Miros deformat
buna ziua. de vreo 3 saptamani am mirosul deformat, in sensul ca atunci cand respir aer curat, , fara vreun miros, e totul normal, dar cand miros altceva, de exemplu mancare, peste mirosul acela pare ca se suprapune un alt miros. de asemenea, daca mestec o guma, pe langa aroma mentolata, se simte si ca o alta aroma, si nici alte alimente nu au aroma lor normala. de exemplu, cand mancam oua prajite aveam impresia ca oul trebuie sa fie stricat, dar de fapt oul era in regula. nu e neaparat un miros foarte urat, e greu de descris, nu prea e similar cu vreun alt miros. daca are vreo relevanta, mentionez ca mi am facut recent analize de sange, inclusiv tgo si tgp si au fost in regula. multumesc.
1 comentarii
1. radiografia radacina dintilor... uneori o sinusita odontogena poate da asa fel de simptom
2 la moment asa simptome pot relata si o stare Post covid... vorbeste cu med. de familie despre asta
2 la moment asa simptome pot relata si o stare Post covid... vorbeste cu med. de familie despre asta
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de cate ori fac sex ca imi miroase sperma intr-un fel anume
- 1071miros corporal urit
- 3Sensibilitate miros, gastrita
- 5am un miros urat al corpului :(
- 33Infectie la urechi ce miroase foarte urat
- 21Miros neplacut transpiratie axila dreapta
- 3Am un miros urat la unghiile de la picioare
- 3imi miroase pielea
- 7simt ca nu mai suport, am un gust, miros si secretii absolut oribile; am facut o gramada de analize
- 3mirosul urat al guri.
- 17Miros orgasm femei
- 1Gust si miros metalic
- 7Uscaciune in nas si gat; miros diminuat
- 1Miros urat in nas
- 1Probleme cu mirosul
- 3Am rămas fără miros. Ce s-a întâmplat?
- 4Gust si miros neplacut la mancarurile care erau bune inainte!
Mai multe informații despre: Tulburarile mirosului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: