de cate ori fac sex ca imi miroase sperma intr-un fel anume
prietena imi spune de cate ori facem sex ca imi miroase sperma intr-un fel anume(miros urat).oare am ceva probleme?va rog sa-mi raspundeti...va multumesc...
5 comentarii
te-ai gandit s iti faci o analiza?asta si pentru tine sa fi linistit si pentru prietena ta.poate totusi ai ceva infectie(poate fi periculoasa)
"draga"liuba, dc tot ai intrat p aici n crezi c ar fi frumos s vb respectabil?
pt c totusi sunt niste persoane c anumite probleme..ajutale daca poti s sti ceva, nu rade d numeni ca n se stie niciodata...
pt c totusi sunt niste persoane c anumite probleme..ajutale daca poti s sti ceva, nu rade d numeni ca n se stie niciodata...
CA3112 ai fost la medik in legatura cu problema aia ta?ptr k si prietenul meu i se intampla la fel...are sperma urat mirositoare si nu vrea sa mearga la medik cik ii e rusine. - te rog ffff mult
Am si eu acelasi miros la sperma, mai mult de mucegai, intepator asa sustine iubita sa fie vreo problema? si cum ar fi trebuit sa miroase sperma?..., ca nu am mirosit-o niciodata ! multumesc !
Usturoiul face ca sperma sa aiba un miros urat.
sau Mirosul spermei proaspat recoltate, in mod normal, este conditionat de prezenta secretiilor prostatei si aminteste de mirosul florilor de castan. In cazul infundarii orificiilor prostatei mirosul specific este mai slab sau chiar absent. Mirosul urat al spermei poate fi un indice al prezentei unui proces inflamator purulent in organele sexuale.
sau Mirosul spermei proaspat recoltate, in mod normal, este conditionat de prezenta secretiilor prostatei si aminteste de mirosul florilor de castan. In cazul infundarii orificiilor prostatei mirosul specific este mai slab sau chiar absent. Mirosul urat al spermei poate fi un indice al prezentei unui proces inflamator purulent in organele sexuale.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0lipsa mirosului
- 4dupa ejaculare sperma se scurge din vagin. este normal?
- 34urina cu miros neplacut
- 4Virgina si insarcinata?
- 6picioare foarte urat mirositoare
- 3culoarea maro a spermei
- 7miros urat indiferent de numarul de spalari zilnice pe dinti
- 8Picioare mirositoare?
- 0sperma maro
- 13Miros urat din nas si gat
- 6Sperma de culoare rosiatica!
- 7Care sunt sansele sa fie insarcinata?
- 3Problema miros
- 0Iritatie in urma actului sexual
- 1Probleme cu mirosul
- 1Spermă gelatinoasă
- 0Infecție sau boala cu transmitere sexuală
- 3Miros si gust de puroi/infectie
- 5Eliminare tarzie
Mai multe informații despre: Tulburarile mirosului sperma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: