Miros si gust de puroi/infectie
Buna ziua,
De cateva zile simt un miros puternic de puroi/stricat/infectie atunci cand sunt langa anumite alimente (in special pui) dar si cosmetice (deodorante) si nu numai. Mirosul este foarte intepator uneori, alteori dispare. Implicit, am acelasi gust in gura atunci cand mananc anumite alimente. Tin sa mentionez ca totul a inceput dintr-o zi in care am plans aprox 5 ore aproape fara intrerupere (24 decembrie). Sunt sigura ca s-a intamplat ceva de atunci pentru ca imediat dupa a inceput aceasta problema. Nu am covid si nici nu am avut. Suspectez ca ar fi vorba de o sinuzita, insa as dori o parere si eventual un tratament pana pot ajunge la doctor, deoarece o perioada nu voi avea cum. Am incercat sa stau in aburi cu diverse arome dar la abur/caldura mirosul revine. La citrice spre exemplu nu am aceasta problema. Am incercat si ceaiuri, mai ales menta, insa toate miros si au acelasi gust. Iau si cate un Antinevralgic sinus pe zi in speranta ca va ajuta la ceva.
Tin sa mentionez ca nu imi curge nasul, nu sangereaza si nu este infundat.
De cateva zile simt un miros puternic de puroi/stricat/infectie atunci cand sunt langa anumite alimente (in special pui) dar si cosmetice (deodorante) si nu numai. Mirosul este foarte intepator uneori, alteori dispare. Implicit, am acelasi gust in gura atunci cand mananc anumite alimente. Tin sa mentionez ca totul a inceput dintr-o zi in care am plans aprox 5 ore aproape fara intrerupere (24 decembrie). Sunt sigura ca s-a intamplat ceva de atunci pentru ca imediat dupa a inceput aceasta problema. Nu am covid si nici nu am avut. Suspectez ca ar fi vorba de o sinuzita, insa as dori o parere si eventual un tratament pana pot ajunge la doctor, deoarece o perioada nu voi avea cum. Am incercat sa stau in aburi cu diverse arome dar la abur/caldura mirosul revine. La citrice spre exemplu nu am aceasta problema. Am incercat si ceaiuri, mai ales menta, insa toate miros si au acelasi gust. Iau si cate un Antinevralgic sinus pe zi in speranta ca va ajuta la ceva.
Tin sa mentionez ca nu imi curge nasul, nu sangereaza si nu este infundat.
3 comentarii
Doar sinusitele Odontogena... Provocate de infecții dentare sus sub sinus. Dau asa miros
Urgent o radiografie la dantura de sus.
Și consukt stomatolog
Și mai bine un CT3D. dantura și sinus
Urgent o radiografie la dantura de sus.
Și consukt stomatolog
Și mai bine un CT3D. dantura și sinus
Multumesc pentru raspuns. Am facut pe parcursul anului mai multe investigatii dentare deoarece am avut un abces in partea de jos insa niciodata nu s-a depistat nimic. Voi incerca si varianta CT3D. Ar mai putea fi si alte cauze? Mi se pare destul de ciudat ca a coincis cu momentul in care am plans. Exista posibiliatea sa fi fortat sinusurile sau ceva de genul?
Alta cauza
Doar o forma de covid. Nedepistata la test
Faceți Anticorpi din sânge
Doar o forma de covid. Nedepistata la test
Faceți Anticorpi din sânge
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0lipsa mirosului
- 5tratament miros urat in zona vaginului, va rog!
- 5Gust oribil si sputa maro dimineata
- 41Miros urat in nas
- 4gust in gura moderat amarui in special dimineata
- 2gust amar si gura uscata dimineata la trezire
- 21Miros neplacut transpiratie axila dreapta
- 5Iritare nas si gat + miros neplacut
- 1Am o problema cu simtul mirosului, este foarte slabit
- 3Simt acelasi miros mereu
- 4Miros urat al penisului. VA ROG ajutooor
- 7Uscaciune in nas si gat; miros diminuat
- 5Probleme cu mirosul
- 3Gust amar