miros corporal urit
![nicolciufu](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
de unde esti? eu sunt din bucuresti si am uitat sa mentionez ca de un an ma chinui cu mirosul
![krissu](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
sunt din mioveni ( exact unde e uzina dacia ) pe langa pitesti..:) de un an? eu cu mirosul de jos ma kinui de 3 ani..dar ti-am zis eu mai am si afectiunile astea dar nu stiu daca e de la ele sau nu..o sa descopar eu :) si sunt fff convinsa ca in curand voi scapa..pt ca s-a mai diminuat..si cu cat sunt mai suparata si mai nervoasa cu atat e mai rau..e pe fond nervos..pe de-o parte..
oricum deja am planuri :) si o sa fiu bn si o sa fie toate bine
o doza de optimism nu strica nimanui :)
oricum deja am planuri :) si o sa fiu bn si o sa fie toate bine
o doza de optimism nu strica nimanui :)
si pe langa mirosul de jos care e tolerabil..asta m-a dat peste cap..dar o sa se duca..la tine e mult mai usor decat pare..mai ales ca spui ca nu ai nicio boala..spre deosebire de mine esti sanatoasa tun :) tinand cont de varsta si vreau sa te felicit :)
numai bine !
numai bine !
![Rica Venturiano](/arata_img.php?img=cont_70254.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
krissu, ai anemie feripriva (lipsa de fier) sau din cauza lipse de vit B12 sau acid folic?
Ce trebuie avut in vedere: vitamina C creste absorbtia fierului, vit E o scade.
Cat ti-a iesit sideremia, cat hemoglobina?
Daca e B12 este de vina disbioza cauzata de antibiotic (sdanse foarte mari sa ai asa ceva). deci probioticul se ia in timpul tratamentului cu antibiotic si dupa inca 7 zile.
Partea a doua ca eu nu as lua antibiotic ci as urma varianta de mai jos.
Deci daca ai infectie urinara, ia de doua ori zi Urinal, + ceai mesteacan. Aaa desigur proteina + alcalinizante. Eventual si 3-4 g/zi glutamina.
-
revezi dialogul nostru de ieri, sa stii ca nu orice seminte au Omega 3. Deci nu manca la intamplare si nu mai citi la intamplare.
Axeaza-te pe hrana neprocesata, nerafinata. Stramosii nostrii nu mancau seminte prajite, cereale si lactate. Cu siguranta trebuie sa eviti laptele dulce.
Aaa, sunt niste faze concrete ale detoxifierii: compusi care promoveaza faza 1 sau 2, compusi care INHIBA faza 1 sau 2. deci cu dictionarul in mana trebuie sa revezi tabelul exact.
Ce trebuie avut in vedere: vitamina C creste absorbtia fierului, vit E o scade.
Cat ti-a iesit sideremia, cat hemoglobina?
Daca e B12 este de vina disbioza cauzata de antibiotic (sdanse foarte mari sa ai asa ceva). deci probioticul se ia in timpul tratamentului cu antibiotic si dupa inca 7 zile.
Partea a doua ca eu nu as lua antibiotic ci as urma varianta de mai jos.
Deci daca ai infectie urinara, ia de doua ori zi Urinal, + ceai mesteacan. Aaa desigur proteina + alcalinizante. Eventual si 3-4 g/zi glutamina.
-
revezi dialogul nostru de ieri, sa stii ca nu orice seminte au Omega 3. Deci nu manca la intamplare si nu mai citi la intamplare.
Axeaza-te pe hrana neprocesata, nerafinata. Stramosii nostrii nu mancau seminte prajite, cereale si lactate. Cu siguranta trebuie sa eviti laptele dulce.
Aaa, sunt niste faze concrete ale detoxifierii: compusi care promoveaza faza 1 sau 2, compusi care INHIBA faza 1 sau 2. deci cu dictionarul in mana trebuie sa revezi tabelul exact.
am o lipsa de fier..nu stiu ce o sa mai fac.vom vedea :)
Krissu cum te mai simti? s-a ameliorat ceva da-mi de veste.pupici
buna ! Da ma simt foarte bine pshic in primul rand. M-am schimbat total sunt mult mai optimista si increzatoare in mine. Mirosul corpului si de transpiratie or sa dispara cat de curand pentru ca am descoperit cauza. Chiar acum iau un tratament naturist pt candida ( si incet incet apar rezultatele ). Acel miros al corpului a aparut datorita toxinelor care sunt in corp in cantitati f mari ( candida elimina niste micotoxine iar giardia la fel ) si daca nu sunt eliminate cum trebuie se elimina prin piele si transpiratie.Acum beau peste 2 l de apa, mi-am schimbat total modul de viata in ceea ce priveste alimentatia.Si o sa-mi iau cat pot de repede un denoxinal apoi un para free ( pt deparazitare ) si apoi neaparat un curatitor de colon :)
Eu tind sa cred ca mai mult de jumatate din aceste persoane au organismul intoxicat cu toxine sau colonul lor e plin de metale toxice care stau acolo de o perioada de timp si creeaza probleme.Eu am citit foarte mult si chiar am avut toate acele simptome descrise ale unu organism intoxicat si chiar sunt hotarata sa o scot la capat cumva :)
in vreo 2 luni de acum in colo o sa fiu sanatoasa tun si o sa recuperez tot ce am pierdut.Eu sunt din ce in ce mai bine asa sper sa fiti si voi :)
Eu tind sa cred ca mai mult de jumatate din aceste persoane au organismul intoxicat cu toxine sau colonul lor e plin de metale toxice care stau acolo de o perioada de timp si creeaza probleme.Eu am citit foarte mult si chiar am avut toate acele simptome descrise ale unu organism intoxicat si chiar sunt hotarata sa o scot la capat cumva :)
in vreo 2 luni de acum in colo o sa fiu sanatoasa tun si o sa recuperez tot ce am pierdut.Eu sunt din ce in ce mai bine asa sper sa fiti si voi :)
cand aveti timp e aici un articol f interesant.Cititi la etapele intoxicarii si o sa gasiti printre multe altele si mirosul corpului :)
http://www.colonhelp.ro/detoxifierea-organismului-si-curatirea-intestinala/detoxifierea-organismului/autointoxicarea-organismului.html
http://www.colonhelp.ro/detoxifierea-organismului-si-curatirea-intestinala/detoxifierea-organismului/autointoxicarea-organismului.html
![Rica Venturiano](/arata_img.php?img=cont_70254.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Este necesara o observatie:
omul are tendinta gresita de a fi "mai mult darnic decat harnic" suprevaluand niste produse mult prea scumpe in raport cu ce au de oferit.
Colonhelp are in gata macinat si de fiecare data cand scoti capacul mai trage o portie de aer, iar grasimile din macinatul de in se mai oxideaza o idee.
UIte alta varianta muuult mai eficienta, in aceeasi bani:
seminte de in stocate intregi, dar le macini cu rasnita+ 100 U I vit E - 10 linguri / luna,
.
glutamina 1-5 g zi
Exista un mecanism de refacere a tesutului gastric prin secretia de gastrina, ori alimentele care ofera glutamina (un aminoacid, proteina mai exact) cu disponibilitate locala mare, sunt varza de exemplu, in nici un caz friptura, fiindca procesarea acelei proteine implica mai multa aciditate.
Tocmai asta e paradoxul glutaminei: pana a fi absorbita in sange, actioneaza LOCAL la nivelul tubului digestiv, stimuland secretia de gastrina, "hranind" celulele epiteliului intestinal (enterocitele), prevenind scaderea inaltimii vilozitare la nivel de intestin subtire si refacand mucoasa colonului (dureaza saptamani, pt un aport constant) - mai putine toxine in sange.
Restul de 50% din glutamina ingerata este absorbita in sange si ajuta in sinteza glutathionului (serveste drept antioxidant FOARTE IMPORTANT pt intestinul subtire), in sinteza glutamatului cu rol in neurotransmisie.
Atfel se pot utiliza chiar si suplimente de glutamina 1-5 g/zi, numai sa nu existei probleme majore cu rinichii, ficatul sau tulburare bipolara, epilepsie.
.
Eventual, o lingura fibra de canepa, dimineata, in zilele in care nu mananci seminte in. Dar nu este cazul foarte des. Astfel produsele iti vor ajunge o perioada lunga de timp cu rezultate maxime.
.
conteaza si ce mai bagi in gura, pe langa remediul minune de 120 de lei.
citez :
_
painea face doua mari probleme in corp, una ca fermenteaza amidonul si in felul asta da avint populatiei de candida din mate, in urma fermentatiei candida produce chestii serioase numai bune pentru ficat si creier. apoi amidonul ramine nedigerat, se lipeste pe mate, da balonari. combinata cu proteinele din carne formeaza o depunere pe mate care este un loc ideal pentru paraziti, toxine si impiedica buna absorbtie in intestin. si ingrasa !
_
sustinerea florei cu probiotice
-
miscarea!
da, e mult mai convenabil sa astepti detoxifierea in fata monitorului, dar realitatea este alta. Miscarea scoate otrava din om.
Ca sa trag linie, solutia unei probleme de sanatate nu o gasesti in primul sarci pe gugal, ci dupa dobandirea si verificarea in practica a unor cunostinte complexe. De asta pomenisem si tabelul ala cu fazele detoxifierii, inhibitori si promotori. Cautati "Clinical Natural Medicine Handbook", are un capitol intreg despre detoxifiere.
omul are tendinta gresita de a fi "mai mult darnic decat harnic" suprevaluand niste produse mult prea scumpe in raport cu ce au de oferit.
Colonhelp are in gata macinat si de fiecare data cand scoti capacul mai trage o portie de aer, iar grasimile din macinatul de in se mai oxideaza o idee.
UIte alta varianta muuult mai eficienta, in aceeasi bani:
seminte de in stocate intregi, dar le macini cu rasnita+ 100 U I vit E - 10 linguri / luna,
.
glutamina 1-5 g zi
Exista un mecanism de refacere a tesutului gastric prin secretia de gastrina, ori alimentele care ofera glutamina (un aminoacid, proteina mai exact) cu disponibilitate locala mare, sunt varza de exemplu, in nici un caz friptura, fiindca procesarea acelei proteine implica mai multa aciditate.
Tocmai asta e paradoxul glutaminei: pana a fi absorbita in sange, actioneaza LOCAL la nivelul tubului digestiv, stimuland secretia de gastrina, "hranind" celulele epiteliului intestinal (enterocitele), prevenind scaderea inaltimii vilozitare la nivel de intestin subtire si refacand mucoasa colonului (dureaza saptamani, pt un aport constant) - mai putine toxine in sange.
Restul de 50% din glutamina ingerata este absorbita in sange si ajuta in sinteza glutathionului (serveste drept antioxidant FOARTE IMPORTANT pt intestinul subtire), in sinteza glutamatului cu rol in neurotransmisie.
Atfel se pot utiliza chiar si suplimente de glutamina 1-5 g/zi, numai sa nu existei probleme majore cu rinichii, ficatul sau tulburare bipolara, epilepsie.
.
Eventual, o lingura fibra de canepa, dimineata, in zilele in care nu mananci seminte in. Dar nu este cazul foarte des. Astfel produsele iti vor ajunge o perioada lunga de timp cu rezultate maxime.
.
conteaza si ce mai bagi in gura, pe langa remediul minune de 120 de lei.
citez :
_
painea face doua mari probleme in corp, una ca fermenteaza amidonul si in felul asta da avint populatiei de candida din mate, in urma fermentatiei candida produce chestii serioase numai bune pentru ficat si creier. apoi amidonul ramine nedigerat, se lipeste pe mate, da balonari. combinata cu proteinele din carne formeaza o depunere pe mate care este un loc ideal pentru paraziti, toxine si impiedica buna absorbtie in intestin. si ingrasa !
_
sustinerea florei cu probiotice
-
miscarea!
da, e mult mai convenabil sa astepti detoxifierea in fata monitorului, dar realitatea este alta. Miscarea scoate otrava din om.
Ca sa trag linie, solutia unei probleme de sanatate nu o gasesti in primul sarci pe gugal, ci dupa dobandirea si verificarea in practica a unor cunostinte complexe. De asta pomenisem si tabelul ala cu fazele detoxifierii, inhibitori si promotori. Cautati "Clinical Natural Medicine Handbook", are un capitol intreg despre detoxifiere.
![nicu24](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna tuturor! sau ma rog, nu chiar atat de buna...
M-am inregistrat pe forum pt ca am si eu o problema cu mirosul corporal de aproximativ 6 ani si inca nu i-am gasit o solutie. La mine cosmarul a debutat prin clasa a 11-a de liceu din motive total necunoscute, a persistat pana in prezent si probabil va mai persista, pt ca nu sunt capabil sa ma salvez. Mirosul nu-l simt doar eu, ci si cei din jur, nu este un miros foarte puternic, dar este deranjant si lasa impresia celorlalti ca sunt un nespalat desi fac 2 dusuri zilnic.
Cel mai umilitor moment din viata mea a fost cand un fost coleg de liceu mi-a zis ca put...bineinteles ca am ramas fara replica si am coborat privirea in podea, coplesit de rusine.
Am incercat totul, am mers la endocrinolog, dermatolog, boli interne, am facut analize...se pare ca sunt sanatos tun si totusi...
Singura boala mai serioasa pe care am avut-o a fost o infectie urinara, cu un an inainte sa apara problema asta, dar s-a sterilizat dupa tratament, am mai facut zeci de uroculturi de-a lungul timpului sperand ca motivul ascuns din spatele maladiei sa fie o infectie urinara, dar toate culturile au fost sterile, deci negative. Problema este in alta parte, dar unde, nu stiu.
Cel mai mult m-a afectat pe plan social, regret ca nu am facut o facultate la zi, ca mi-am ratat cei mai frumosi ani din viata in izolare, ascunzandu-ma de lume, ca nu am prieteni sau perspective pe plan personal si profesional. E dezolant sa exist asa, fara orizont si fara sa ma bucur de viata si ma frapeaza faptul ca nu am clacat psihic, nici macar nu sunt deprimat, cand ma cuprinde melancolia ma gandesc ca altii duc o viata mai mizerabila ca mine, e un fel de a privi jumatatea plina a paharului.
E oarecum o consolare sa vad ca nu sunt singurul in situatia asta, desi mi-as dori ca nimeni sa nu mai treaca prin astfel de experiente care te supun stigmatului si izolarii fata de societate.
M-am inregistrat pe forum pt ca am si eu o problema cu mirosul corporal de aproximativ 6 ani si inca nu i-am gasit o solutie. La mine cosmarul a debutat prin clasa a 11-a de liceu din motive total necunoscute, a persistat pana in prezent si probabil va mai persista, pt ca nu sunt capabil sa ma salvez. Mirosul nu-l simt doar eu, ci si cei din jur, nu este un miros foarte puternic, dar este deranjant si lasa impresia celorlalti ca sunt un nespalat desi fac 2 dusuri zilnic.
Cel mai umilitor moment din viata mea a fost cand un fost coleg de liceu mi-a zis ca put...bineinteles ca am ramas fara replica si am coborat privirea in podea, coplesit de rusine.
Am incercat totul, am mers la endocrinolog, dermatolog, boli interne, am facut analize...se pare ca sunt sanatos tun si totusi...
Singura boala mai serioasa pe care am avut-o a fost o infectie urinara, cu un an inainte sa apara problema asta, dar s-a sterilizat dupa tratament, am mai facut zeci de uroculturi de-a lungul timpului sperand ca motivul ascuns din spatele maladiei sa fie o infectie urinara, dar toate culturile au fost sterile, deci negative. Problema este in alta parte, dar unde, nu stiu.
Cel mai mult m-a afectat pe plan social, regret ca nu am facut o facultate la zi, ca mi-am ratat cei mai frumosi ani din viata in izolare, ascunzandu-ma de lume, ca nu am prieteni sau perspective pe plan personal si profesional. E dezolant sa exist asa, fara orizont si fara sa ma bucur de viata si ma frapeaza faptul ca nu am clacat psihic, nici macar nu sunt deprimat, cand ma cuprinde melancolia ma gandesc ca altii duc o viata mai mizerabila ca mine, e un fel de a privi jumatatea plina a paharului.
E oarecum o consolare sa vad ca nu sunt singurul in situatia asta, desi mi-as dori ca nimeni sa nu mai treaca prin astfel de experiente care te supun stigmatului si izolarii fata de societate.
![asmed.georgiana](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Remedii pentru hiperhidroza (transpiratie excesiva) - injectii cu botox in zonele cu probleme (axila, palme, etc) sau operatie chirurgicala prin care se sectioneaza nervul glandelor sudoripare (se practica pe scara larga in strainatate... daca se fac sau nu aceste interventii si Romania nu am informatii).
![aniko1](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
buna.nu are nici o legatura cu transpiratia.poti sa iesi din a 2a a 3 baie si tot poti sa mirosi, cu toate ca esti perfect uscat si dat cu toate deodorantele sau nu.nu poate fi in legatura decat cu toxinele din corp care dupa o anumita mancare sau chiar anumite ciuguleli la 3, 5, 7 minute elibereaza un miros greu de suportat de oricine miros care nu intotdeauna e si persisten.eu nu am descoperit deocamdata dupa care alimente se intampla.am marit cantitatea de apa si pare ca ar fi mai bine dar . nu total...sanatate si mai veniti cu idei.
buna tuturor..si eu am ajuns aici cu aceeasi problema..incearca o cura de detoxifiere si un regim alimentar si ff multa apa..probabil ai organismul intoxicat..citeste despre intoxicarea organismului si ai sa vezi..eu una am transpiratia normala iar corpul emana un miros care abia il percepi ( asta pt ca am mancat dulciuri) dar crede-ma ca am si scapat de el.acum a reaparut ca am mancat dulciuri dar daca iei ceva pt detoxifiere ( eu iau colon help 2 luni sau 3 luni cura ) si tii regim alimentar ( il gasesti in carticica de la colon help ) o sa fie totul bine..numai ca trebuie sa-ti schimbi putin stilul de viata..crede-ma ca stiu foarte bine ce presupune sa mirosi..am avut perioade lungi de depresie si acum sunt ca noua...bine..cu mici scapari..
Astazi m-am gandit sa intru pe site sa vad ce s-a mai intamplat..si sa stie toata lumea ca nici nu ma gandeam ca o sa castig aceasta lupta intr-un interval atat de scurt.
multa bafta nicu 24
PS:cat despre hiperhidroza e o prostie..nu asta e cauza, , asa am fost si eu mintita..si mi-a luat mult timp sa descopar adevarata cauza.
Astazi m-am gandit sa intru pe site sa vad ce s-a mai intamplat..si sa stie toata lumea ca nici nu ma gandeam ca o sa castig aceasta lupta intr-un interval atat de scurt.
multa bafta nicu 24
PS:cat despre hiperhidroza e o prostie..nu asta e cauza, , asa am fost si eu mintita..si mi-a luat mult timp sa descopar adevarata cauza.
krissu ce mai faci cum te mai simti? am observat ca ai luat colon help cum a decurs cura cu el poti sa-mi descrii cand ai timp, este nevoie sa stai acasa cateva zile ?? ai scapat de mirosul urat al corpului ? la mine a fost bine si frumos cat a durat reflexoterapia ca dupa aceea iar am inceput sa miros ca un sconcs si in continuare doctorii dau din umeri dar asta e.
![dia02](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ! Ca si voi, de altfel, am o problema legata de mirosul corporal.Corpul meu emana un miros urat(nu a transpiratie) A inceput in vara lui 2010 si pana in prezent.De 7 luni mai exact, am aceasta problema. Mirosul, bineinteles, nu a aparut din lipsa igienei. Am facut toate analizele necesare, au iesit bine, doar ca la ginecologie mi-a iesit ca am candidoza. Am facut tratament, dar se pare ca nu a fost de ajuns. S-ar putea ca de la candidoza, probabil severa sa vina un miros asa de neplacut, fetid de jos? Pielea corpului nu miroase deloc urat, presupun ca mirosul vine de jos, emana un miros fff urat.Lumea din jurul meu poate percepe mirosul acesta..este foarte jenant., de cand cu problema asta m-am indepartat foarte mult de prieteni., mi-e foarte rusine.Parca e un blestem, asa dintr-o data a venit "boala" asta.Daca cineva ma poate ajua cu niste raspunsuri, sfaturi, a trecut prin asa ceva, as aprecia!
Multa sanatate tuturor!
Multa sanatate tuturor!
buna in speranta ca o sa te luminez un pic in problema ta o am o intrebare ai suferit vreo deceptie, ai avut vreun necaz pentru ca eu in anul in care am inceput sa miros si dupa o perioada atacuri de panica, am avut niste probleme cu familia si tot de jos am inceput sa miros, initial am crezut ca am vreo infectie urinara dar in urma analizelor a rezultat ca sunt perfect sanatoasa asa ca tu dute la psihiatru cu toate analizele de sange, urina, papanicolau, ecografie abdominala, analize de tiroida pentru ca e posibil sa ai atacuri de panica insotite de acest miros am fost la neurologie si mi-s-a spus ca este posibil sa miros din cauza ca in creier au loc reactii chimice si de aici si mirosul in prezent iau xanax, magne b6 si calciu si pot sa spun ca ma simt ceva mai bine mai miros, dar nu ca sa simt si altii insa eu sper in vremuri mai bune.In speranta ca ai sa imi raspunzi iti doresc multa sanatate.Nicoleta
In primul rand, iti multumesc ca ti-ai facut timp sa-mi raspunzi. Ok..am sa-ti spun cum a debutat problema asta..Cu 2 luni inainte( asta prin mai) am inceput sa transpir in zona axilei mai mult decat obicei, miros urat nu era, doar ca eram foarte stresata ca transpiram tare si se vedea daca purtam o bluzita, tricou..si eram stresata de lucrul asta(probabil asta a si fost cauza majora..stresul! Am facut tratament cu apa cu bicarbonat, am auzit ca e bun si chiar a avut efect la mine, doar ca dupa o perioada a inceput sa emane corpul un miros urat.La inceput un miros ciudat, nici nu stiu cum sa-l descriu..acru..apoi dupa vreo 2 saptamani, un miros si mai urat..mi-e si jena sa spun..un miros de fecale.Timp in care 1 luna l-am putut simti si eu, si cei din jurul meu, dupa care nu am mai putut percepe mirosul insa cei din jur il simt. Eu nu mai simt mirosul asta urat, pot simti orice alt miros, am un parfum foarte placut si cand ma dau umpic, il simt, miroase foarte bine, simt orice doar mirosul asta emanat de corp nu-l mai pot percepe. Ce este mai deranjant este ca cei din jur toti il simt., aproape toti.de ex mama, care e foarte sensibila, nu-l simte cand sunt acasa..probabil problema asta e pe baza de stres, habar n-am..Dar cert este ca mirosul asta exista si cei din jurul meu il percep. Apropo, de analize, mi-am facut si eu analize de sange, ecografie abdominala (a reiesit ca am putin nisip la rinichi, nu cred ca e cauza), papa nicolau, urina si au iesit f bine. Doar candidoza exista, ma tratez, ieri am facut din nou niste analize de secretie, azi ma duc dupa rezultat..sa vad cum au iesit..Legat de vreo deceptie, necaz, cum ai zis tu nu am avut. Probabil am fost prea stresata, fiind si studenta, examene in perioada aia, teama sa nu miros a transpiratie, desi foloseam deodorant, transpiram mai mult decat de obicei. In fine, am fost o fata destul de ok, activa, cu prietenii, colegii de la facultate, nu am avut niciodata probleme de sanatate doar ca a aparut asta asa dintr-o data..Nici nu-mi vine sa cred ca a trecut atata timp..7 luni si fara nici un rezultat...mi-e frica ca o sa raman toata viata asa..nu as suporta. Ma bucur pentru tine Nicoleta ca ai gasit rezolvare la problema asta urata. Te pup
buna dia incearca sa faci un sport, dute la sala poate ai mai mult timp liber din cate am inteles pentru ca si sportul ajuta foarte mult, pentru ca mirosul il comanzi tu numai gandul sa nu miros il declanseaza eu nu am fost deocamdata la psihiatru dar o sa ma duc pentru ca e singurul care sper sa stie raspunsul la afectiunea mea.nu ai ajuns la atacuri de panica? o sa ajungi incetul cu incetul pentru ca de rusine, de teama apar si ele, fa sport ia magneziu cu b6, calciu si un program de somn regulat pupici
atacuri de panica nu am. Acum am venit de la ginecolog si mi-a prescris iar niste ovule si o crema ptr candidoza..sper sa fie asta problema si sa treaca rapid...si da..ai dreptate parca atunci cand te gandesti vine si mirosul..dar efectiv n-ai cum sa nu te gandesti la asta..crede'ma ca de cand mi s-a intamplat asta primul gand cand ma pun sa dorm asta mi si cand ma trezesc la fel..de dormit nici nu mai pot... am slabit si 4 kg in perioada asta, de la 50 kg la 1.67 cat aveam la 46, ce e drept nu e mult, dar totusi..si plus ca sanatos mancam si inainte, multe fructe grasimi deloc...sper sa fie doar o nenorocita de candida mai severa si sa treaca cu timpul...Nicoleta, tie ce miros iti emana corpul? Numai la psihiatru n-am fost, dar cred ca o sa ajung si eu acolo. O zi buna sa ai!
Chiar nu stiu sa iti descriu a ce miroseam.a ceva ciudat care la inceput se simtea putin si dupa aceea se acutiza de nu mai puteam respira parca se intensifica pe masura ce agitatia mea crestea si trebuia sa cobor din autobuz (numai in transportul in comun mi-se intampla ) si sa iau un pic de aer eventual sa o iau pe jos pana acasa si acum miros dar altfel un pic mai discret de nu atrage privirile altora intelegi ce vreau sa spun si am invat dupa 2 luni de psihoterapie sa respir sa imi controlez gandurile dar nu prea mult, eventual imi iau o carte de citit, o guma de mestecat si numar, numar pana ajung la munca.. ca dracu. Se poate sa ai ceva o afectiune ginecologica ar fii bine ai scapa de miros dar daca este psihic nu ai ca face eu am peste un an jumate de cand ma chinuiesc altii au mai mult timp si nu au gasit nici o rezolvare.sanatate maxima iti doresc si astept sa imi aduci noutati privind starea ta
![nicu24](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna Dia,
incearca grapefruit seed extract( GSE), mie mi-a ameliorat mult mirosul corporal care era provocat de o bacterie cuibarita in stomac - Helicobacter Pylori. La mine este un miros acru care se intensifica imediat dupa ce mananc si din pacate bacteria e rezistenta la antibiotice; mai mult rau decat bine am facut organismului cu antibioticele, si tot n-am scapat de infectie. Dupa vreo 10 zile de GSE( luasem 1/zi, dar se pot lua chiar si 3) nu mai aparea mirosul dupa ce mancam, desi corpul inca emana un miros prin pori, dar mai putin intens. Dupa ce am incetat sa mai iau GSE, la vreo 4 zile, a reaparut mirosul dar mirosea altfel, era un miros fecal, dar nu foarte intens, de asemenea se intensifica dupa ce mancam. Din pacate nu e indicata utilizarea prelungita( mai mult de 2 saptamani) pt ca distruge si flora intestinala, bacteriile bune, indispensabile functionarii tractului intestinal. Eu am incercat sa suplimentez cu un probiotic puternic( 30 miliarde de bacterii- acidophilus, bifidobacterium, etc) dar rezultatul a fost o constipatie severa si nu am mai putut continua( acum am comandat un probiotic mai slab, de doar 4 miliarde). Azi am reinceput sa iau GSE pt ca m-a ajutat si trebuie sa gasesc o solutie sa continui mai mult timp cu el chiar daca are si efecte adverse. E si antifungic, deci daca candida sistemica iti provoaca mirosul corporal GSE te va ajuta. Eu folosesc alaturi de GSE si Goldenseal, e un antibiotic si antifungic natural la fel de laudat ca GSE. Am mai comandat si extract din frunze de maslin( olive leaf extract) care are puternice proprietati antibacteriene si nu distruge flora intestinala ca celelalte. Iti mai sugerez sa incerci clorofila tablete, e un dezodorizant natural, probiotice( in functie de cum se impaca organismul tau cu ele), ulei de nuca de cocos, ulei de oregano, pau darco, nu stiu daca o sa le gasesti in Ro, eu de 2 luni am comandat de pe iHerb.com, din SUA, singurul neajuns e ca dureaza foarte mult pana ajung in Ro cu optiunea Int Airmail( chiar si o luna). Toate te vor ajuta daca problema ta e candidoza sistemica.
Iti doresc insanatosire grabnica, si nu te lasa doborata, crede-ma, stiu cum te simti!
incearca grapefruit seed extract( GSE), mie mi-a ameliorat mult mirosul corporal care era provocat de o bacterie cuibarita in stomac - Helicobacter Pylori. La mine este un miros acru care se intensifica imediat dupa ce mananc si din pacate bacteria e rezistenta la antibiotice; mai mult rau decat bine am facut organismului cu antibioticele, si tot n-am scapat de infectie. Dupa vreo 10 zile de GSE( luasem 1/zi, dar se pot lua chiar si 3) nu mai aparea mirosul dupa ce mancam, desi corpul inca emana un miros prin pori, dar mai putin intens. Dupa ce am incetat sa mai iau GSE, la vreo 4 zile, a reaparut mirosul dar mirosea altfel, era un miros fecal, dar nu foarte intens, de asemenea se intensifica dupa ce mancam. Din pacate nu e indicata utilizarea prelungita( mai mult de 2 saptamani) pt ca distruge si flora intestinala, bacteriile bune, indispensabile functionarii tractului intestinal. Eu am incercat sa suplimentez cu un probiotic puternic( 30 miliarde de bacterii- acidophilus, bifidobacterium, etc) dar rezultatul a fost o constipatie severa si nu am mai putut continua( acum am comandat un probiotic mai slab, de doar 4 miliarde). Azi am reinceput sa iau GSE pt ca m-a ajutat si trebuie sa gasesc o solutie sa continui mai mult timp cu el chiar daca are si efecte adverse. E si antifungic, deci daca candida sistemica iti provoaca mirosul corporal GSE te va ajuta. Eu folosesc alaturi de GSE si Goldenseal, e un antibiotic si antifungic natural la fel de laudat ca GSE. Am mai comandat si extract din frunze de maslin( olive leaf extract) care are puternice proprietati antibacteriene si nu distruge flora intestinala ca celelalte. Iti mai sugerez sa incerci clorofila tablete, e un dezodorizant natural, probiotice( in functie de cum se impaca organismul tau cu ele), ulei de nuca de cocos, ulei de oregano, pau darco, nu stiu daca o sa le gasesti in Ro, eu de 2 luni am comandat de pe iHerb.com, din SUA, singurul neajuns e ca dureaza foarte mult pana ajung in Ro cu optiunea Int Airmail( chiar si o luna). Toate te vor ajuta daca problema ta e candidoza sistemica.
Iti doresc insanatosire grabnica, si nu te lasa doborata, crede-ma, stiu cum te simti!
@Nicu, mersi de sfaturi! probabil am sa incerc si eu GSE, daca nu voi avea nici un rezultat favorabil dupa medicamentele primite azi.
Totusi, sper sa fie candida asta problema, si sa nu fie ceva mai grav..Mi se pare foarte ciudat ca a aparut asa dintr-o data.Nu am avut niciodata o problema de acest gen. Problema e ca eu nu mai simt mirosul asta oribil, dar cei din jur il simt..oare de ce? L-am simtit timp de 1 luna cand a aparut. simt orice alt miros doar mirosul asta urat emanat de corpul meu nu-l mai pot percepe..ciudat. Uite, chiar ma bucur sa aflu ca cineva cu o problema asemanatoare cu a mea, a gasit rezolvare. :)
Ma gandesc sa i-au si un ColonHelp, poate m-ar ajuta cu ceva..
Sper sa tinem legatura,
Sanatate tuturor!
Totusi, sper sa fie candida asta problema, si sa nu fie ceva mai grav..Mi se pare foarte ciudat ca a aparut asa dintr-o data.Nu am avut niciodata o problema de acest gen. Problema e ca eu nu mai simt mirosul asta oribil, dar cei din jur il simt..oare de ce? L-am simtit timp de 1 luna cand a aparut. simt orice alt miros doar mirosul asta urat emanat de corpul meu nu-l mai pot percepe..ciudat. Uite, chiar ma bucur sa aflu ca cineva cu o problema asemanatoare cu a mea, a gasit rezolvare. :)
Ma gandesc sa i-au si un ColonHelp, poate m-ar ajuta cu ceva..
Sper sa tinem legatura,
Sanatate tuturor!
![helle](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Nu mai simti mirosul pentru ca te-ai obisnuit cu el si pentru ca poti avea candida si in zona bucala.Daca dimineata dupa ce te-ai spalat pe dinti si ai baut juma litru apa la juma de ora maninci doi morcovi care iti curata gura vei simti mirosurile din jurul tau. Ceaiul verde are acelasi efect dar nu mai mult de 2 cani.Marul curata iarasi gura si te ajuta sa percepi mirosurile. Mincarea poate sa aiba un rol important. Se spune ca esti ceea ce maninci. Fa o cura de 10 zile cu orez fiert, adica 3 mese pe zi orez cu putin ulei de masline. Daca nu rezolva problema nici rau nu iti face. Succes si nu uita ca nu esti singura in situatia asta.
![adela73](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
dia, eu am aceeasi problema si simt ca o iau razna, curand o sa urmez un tratament contra giardia si dupa aceea am sa vad daca sunt ceva rezultate.
