Presiune in ceafa si urechi

te medic/terapeut
Buna ziua din septembrie ma confrunt cu o stare de ameteala, presiune in ceafa si acum mai nou o simt si in urechi.Am facut encefalograma, ekg, analize tiroida, radiografie plămâni si cervicala, eco abdominal, control oftalmologic ok adica miopie mica 0, 5 si 0, 25 eu care până acu 5 luni nu am avut nici o problemă, am avut tensiune palpitatii cateva zile la inceput dar acum sunt ok adica este 11-12, presiune in ceafa si urechi persista si starea de amețeala, nu e ca un vertij ci ca o stare Ca si cum nu vad clar.singura analiza e vit d3 care mi a iesit mica 17 Si dupa 3 luni de tratament acum e 26.câteodată am si o stare de neliniște din cauza acestor simptome care nu dispar.am 36 ani sunt o fire mai serioasă dar nu cred ca sunt anxioasa pt ca merg la serviciu, rad glumesc, ies la plimbări aproape zilnic cu copii.acum iau vigantolete magneziu cu b6 si stresclin am luat 2 cam 2 luni, acum iau doar una.vigantolete iau la recomandarea medicului mg si stresclin am luat eu pt ca am zis ca ma va ajuta sa trec mai usor peste aceasta perioada.de la ce pot fi aceste simptome?muncesc tot programul la calculator si stau si in picioare mult.multumesc anticipat!
Buna ziua din septembrie ma confrunt cu o stare de ameteala, presiune in ceafa si acum mai nou o simt si in urechi.Am facut encefalograma, ekg, analize tiroida, radiografie plămâni si cervicala, eco abdominal, control oftalmologic ok adica miopie mica 0, 5 si 0, 25 eu care până acu 5 luni nu am avut nici o problemă, am avut tensiune palpitatii cateva zile la inceput dar acum sunt ok adica este 11-12, presiune in ceafa si urechi persista si starea de amețeala, nu e ca un vertij ci ca o stare Ca si cum nu vad clar.singura analiza e vit d3 care mi a iesit mica 17 Si dupa 3 luni de tratament acum e 26.câteodată am si o stare de neliniște din cauza acestor simptome care nu dispar.am 36 ani sunt o fire mai serioasă dar nu cred ca sunt anxioasa pt ca merg la serviciu, rad glumesc, ies la plimbări aproape zilnic cu copii.acum iau vigantolete magneziu cu b6 si stresclin am luat 2 cam 2 luni, acum iau doar una.vigantolete iau la recomandarea medicului mg si stresclin am luat eu pt ca am zis ca ma va ajuta sa trec mai usor peste aceasta perioada.de la ce pot fi aceste simptome?muncesc tot programul la calculator si stau si in picioare mult.multumesc anticipat!
1 comentarii

Precizez ca si cand stau mai mult timp pe tel.dupa aceea nu mai vad clar.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11ameteli, dureri de cap, neliniste
- 61Ameteli aproape zilnic
- 147Ameteli si stari de panica !
- 4cer ajutorul unui gastroenterolog!va rog!
- 18Ameteli
- 7Distonie neuro vegetativa
- 37Dureri de picioare, moleseala, ameteli...
- 3Ameteli in timpul efortului fizic
- 9De vreun an am citeva probleme: ametelea, lesin, sinuzita
- 42presiune ceafa, ameteli, stari de lesin
- 1Cred ca am probleme cu hipoglicemia
- 4vertij puternic cu stari de voma, ameteli puternice unde totul se invartea cu mine
- 3Ameţeală şi amorţeală cap, alertă, ţiuit urechi, vedere neclara
- 3simt o greutate in piept, uneori ma ia toate caldurile si parca as cadea din pocioare
- 3ameteli si dureri de cap in timpul scrisului
- 1Problema somn
- 0Interpretare Hemoleucograma cu frontiu
- 1Ameteli, stare de oboseala
- 5Amețeală la cel mai înalt nivel, sunet puternic în urechea stângă!
- 11Ureche stânga presiune
Mai multe informații despre: Ameteala presiune in urechi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: