Ameteli cumplite
![cedry2k](/arata_img.php?img=cont_80339.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna seara !
Acum o ora am intrat in cada sa imi fac baie... De la apa calda (banuiesc... pentru ca de 9 din 10 ori cand fac baie in apa calda/fierbinte se intampla la fel) Cand m-am ridicat sa ma clatesc am simtit o ameteala puternica... Mi s-au incetosat ochii... nu vedeam pe unde merg, am crezut ca voi cadea din picioare... nu stiu ce detalii sa va mai dau...
Am 18 ani, fumator...
Astept si eu un ajutor din partea dvs. Va multumesc
Acum o ora am intrat in cada sa imi fac baie... De la apa calda (banuiesc... pentru ca de 9 din 10 ori cand fac baie in apa calda/fierbinte se intampla la fel) Cand m-am ridicat sa ma clatesc am simtit o ameteala puternica... Mi s-au incetosat ochii... nu vedeam pe unde merg, am crezut ca voi cadea din picioare... nu stiu ce detalii sa va mai dau...
Am 18 ani, fumator...
Astept si eu un ajutor din partea dvs. Va multumesc
2 comentarii
![Olgutzas](/arata_img.php?img=cont_10363.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
nu la toata lumea le face bine baia in vana, ar trebui sa faci doar dusuri, cred ca ar trebui sa faci si un consult cardiologic, sa nu cumva sa ai ceva probleme, poate tensiune ridicata, tahicardie ceva...si cred ca ar fi f bine sa te lasi de fumat, sanatate
![cedry2k](/arata_img.php?img=cont_80339.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
multumesc pentru raspuns... ar putea avea legatura si cu stresul si... ca nu prea sunt odihnit ?
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4rigevidon si fumatul
- 391Stafilococul auriu provoaca ameteli si scade trombocitele?
- 7De cam un an are o raguseala care se accentueaza
- 6Ciocuri de papagal in zona cervicala
- 8Stare ciudata de ameteala
- 12Nu stiu de ce ametesc...
- 3stari si simptome carora nu le gasesc cauza!
- 9Puls in cap, intepaturi, ameteli
- 4dureri picioare (gambe)
- 2Tensiunea mare si ameteli
- 8basica baza limbii, usturimi ale limbii, durere in gat
- 0Stari de voma, ameteala
- 1Ameteala, dureri abdominale, stari de voma.
- 7se poate sa ameteasca din cauza unei raceli?
- 34Ameteli de o luna de zile
- 0Ameteli si dureri usoare, senzatie neplacuta la cap
- 22Cred ca am cancer. Va rog frumos un sfat !
- 2Ameteli, dureri de cap, pierderea echilibrului de 2 saptămâni
- 3Spondiloza sau altceva?
- 1Ameteli, numai afara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Vertijul, ameteala si dezechilibrul
- Manifestari cutanate ale fumatului
- Sevrajul nicotinic
- Bronșiolita respiratorie asociată pneumopatiei interstițiale difuze
- Amețeala
- Amețeală și greață - ce ar putea fi, cauze posibile, diagnostic
- Dieta pentru fumatori - alimentele care reduc din efectele negative ale fumatului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: