Presiune in ceafa si urechi
te medic/terapeut
Buna ziua din septembrie ma confrunt cu o stare de ameteala, presiune in ceafa si acum mai nou o simt si in urechi.Am facut encefalograma, ekg, analize tiroida, radiografie plămâni si cervicala, eco abdominal, control oftalmologic ok adica miopie mica 0, 5 si 0, 25 eu care până acu 5 luni nu am avut nici o problemă, am avut tensiune palpitatii cateva zile la inceput dar acum sunt ok adica este 11-12, presiune in ceafa si urechi persista si starea de amețeala, nu e ca un vertij ci ca o stare Ca si cum nu vad clar.singura analiza e vit d3 care mi a iesit mica 17 Si dupa 3 luni de tratament acum e 26.câteodată am si o stare de neliniște din cauza acestor simptome care nu dispar.am 36 ani sunt o fire mai serioasă dar nu cred ca sunt anxioasa pt ca merg la serviciu, rad glumesc, ies la plimbări aproape zilnic cu copii.acum iau vigantolete magneziu cu b6 si stresclin am luat 2 cam 2 luni, acum iau doar una.vigantolete iau la recomandarea medicului mg si stresclin am luat eu pt ca am zis ca ma va ajuta sa trec mai usor peste aceasta perioada.de la ce pot fi aceste simptome?muncesc tot programul la calculator si stau si in picioare mult.multumesc anticipat!
Buna ziua din septembrie ma confrunt cu o stare de ameteala, presiune in ceafa si acum mai nou o simt si in urechi.Am facut encefalograma, ekg, analize tiroida, radiografie plămâni si cervicala, eco abdominal, control oftalmologic ok adica miopie mica 0, 5 si 0, 25 eu care până acu 5 luni nu am avut nici o problemă, am avut tensiune palpitatii cateva zile la inceput dar acum sunt ok adica este 11-12, presiune in ceafa si urechi persista si starea de amețeala, nu e ca un vertij ci ca o stare Ca si cum nu vad clar.singura analiza e vit d3 care mi a iesit mica 17 Si dupa 3 luni de tratament acum e 26.câteodată am si o stare de neliniște din cauza acestor simptome care nu dispar.am 36 ani sunt o fire mai serioasă dar nu cred ca sunt anxioasa pt ca merg la serviciu, rad glumesc, ies la plimbări aproape zilnic cu copii.acum iau vigantolete magneziu cu b6 si stresclin am luat 2 cam 2 luni, acum iau doar una.vigantolete iau la recomandarea medicului mg si stresclin am luat eu pt ca am zis ca ma va ajuta sa trec mai usor peste aceasta perioada.de la ce pot fi aceste simptome?muncesc tot programul la calculator si stau si in picioare mult.multumesc anticipat!
1 comentarii
Precizez ca si cand stau mai mult timp pe tel.dupa aceea nu mai vad clar.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3deviatie de sept, polip partea dreapta si rinita
- 8De 2 zile am o senzatii foarte ciudate
- 24Ametesc foarte rau!
- 7Glicemie oscilanta? Uneori am ameteli ocazionale, transpiratii, tremuraturi, maini si picioare reci
- 7simptome la care nu gasesc explicatii!
- 110ameteala, stare de rau, tahicardie
- 6Ce boala am tinand cont de urmatoarele simptome...?
- 42presiune ceafa, ameteli, stari de lesin
- 4de vreo 7 luni am niste ameteli puternice
- 2intepaturi in partea stanga, lovitura scurta in piept, ametelii, palpitatii
- 3ameteli, stari de greata, epuizare
- 25Dureri de cap, ameteala, vedere neclara, slabiciune
- 3ameteli continuu
- 2Cefalee tensionala
- 2ameteli
- 1tremor, ametealam diferite simpotome
- 0Ameteli, tensiune mare, puls mare
- 1Ajutor ! respir mai greu si ametesc! nod in gât
- 6Urechea dreapta - cand ascult muzica la casti simt o amețeală..
- 9Ameteala, pierdere echilibru
Mai multe informații despre: Ameteala presiune in urechi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: