Pierderea partiala a mirosului

23-07-2009
gabriela_c
Nu este medic/terapeut
gabriela_c
Buna ziua !
In urma cu cativa ani am constatat in urma unui exudat faringian o infectie cu Candida Albicans, care a reaparut si in anii urmatori la analize. Cu sinceritate marturisesc ca nu am dat mare importanta si nu am tratat-o cu seriozitate.
Din pacate constat de ceva vreme o pierdere partial a mirosului. Mai exact, atunci cand mirosul este mai puternic, il pot percepe, insa am intalnit situatii cand, o alta persoana mi-a atras atentia unui miros pe care eu nu-l simteam. Atunci mi-am ridicat probleme.
Va rog sa-mi spuneti ce investigatii trebuie facute si mai ales cum as putea trata candida?
Va multumesc anticipat,
Gabriela
4 comentarii
0
23-07-2009, ora 14:01
gabriela_c
Nu este medic/terapeut
gabriela_c
De mentionat ar mai fi faptul ca, odata ce am povestit mamei mele acest fenomen care mi se intampla, mi-a spus ca si ei ii lipseste mirosul aproape complet, de multi ani, dar nu a investigat acest lucru. Este hipertensiva cu cardiopatie ischiemica sub tratament de mult timp.
0
23-07-2009, ora 16:44
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Buna ziua,

candida are 90% din populatie. Nu este insa problema cea mai mare pe care o aveti.
Pierderea mirosului este cauzata dupa cat stiu eu de cu totul altceva si anume de anumite metale toxice (de ex. mercurrul din amalgam) sau alte toxine.
Tratarea candidei nu se poate face cu medicamente ci numai cu remedii naturiste sau homeopate si schimbarea modului de alimentatie si de trai.

Exista un link aici despre candida si homoepatie.

Cat priveste pierderea mirosului contactati un medic homeopat si gasiti si o metoda naturista de a dexintoxica corpul (mai ales de mercur).

Cititi si despre efectele germaniului organic la astfel de detoxifieri. Se gaseste in unele tari sub forma de pastile. Trebuie insa sa fie organic.
0
08-02-2010, ora 11:46
gabriela_c
Nu este medic/terapeut
gabriela_c
Nu inteleg... cum s-ar putea sa ma fi intoxicat cu mercur? Vreau sa spun pe ce cale?
0
04-02-2011, ora 11:44
pcoutnow
Nu este medic/terapeut
pcoutnow
Buna ziua,

Doresc sa fiu ajutat cu un sfat deoarece in urma unei operatii pentru deviatie de sept facuta la spitalul D.Hociota din Bucuresti pe data de 06.12.2010, mi-am pierdut simtul olfactiv. Cu alte cuvinte, nu pot sa mai simt nici un fel de miros. Va rog mult orice sfat e binevenit. Va multumesc din suflet
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Distorsiunile olfactive apărute la pacienții cu COVID-19: care sunt diferențele dintre parosmie și fantosmie?
  • Pierderea gustului și a mirosului - cauze posibile
  •