Administrare anticonceptionale

Buna seara! Am inceput un tratament cu anticonceptionale pt reglarea ciclului menstrual, problema este ca nu am inceput exact cand treb, adica am luat prima pastila la 7 zile dupa ce imi venise ciclul (medicul a insistat sa incep cat mai curand), iar acum nu mi'a venit exact la acele 28 de zile. In momentul asta sunt in perioada " de pauza", doar ca at cand ar treb sa raiau anticonceptionalele va fi cam a 4-a zi dupa prima de menstruatie si nu stiu daca e corect sa le iau asa... si nici nu inteleg la cate zile imi va veni urmatoarea menstruatie ( vreau sa plec la mare si as vrea sa pot "calcula" un pic perioada). Multumesc!
3 comentarii

In timpul anticonceptionalelor ciclul este suprimat. In locul lui, apare o sangerare de privatie, provocata de intreruperea pilulelor. De obicei, acest lucru se intampla in a 4-a zi de pauza. Deci, asteptati-va sa apara aceasta sangerare in curand.
Chiar daca ati inceput sa luati pilulele mai tarziu, ele isi fac efectul cu exceptia primelor 7 pilule, timp in care nu ati fost protejata.
Chiar daca ati inceput sa luati pilulele mai tarziu, ele isi fac efectul cu exceptia primelor 7 pilule, timp in care nu ati fost protejata.

Buna ziua! am si eu o problema si va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru linistea mea :)...acum aproape 3 luni am facut pauza de anticonceptioanale si am avut un contact sexual neprotejat in perioada fertila dar fara terminare in vagin...mi-a venit menstruatia de 2 ori, dar luna asta n-a mai venit desi trebuia de pe 2 iunie...am intarziere 11 zile deja...de o sarcina nu cred ca este vorba ca n-am niciun simptom si testu mi-a iesit negativ...ce-ar putea fi? doar o dereglare? sa merg la ginecolog? sau sa mai astept poate "apare" va multumesc mult pentru eventualul raspuns

Ca regula generala, intarzierile mai mari de 2 zile nu trebuie considerate normale. Deci, un consult ar fi indicat.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pilula luata inainte cu o zi de venire menstruatie
- 16LO-FEMENAL
- 3sfaturi privind administrarea contraceptivelor si pentru slabit
- 4este posibil ca anticonceptionalele laurina se dea depresii si sa para din nou acneea?
- 10efecte postinor 2
- 4pilula de contraceptie - am observat ca am una in plus
- 3cum se iau corect anticonceptionalele?
- 4Am aproape un an de cand folosesc novynette si menstruatia venita mai repede
- 6dupa cat timp isi face efect milligest?
- 6sangerari dupa escapelle - 48 ore si continua
- 6cat timp trebuie luat Karissa
- 3Intarziere de 10-15 min:)
- 7anticonceptionalele yaz
- 10Postinor! Pastila iadului.
- 19melleva 35
- 1Am uitat sa iau Mercilon dupa pauza de 7 zile
- 1anticonceptionale
- 7Sex neprotejat dupa menstruatie
- 0cum iau contraceptivele?
- 1Anticonceptionale Belara
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor