Miros neplacut si pete rosii pe capul penisului
Buna ziua,
Asa cum scrie in titlu, am o problema cu petele rosii de pe capul penisului care apar uneori si dispar fara sa fac nimic...de asemenea de vreo 2 zile am simtit un miros mai urat al secretiei...iar azi dimineata a fost destul de puternit...asa ca m-am hotarat sa expun situatia aici.
Am fost la dermato-venerice, am facut analizele si toate au iesit bine in afara de una: ureaplasma. M-am tratat, am refacut analizele, am facut in plus urocultura si sumar de urina iar toate au iesit perfect. La sediment urinar apare: 'rare celule epiteliale plate, frecvent urat amorf.'
Maine urmeaza sa merg din nou la medic, dar vroiam sa aud si alte pareri intre timp.
In acest moment nu mai am nici o pata pe capul penisului, dar se vad urmele...adica eu le vad, avand in vedere ca stiu unde au fost.
Dimineata, la prima urinare simt ca si o arsura pe canalul penisului...uneori se intampla si pe parcursul zilei cand intervalul intre urinari creste mai multe de 6 ore.
Astept comentarii.
Multumesc,
Asa cum scrie in titlu, am o problema cu petele rosii de pe capul penisului care apar uneori si dispar fara sa fac nimic...de asemenea de vreo 2 zile am simtit un miros mai urat al secretiei...iar azi dimineata a fost destul de puternit...asa ca m-am hotarat sa expun situatia aici.
Am fost la dermato-venerice, am facut analizele si toate au iesit bine in afara de una: ureaplasma. M-am tratat, am refacut analizele, am facut in plus urocultura si sumar de urina iar toate au iesit perfect. La sediment urinar apare: 'rare celule epiteliale plate, frecvent urat amorf.'
Maine urmeaza sa merg din nou la medic, dar vroiam sa aud si alte pareri intre timp.
In acest moment nu mai am nici o pata pe capul penisului, dar se vad urmele...adica eu le vad, avand in vedere ca stiu unde au fost.
Dimineata, la prima urinare simt ca si o arsura pe canalul penisului...uneori se intampla si pe parcursul zilei cand intervalul intre urinari creste mai multe de 6 ore.
Astept comentarii.
Multumesc,
4 comentarii
Posibil Trichomonas.
Nu stiu daca analizele pe care le-ati facut includ aceasta analiza.
Cred ca se face separat.
Documentati-va pe net despre ea.
Nu stiu daca analizele pe care le-ati facut includ aceasta analiza.
Cred ca se face separat.
Documentati-va pe net despre ea.
Buna Clara,
Uite analizele facute (secretie uretrala):
Trichomonas si levuri - absente
Examen microscopic: celule epiteliale - rare, leucocite - absente, levuri - absente, trichomonas - nu se observa, flora bacteriana - foarte rari coci gram pozitivi, rotunzi, in perechi
Cultura si identificare fungi - levuri necrescute la 5 zile
Cultura si identificare bacterii - flora fara semnificatie patogena
Mycoplasma si Ureaplasma - absent si absent
Chlamydia - absent
Sumar de urina - toate sunt in limitele normale
Urocultura - negativ
Si totusi...exista un disconfort si un miros.
Uite analizele facute (secretie uretrala):
Trichomonas si levuri - absente
Examen microscopic: celule epiteliale - rare, leucocite - absente, levuri - absente, trichomonas - nu se observa, flora bacteriana - foarte rari coci gram pozitivi, rotunzi, in perechi
Cultura si identificare fungi - levuri necrescute la 5 zile
Cultura si identificare bacterii - flora fara semnificatie patogena
Mycoplasma si Ureaplasma - absent si absent
Chlamydia - absent
Sumar de urina - toate sunt in limitele normale
Urocultura - negativ
Si totusi...exista un disconfort si un miros.
@ muchacucha
Raman la pozitia mea. Documentati-va despre Trichomonas pe net.
Si refaceti analiza.
La barbati
Acestia prezinta rareori simptomatologie, dar cu toate acestea tratamentul este necesar. Simptomele pot fi:
-secretii anormale la nivelul penisului
-senzatia de arsura dupa mictiune
-iritatie si roseata la varful penisului.
Cititi integral:
Sursa: -*
(* modificat de admin)
Raman la pozitia mea. Documentati-va despre Trichomonas pe net.
Si refaceti analiza.
La barbati
Acestia prezinta rareori simptomatologie, dar cu toate acestea tratamentul este necesar. Simptomele pot fi:
-secretii anormale la nivelul penisului
-senzatia de arsura dupa mictiune
-iritatie si roseata la varful penisului.
Cititi integral:
Sursa: -*
(* modificat de admin)
Buna Clara,
Multumesc pentru raspuns.
Nu vreau sa fiu gica-contra, dar am doua analize pentru tricomonas care sunt negative...de asemenea bacterii si fungi care ar trebui sa fi gasit ceva.
Mai mult, partenera stabila a facut aceleasi analize si la fel...analizele au iesit negative.
Deja de cate zile nu mai am pete, dar exista un miros care nu imi place...
Multumesc pentru raspuns.
Nu vreau sa fiu gica-contra, dar am doua analize pentru tricomonas care sunt negative...de asemenea bacterii si fungi care ar trebui sa fi gasit ceva.
Mai mult, partenera stabila a facut aceleasi analize si la fel...analizele au iesit negative.
Deja de cate zile nu mai am pete, dar exista un miros care nu imi place...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8pete rosii pe penis
- 5de cate ori fac sex ca imi miroase sperma intr-un fel anume
- 5tratament miros urat in zona vaginului, va rog!
- 5revenirea mirosului si gustului
- 0pete rosii pe penis
- 8Picioare mirositoare?
- 3Am un miros urat la unghiile de la picioare
- 0Penis erectie - pete rosii pe corp
- 5pete rosii si mancarimi ale penisului
- 5mi-au aparut cateva pete rosii in jurul penisului si mancarimi
- 3Simt acelasi miros mereu
- 1Pata rosie pe glandul penisului.
- 1Miros urat din nas dupa operatie polipi
- 0Pete rosii pe penis si mancarime
- 0puncte rosii, iritatii pe pielea ce decaloteaza capul penisului, roseata penis si uscat
- 0Pata rosie pe capul penisului
- 1Miros de fum amar in nas cu stare de rau
- 1Penis - pata rosiatica s-a transformat in cojirea completa a pielii de pe cap
- 3Pata rosie pe penis
Mai multe informații despre: Tulburarile mirosului pete rosii pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: