Miros deformat
buna ziua. de vreo 3 saptamani am mirosul deformat, in sensul ca atunci cand respir aer curat, , fara vreun miros, e totul normal, dar cand miros altceva, de exemplu mancare, peste mirosul acela pare ca se suprapune un alt miros. de asemenea, daca mestec o guma, pe langa aroma mentolata, se simte si ca o alta aroma, si nici alte alimente nu au aroma lor normala. de exemplu, cand mancam oua prajite aveam impresia ca oul trebuie sa fie stricat, dar de fapt oul era in regula. nu e neaparat un miros foarte urat, e greu de descris, nu prea e similar cu vreun alt miros. daca are vreo relevanta, mentionez ca mi am facut recent analize de sange, inclusiv tgo si tgp si au fost in regula. multumesc.
1 comentarii
1. radiografia radacina dintilor... uneori o sinusita odontogena poate da asa fel de simptom
2 la moment asa simptome pot relata si o stare Post covid... vorbeste cu med. de familie despre asta
2 la moment asa simptome pot relata si o stare Post covid... vorbeste cu med. de familie despre asta
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2corpul meu emana un miros neplacut
- 4dupa ce m-am operat colecist, nu suport mirosurile
- 5Miros urat penis dupa spalare
- 34urina cu miros neplacut
- 3de cca 3 saptamani am urmatoarele simptome: greata, ameteli, sensibilitate la mirosuri
- 122pietricele urat mirositoare din amigdale
- 14Sinuzita si miros neplacut
- 5am un miros urat al corpului :(
- 8Picioare mirositoare?
- 3imi miroase pielea
- 7simt ca nu mai suport, am un gust, miros si secretii absolut oribile; am facut o gramada de analize
- 4miros urat al pielei
- 1de ce ii miroase gura
- 2miros urat in nas
- 1Gust si miros metalic
- 7Uscaciune in nas si gat; miros diminuat
- 3Problema miros
- 6Parosmie
- 3Miros si gust de puroi/infectie
- 6Simt de acru si ca gust si ca miros.
Mai multe informații despre: Tulburarile mirosului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: