Ameteli cand suflu nasul
Acu 2 saptamani am fost racita. Am avut nasul f infundat, secretii galbui urechi infundate si cand inghiteam imi pocneau urechile.
Acum raceala a trecut, dar inca mai am secretii galbui, care se desprind greu si problema care ma ingrijoreaza e ca atunci cand suflu nasul, ametesc pt cateva secunde si mi se infunda si urechile.
Ce poate fi, domnule doctor?
Va multumesc deocamdata!
Acum raceala a trecut, dar inca mai am secretii galbui, care se desprind greu si problema care ma ingrijoreaza e ca atunci cand suflu nasul, ametesc pt cateva secunde si mi se infunda si urechile.
Ce poate fi, domnule doctor?
Va multumesc deocamdata!
9 comentarii
un catar tubar sau otita seroasa
VIrozele dau complicatii serioase daca tratamentul nu e facut corect si nu se sta la pat acar 3 zile
consultul ORL este obligatoriu..ca sa nu se agraveze simptomele
VIrozele dau complicatii serioase daca tratamentul nu e facut corect si nu se sta la pat acar 3 zile
Offf sper sa nu fie grav tare. Tratament nu am facut, recunosc, decat vibrocil pus un nas.
Luni merg la orl sa vad ce e.
Multumesc mult domnule doctor, pt sfat si proptitudine.
Luni merg la orl sa vad ce e.
Multumesc mult domnule doctor, pt sfat si proptitudine.
Buna ziua domnule doctor. Revin dupa un consult ORL nu prea eficient zic eu.
Mi s-a pus diagnosticul de sinuzita. Doamna doctor s--a uitt si cu o camera in nas. A zis ca e bine...ca nu mai sunt urme de secretii, in urechi nu s-a uitat...cu toate astea, eu am o stare de ameteala permanenta si mai nou, o senzatie ciudata in urechea stanga. O durere surda si un disconfort ce nu l pot explica. Parca ma arde. Si durere de cap.Am uitat sa precizez ca alaptez, ceea ce nu ma lasa sa iau antibiotic. Mi s-a prezcris sinupril de 3 ori/zi, jumatate de medrol A/zi. Si inhalatii cu sare.
As vrea tare mult sa stiu macar ce am si daca necesita tratament cu antibiotic sa incetez alaptarea, numai sa-mi treaca.
Multumesc deocamdata!!
Mi s-a pus diagnosticul de sinuzita. Doamna doctor s--a uitt si cu o camera in nas. A zis ca e bine...ca nu mai sunt urme de secretii, in urechi nu s-a uitat...cu toate astea, eu am o stare de ameteala permanenta si mai nou, o senzatie ciudata in urechea stanga. O durere surda si un disconfort ce nu l pot explica. Parca ma arde. Si durere de cap.Am uitat sa precizez ca alaptez, ceea ce nu ma lasa sa iau antibiotic. Mi s-a prezcris sinupril de 3 ori/zi, jumatate de medrol A/zi. Si inhalatii cu sare.
As vrea tare mult sa stiu macar ce am si daca necesita tratament cu antibiotic sa incetez alaptarea, numai sa-mi treaca.
Multumesc deocamdata!!
Mai precizez ca simt urechea parca ar fi infundata, dar nu e, ca aud normal cu ea.
verifici tensiunea arteriala si faci consult la neurologie
o tensiune mica si problemele de circulatie cerebrala.. dau senzatie de ureche infundata si ameteala
o tensiune mica si problemele de circulatie cerebrala.. dau senzatie de ureche infundata si ameteala
Multumesc mult domnule doctor!!! Voi face si consult neurologic !!!
Bună ziua, d-le de! De 3 săptămâni tușesc, inițial a fost o tuse seacă care ulterior a devenit productiva după un tratament cu erdomed. Într-un final am ajuns și la dr de familie care mi-a depistat o sinuzită. Iau tratament cu antibiotic plus un spray pt desfundat nasul(pentru că nu puteam respira pe nas) iar de aseară încoace mucozitățile nu mai sunt gălbui ci albe dar cu firicele negre că de praf. De la sinuzită sa fie?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19Nervozitate si o stare foarte ciudata!
- 19disconfort permanent care duce pana la palpitatii la inima, dureri spre umeri, ameteala usoara
- 12Sa fie anxietate???
- 6Mi-e frica sa nu cad pe strada...
- 10ameteli - cum scap?
- 16ameteala si dureri in piept
- 2Greata Ameteli
- 22Ce cauze poate avea greata (fara varsaturi)?
- 1Oboseala, ameteli asociate cu alte simptome.
- 47ameteli insotite cu dureri in crestetul capului
- 2stari de ameteala, dureri de burta, tremur
- 2Sincopa
- 0durere puternica de cap insotita de ameteala, amorteala a maini si piciorului drept
- 1circulatie cerebrala proasta?
- 2Ameteli si dureri de cap
- 1Amețeala însoțită cu durere de cap
- 1Dureri de cap puternice si stari de ameteala
- 2Interpretare RMN
- 1Buna seara! As aprecia o parere despre starea mea - ametit, cu senzatie de lesin
- 4O părere - mă ia amețeala, îmi amorțesc picioarele și îmi pierd echilibru
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: