slabiciune, ameteala, dezechilibrul, palpitatii si caderi de calciu
De ceva timp aprox 1 an ma confrunt cu unele stari cum ar fi ameteala chiar si pe strada, senzatia ca imi pierd echilibrul (mi s-a intimplat de citeva ori sa se blocheze genunchii si sa cred ca nu mai pot inainta) palpitatii si caderi de calciu. Am luat calciu si magneziu o perioada si multiminerale dar parca degeaba. Am tensiunea 100 cu 60 ma doare ceafa uneori. Am facut si ekg si consult la inima dar eu nu sint lamurita uneori simt intepaturi si o oboseala ca o jena in partea stinga. Analize hormonale in limite doar t3 cam mic dar medicul a spus ca nu e nimic cu glanda desi am si slabit brusc in 2 luni fara regim. cind sint nevoita sa ies singura sa fac un drum mai lung mi-e teama ca as putea face ori o cadere de calciu sau sa mi se faca rau si sa nu mai am echilibru (din cauza faptului ca anul trecut am avut acea lipsa de putere pe strada si senzatia ca imi pierd echilibrul). Nu stiu ce as putea face. Oare sa fie atac de panica?
3 comentarii
Cu siguranta sunteti o persoana hipotensiva.Asa se explica lipsa de "putere", ameteala, pierderea echilibrului.Nu va tratati pentru hipotensiune?Frica de a pleca la drum lung, apritia intepaturilor la inima se poate datora unui atac de panica.
Multumesc pentru raspuns, dar cum as putea trata hipotensiunea caci am inteles ca nu prea exista tratament(sau ma insel eu) si pentru atac de panica nu as vrea sa folosesc anxiolitice caci creaza dependenta.amcitit pe forum despre atacuri de panica si greu scapi de ele.Sa existe totusi o problema cu glanda tiroida? S-a mai confruntat cineva cu aceleasi probleme?
Mergeti sa consultati un medic internist, El va va recomanda un anumit tratament pentu hipotensiune, exista astfel de medicamente.Incercati si cu o cafea pe zi, ceai negru, , , Cat despre anxiolitice nu se recomanda cu atata usurinta si nu cred ca este cazul...Ce varsta aveti?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Acum doua zile am avut o ameteala ingrozitore, se invartea casa cu mine
- 2stari de sufocare, de lesin, cu palpitatii
- 3tremuraturi, palpitatii si diaree... e ceva grav?
- 2Oboseala, palpitatii, ameteli, stari de greata, dureri de cap
- 2dupa cateva min dupa anestezie mi s-a facut rau: ameteala, greata, palpitatii, balonare
- 6Ameteli...destul de dese...
- 18Ameteli
- 16Neuro sau ORL?
- 3durere de cap, ameteala si durere de brat drept
- 10stare de rau: voma, ameteli, temura corpul
- 7greata, ameteli, lipsa poftei de mancare
- 7ameteli la schimbarea pozitiei corpului orizontal-vertical
- 4Palpitatii la 3 min, colesterol marit, granulocite scazute = ?
- 0dureri lombare, ameteli si palpitatii
- 2Ameteli, dureri in piept, palpitati la inima, dureri de cap
- 2Fâsâit urechi
- 3Ameteli, stare de oboseala
- 0Pierderi de echilibru
- 0Ameteala. Oboseala. Greata. Balonare.
- 1Ameteli ciudate
Mai multe informații despre: Calciu Ameteala Pierderea echilibrului Palpitatiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Labirintita
- Vertijul, ameteala si dezechilibrul
- Hipercalcemie
- Palpitatii
- Amețeala
- Palpitații
- Amețeală și greață - ce ar putea fi, cauze posibile, diagnostic
- Pierderea echilibrului în mers
- Lactatele in alimentatia copilului
- Sfaturi privind consumul de lapte
- Calciu