Adela, imi pare rau sa aud asta...E groaznic, acum am inteles si eu cum e sa te afli in situatia asta. Tie ce miros iti emana corpul? asemanator cu al meu? si de cand timp a aparut problema asta la tine? La mine e din vara si nu am scapat inca de miros..:((((((
![radu132](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
salutare eu am aceias problema cel mai grav este ca eu si familia nu percep acest miros nu stiu ce este acum incerc cu pastile de zinc si vitamina b6 beau apa cu bicarbonat de sodiu ma spal pe limba cu apa oxigenata si se pare ca a mai scazut in intensitate daca cine a reusit sa scape ajutati-ma
![radu132](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
dia02 vreau sa vorbim intar -*
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)
![adela73](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
stresul e cauza la mine, acasa nu mi se intampla nimic, dar cum ies, merg la un magazin, la serviciu, transpiratia e excesiva si mirositoare, sunt din ce in ce mai stresata de problema asta, am terminat tratamentul ptr giardia, dar nu cred ca s a rezolvat ceva. este o eliminare anormala a toxinelor, chiar nu stiu. si e f neplacut ca aud comentariile vis a vis de mine. nu e lipsa de igiena, dar cei carora nu li se intampla asta sunt rautaciosi si fac comentarii pe care le aud si mi fac mult rau. viata mea sociala e praf, cea profesionala la fel, caut sa ma ascund, sa evit grupurile de oameni, mai ales cand unii reactioneaaza...
Stresul e cauza si la mine!! Ciudat, nici eu nu miros absolut deloc acasa, doar cand ies sau ma gandesc la asta.Nu am avut niciodata o astfel de problema. La mine a aparut problema din vara, am inceput cu o transpiratie mai abundenta(fara miros insuportabil) decat de obicei si dupa un timp cu un miros oribi. Am tot fost pe la medici, gineco, interne..am facut tot felul de analize, au iesit bine, am luat tot felul de medicamente si fara nici un rezultat. Acum, am sa incep alt tratament prescris de medicul de la interne. Giardinophyt + Propolis + un curatator de colon (Colon Cleaner). Viata mea sociala, de cand cu problema asta e praf si a mea...
Numai bine, Adela!
@radu--Si tu ai probleme cu mirosul corpului? Spune-ne mai multe! Tinem legatura.
Numai bine, Adela!
@radu--Si tu ai probleme cu mirosul corpului? Spune-ne mai multe! Tinem legatura.
![helle](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Si eu am avut aceasta problema si am rezolvat-o in timp in proportie de 80%. Nici eu n-am gasit pe nimeni care sa-mi dea pilula magica si sa-mi rezolve problema peste noapte. Ce am facut eu: am incercat sa ma cunosc mai bine, sa vad ce situatii imi determina problemele si sa lucrez asupra cauzelor care determina efectele.Am cautat informatii pe unde am putut si parte din ele le-am si aplicat. Am practicat Yoga la nivel de incepator pentru a invata sa ma relaxez, am luat si inca mai iau suplimente alimentare care au influenta asupra metabolismului (acum sint la o cura cu boabe de ienupar) si in primul rind mi-am facut un ritual zilnic pe care il respect si banuiesc ca si de la el mi se trage ameliorarea. Eu am mai postat citava comentarii si in ele am scris parte din micile mele obiceiuri. Ce vreau sa va relatez acum sint 2 informatii care pot fi utile pentru cei in cauza. Pe un post de tv. din tara unde ma aflu am vazut un serial englez, nu stiu daca se poate numi documentar, in care o echipa de medici merg prin toata Anglia, isi fac reclama pe strada si cei cu orice fel de probleme se pot adresa si telespectatorului i se prezinta simptomele bolii si apoi la ce tratament s-a recurs. Deunazi am vazut un pacient care avea asa un grad de hiperhidroza(transpiratie excesiva) ca ii incepuse sa-i putrezeasca picioarele. I s-a prescris o crema pentru ciupercile care ii aparusera din cauza de atita umezeala si facea tratament acasa, la fel cum am facut si eu dar la clinica, cu urent electric, adica ti se pun picioarele in doua tavite cu apa cre sint conectate la un aparat ce trimite impulsuri electrice slabe. Pacientul simte niste intepaturi care pe timpul procedurii il relaxeaza f.mult. Tot de la tv., de data asta am citit pe text tv.tot aici unde ma aflu, ca hiperhidroza se poate trata cu injectii cu botox care de exemplu la sub brat atrofiaza glandele sudoripare.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1miros al pielii
- 5revenirea mirosului si gustului
- 34urina cu miros neplacut
- 3de cca 3 saptamani am urmatoarele simptome: greata, ameteli, sensibilitate la mirosuri
- 4Mirosul urat al gurii + gustul ciudat
- 33Infectie la urechi ce miroase foarte urat
- 21Miros neplacut transpiratie axila dreapta
- 3imi miroase pielea
- 1Am o problema cu simtul mirosului, este foarte slabit
- 3mirosul urat al guri.
- 1de ce ii miroase gura
- 4Miros urat al penisului. VA ROG ajutooor
- 1Miros urat al corpului!
- 3Probleme cu gustul si mirosul pe care nu le-a identificat niciun doctor
- 1Gust si miros metalic
- 7Uscaciune in nas si gat; miros diminuat