Simptome ciudate: ameteala, amorteli, cap infundat, neliniste, agitatie, senzatie de plutire, greata
Buna ziua,
De vreo 18 ani ma confrunt cu tot felul de stari de rau: ameteala, amorteli ale fetei si membrelor, senzatii ciudate in corp, cap infundat, neliniste, agitatie, o senzatie de plutire, greata, confuzie, etc.am mers la diversi medici, am facut tot felul de analize si nu a iesit nimic concludent.am ajuns la psihiatru care mi a dat tratament pt depresie si anxietate.in tot acesti ani am.luat f multe medicamente: zoloft, seroxat, venlafaxina, cipralex, rivotril, anxiar, diazepam.etc.starile se ameliorau dar nu am mai fost bine nicioadata.nu mai pot munci.sotul m a parasit si acum locuiesc singura si.mi e f greu sa fac fata.sunt disperata si.nu stiu ce sa mai fac.unde sa mai.merg.am fost si internata dar in zadar...mi e frica de faptul ca o sa mi pun capat zilelor ca nu mai rezist asa.va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat sau daca a mai trecut cineva prin acest calvar sa mi scrie.poate nu sunt singura in.lupta asta cu morile de vant.multumesc
De vreo 18 ani ma confrunt cu tot felul de stari de rau: ameteala, amorteli ale fetei si membrelor, senzatii ciudate in corp, cap infundat, neliniste, agitatie, o senzatie de plutire, greata, confuzie, etc.am mers la diversi medici, am facut tot felul de analize si nu a iesit nimic concludent.am ajuns la psihiatru care mi a dat tratament pt depresie si anxietate.in tot acesti ani am.luat f multe medicamente: zoloft, seroxat, venlafaxina, cipralex, rivotril, anxiar, diazepam.etc.starile se ameliorau dar nu am mai fost bine nicioadata.nu mai pot munci.sotul m a parasit si acum locuiesc singura si.mi e f greu sa fac fata.sunt disperata si.nu stiu ce sa mai fac.unde sa mai.merg.am fost si internata dar in zadar...mi e frica de faptul ca o sa mi pun capat zilelor ca nu mai rezist asa.va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat sau daca a mai trecut cineva prin acest calvar sa mi scrie.poate nu sunt singura in.lupta asta cu morile de vant.multumesc
1 comentarii
Buna seara.
Intrati pe grupul de Facebook Depresie, anxietate grup de prieteni. Acolo sunt multe persoane cu simptomele dv.
Sanatate multa.
Intrati pe grupul de Facebook Depresie, anxietate grup de prieteni. Acolo sunt multe persoane cu simptomele dv.
Sanatate multa.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ameteala, cauze si remedii
- 2ameteli puternice
- 6Ameteli...destul de dese...
- 16boala de inima?
- 4Simptome ciudate de aproape o saptamana
- 4am nevoie de putin ajutor: am migrene pana cad de pe picioare
- 5probleme serioase cu discalculia si frica de spatii deschise
- 2Sincopa
- 2Nas infundat, respiratie ingreunata si uneori ameteli
- 1agitatie emotionala si insomnie permanenta
- 1Ameteala si stare de rau cam de o saptamana
- 5ameteli la schimbarea pozitiei corpului
- 1acum 1 sapt am avut niste ameteli foarte puternice
- 7Stare de oboseala, ameteli, dureri gambe dimineata
- 4Ameteala, anxietate si o stare continua de oboseala, dar analizele sunt normale. Ce poate fi?
- 1Ametesc de fiecare dată când mănânc dulce
- 9Vajait în ureche
- 0Stări de amețeala și greață in fiecare dimineața
- 1Stări de rău de la stomac
Mai multe informații despre: Agitatia Nelinistea Ameteala ameteala si greata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: