirosul corpului poate.
In orice caz eu zic ca trebuie sa stam cu capul sus..chiar daca atunci cand vedem lumea ca tuseste sau stramba din nas in jurul nostru ne pierdem toata increderea..la fel patesc si eu., mai ales ca folosesc transportul in comun..mi-am cam ratat adolescenta..ma oftic la maxim ca nu pot fi si eu ca ceilalti nici prieteni nu prea am..(decat o prietena ff buna )...astept mesajele voastre si scuze pt intarziere

multa sanatate si capul sus !
0
22-06-2010, ora 15:07
krissu
Nu este medic/terapeut
krissu
germont : nu stiu cum sa citesc mesajul de pe privat ( SUNT NOUA PE ACEST SITE )
0
22-06-2010, ora 15:12
krissu
Nu este medic/terapeut
krissu
si inca ceva..bine spus cristina _mariana..nu ai cum sa ramai intreg la minte.Eu una sunt terminata..acum tot sunt mai bine ca inainte dar am avut o perioada de o luna, o luna si ceva in care nu mai dormeam nu mai mancam doar plangeam..si nu mai vruiam sa vorbesc cu nimeni..Cel putin parinti mei nu vor sa recunoasca acest miros urat sau nu-l percep..dar gesturile lor ca : strambat din nas sau tusit nu intarzie sa apara..chiar si pe mine ma inteapa tot timpul nasul..e groaznic !!

as vrea sa vorbim chiar zilnic dar am observat ca administratorul nu ne da voie sa ne lasam idurile de messenger..alte cai?

cam atat pt astazi.mai vorbim maine dupa ce vizita la ginecolog

aveti grija de voi si multa sanatate !
0
22-06-2010, ora 15:19
krissu
Nu este medic/terapeut
krissu
imi cer scuze pentru eventualele greseli dar m-am grabit sa scriu.
0
22-06-2010, ora 15:24
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
Click pe *Modificati profilul dvs * sus in panoul verde
0
22-06-2010, ora 15:33
krissu
Nu este medic/terapeut
krissu
germont ti-am dat adaugare :) pe messenger

cristina_mariana si nicolciufu v-am lasat mesaj pe privat cu idul meu de contact sa mai vorbim :)

eu am intrat in vacanta deci sunt mai tot timpul prin zona :)
0
22-06-2010, ora 19:58
krissu
Nu este medic/terapeut
krissu
nicolciufu faza e ca de 3-4 ani tot simt un miros urat de la organele genitale..lasa..asta..e de la candida cel mai probabil..maine ma duc l un ginecolog..si da am incercat tot felul de spalaturi externe ca la mine nu se poate altfel ( am aproape 18 ani ) dar ti-am zis..dupa un timp a inceput sa miroasa transpiratia..si apoi dupa o perioada mai agitata..si corpul..sa nu mai zic ca mi-a mai intarziat si menstruatia.

poate vizita de la doctor o sa ma linisteasca.Am innebunit tot sa intru pe forumul asta de 10 ori pe zi sa vad daca mi-ati raspuns. dar probabil timpul nu va permite sau aveti alte lucruri mai importante..

dar sincer...mie mirosurile astea mi-au afectat adolescenta foarte tare :(:(:(:(((
0
22-06-2010, ora 22:00
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
_
germont ti-am dat adaugare :) pe messenger
_

Si eu ti-am dat accept, dar in loc sa raspunzi, dai non-stop massuri??
Asta e ocupatia ta de baza?
0
23-06-2010, ora 11:32
nicolciufu
Nu este medic/terapeut
nicolciufu
pentru krissu eu nu pot sa stau mai mereu pe internet pentru ca sunt in timpul serviciului si chiar pentru mine este o mare problema sa scriu chiar si pe mess sau pe acest forum, mai ales pe vremurile astea trebuie sa tinem de locul de munca pe care il avem pentru ca majoritatea avem familie, copii si iti dai seama este greu fara bani asa ca trebuie sa ne intelegi pentru ca nu putem sa-ti raspundem foarte repede la mesaje
0
23-06-2010, ora 18:04
krissu
Nu este medic/terapeut
krissu
nicolciufu e ok..inteleg. Eu sunt copil la 18 ani :)..cred ca mi-ati putea fi mama :)

stai fara grija ca nu ma deranjeaza ca imi raspundeti mai rar..atat timp cat stiu ca exista cineva aici care ma asculta e in regula :)

am fost azi la ginecolog..mi-a dat tratament..si mi-a spus ca as putea avea si o infecte urinara..cat despre mirosul urat al corpului ramane o enigma pt mine..incerc terapia cu apa f multa..detoxifiante..naturiste..mai putin stres..si o sa imi revin..

sunt f sigura ca s-a declansat pe fond nervos :)
0
23-06-2010, ora 18:48
krissu
Nu este medic/terapeut
krissu
germont..eu nu dau massuri pe mess..nici macar nu prea conversez macar..dar sa dau massuri ;)

no way :))
0
23-06-2010, ora 21:14
Rica Venturiano
Nu este medic/terapeut
Rica Venturiano
inseamna ca ea altcineva, care nu s-a prezentat, vreo cunostinta de-a mea. Scuze!
0
23-06-2010, ora 22:18
helle
Nu este medic/terapeut
helle
catre krissu,

Ai grija sa nu bei mai mult de 2 l de apa pentru ca risti sa faci infectie la creier si sa mori. Nu e gluma, au fost cazuri.
0
24-06-2010, ora 09:59
krissu
Nu este medic/terapeut
krissu
serios ? pe-asta chiar nu o mai auzisem..dar..beau fff multa apa...dar nu stiu daca depasesc 2 l pe zi :)

anyway mersi pt sfat :)
0
24-06-2010, ora 10:25
asmed.georgiana
Nu este medic/terapeut
asmed.georgiana
1 - aveti mare grija ce alimente consumati - toate alimentele ce contin grasimi hidrogenate. Spre exemplu consumul dimineata, la micul dejun, de ceai cu margarina (margarina contine grasimi hidrogenate) contribuie in mare parte la crearea unui miros neplacut al corpului,
2 - deodorantul stick Rexona este foarte eficient pentru zona axilara (verificat de mine)
3 - si nu in ultimul rand, mentineti-va psihicul ancorat in realitate. Nu va mai invinuiti atat timp cat respectati o igiena si o alimentatie corecta. O minte sanatoasa intr-un corp sanatos.
0
24-06-2010, ora 10:29
krissu
Nu este medic/terapeut
krissu
dar eu,..sincer mananc..f sanatos..,.si mie mirosul corpului mi s-a declansat pe baza de stres..cred eu..sau pt faptul ca mai am anumite afectiuni..nu stiu..asta ramane de vazut

intr-adevar rexona este f bun..dar l mine nu prea mai are efect niciunul..cu toate atunci cand transpir se face un miros greu..asa ca am incercat sa ma dau cu deodorante care miros mai putin..

si cand vorbim de mirosul corpului nu vorbim nu mai de transpiratie..vorbim de mirosul emanat de corp :)

o zi buna !
0
24-06-2010, ora 11:04
nicolciufu
Nu este medic/terapeut
nicolciufu
nu am intrat pe internet ca sa citesc despre apa bauta in cantitate mare ca poate sa produca infectie la creier dupa mine cred ca este o mare tampenie cunosc persoane care beau cam 5 litri de apa pe zi si nu au facut infectie, singurul inconvenient este acela ca se duc foarte des la toaleta doar atat.Krissu bea ceai de coada calului pentru eliminarea toxinele 1, 5-2 litri, incepe sa faci un sport de exemplu alearga prin parc sau pur si simplu pe strada deoarece prin transpiratie elimini toxine, consuma multe fructe si legume in stare cruda sucuri si salate si inca ceva bea ceaiuri care au efect sedativ care calmeaza psihicul pentru ca totul vine de la creier, nu te mai gandi la miros impuneti sa fii mai indiferenta foloseste mai mult parfumul si imbracate numai cu haine din bumbac si in, niciodata din polistiren.si mai vorbim.pupici
0
24-06-2010, ora 11:11
krissu
Nu este medic/terapeut
krissu
pai da..eu beau ff multa apa..si mananc si f multe legume ( rosii, morcovi, varza ) si fructe..La fel patesc si eu ies ff des la toaleta..dar asta e :)..folosesc si parfum..dar nu persista..si in combinatie cu mirosul asta al meu..iese o varza..cat despre haine..am numai haine de bumbac..si materiale usoare..nu sunt adepta altor materiale.tu ai scapat de miros?

iti multumesc mult !
0
24-06-2010, ora 11:30
nicolciufu
Nu este medic/terapeut
nicolciufu
fac reflexoterapie care ma linisteste foarte mult si beau doau cani de coada calului si apa cam un litru, incerc sa stau linistita si sa nu ma enervez, nu pierd noptile incerc sa ma odihnesc cat mai bine dar de multe ori nu prea reusesc pentru ca am un baiat de 5 ani cam energic care vrea numai afara mai ales de cand a venit caldura dar asta e
0
24-06-2010, ora 11:36
krissu
Nu este medic/terapeut
krissu
si mirosul exista? sau pur si simplu ai uitat de el (chiar daca exista)? sa-ti traiasca..f frumos :) si eu dorm noaptea..la inceput nici nu mai dormeam..nici nu mai mancam..doar plangeam..am stat si m-am gandit..aici nu prea ai unde sa alergi..dar as putea sa ies in fiecare seara vreun 1 km 2 cred ca m-ar ajuta..oricum doctorul ginecolog la care ma duc am auzit ca a scapat multe persoane de operatii..poate o sa-i spun si de acest miros..peste 2 sapt cand ma duc la control..oricum sunt mult mai optimista ca inainte..mi s-au pus multe bariere de cand am patit asta..(planurile mele cu prietenii la fel..) mi-e rusine sa apar asa in fata lor..la inceput eram f nervoasa..din cauza asta..dar mi-am revenit:) Cam de cat timp te lupti cu acest "miros"? eu de vreo 3 luni...

Multumesc totusi ca mi-ai raspuns..in ciuda faptului ca esti ocupata. Daca esti la serviciu..spor la lucru si inca o data multumesc !
0
24-06-2010, ora 11:56
nicolciufu
Nu este medic/terapeut
nicolciufu
s-a mai estompat daca sunt foarte linistita si odihnita nu se mai simte mai deloc si iti dai seama ca sunt si eu fericita cand nu-l mai simt. DAR am observat ca daca beau 2 cani de COADA CALULUI pe zi nu mai miros asa tare incat sa simta si altii il simt numai eu, il beau neindulcit fara zahar sau miere, m-am obisnuit cu gustul nu e rau pentru mine are efect sedativ ma linisteste, am facut o pauza de o saptamana acum catva timp pentru ca ma plictisisem de atata ceai si iar miroaseam ca un sconcs si am revenit iar la el,... este un remediu usor insa si atata ceai nu prea e bun, eu daca lucrez de luni pana vineri beau ceai doar cand sunt la serviciu, sambata si duminica nu imi mai fac pentru ca acasa nu miros mai citeste pe internet de coada calului si cumparati si tu si incearca ce sa zic, eu sunt sanatoasa tun la 33 de ani ai mei nu ma doare nimic ginecologic nu am nimic toti medicii, la care am fost au ridicat din umeri de aceea am recurs la reflexo chiar daca fac un efort financiar destul de mare ma ajuta foarte mult psihic si mai elimin si din toxine, e nasol ca tu esti mica si nu poti sa te distrezi si tu sa-ti faci un prieten.parintii tai te inteleg ?acum esti in vacanta dute la endocrinologie, gastroenterolorie sa faci niste investigatii poate afli care este cauza
0
24-06-2010, ora 12:04
krissu
Nu este medic/terapeut
krissu
pai am giardia (mai agravata ca anul trecut..candida ( care cred ca s-a extins ) si am si lipsa de fier..ametesc f des..amortesc..e aiurea ) crede-ma k de mica am fost bolnavicioasa..parintii..nu stiu cat inteleg..dar ma ajuta..:) am avut un prieten care ma inteelge..si si cu problemele pe kre le am acum..tot s-ar reimpaca cu mn :) tine mult l mine si kiar nu ii pasa :)
Adaugă un comentariu / răspuns
1071 comentarii 1 2 34 ..... 35 36 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Distorsiunile olfactive apărute la pacienții cu COVID-19: care sunt diferențele dintre parosmie și fantosmie?
  • Pierderea gustului și a mirosului - cauze posibile
  •