ameteala, tremur si sange pe nas... + cura de slabire
buna ziua, sunt contabil de profesie si sunt si studenta in acelasi timp. azi am constatat faptul ca imi curge sange din nas si apoi am devenit ametita si imi tremura mainile foarte rau. tin si o cura de slabire dar nu mi s-a mai intamplat pana acum si nu stiu din ce cauza
ma puteti ajuta cu un raspuns?
multumesc
ma puteti ajuta cu un raspuns?
multumesc
4 comentarii
Poate ati facut o anemie din cauza dietei gresite sau poate ati avut doar un puseu de hipertensiunem desi nu cred, pentru ca daca tineti regim ar trebui sa aveti glicemia la valori destul de mici si astfel sa se mentina si tensiunea scazuta.
Mergeti la medicul de familie sa va faca analizele de sange si asa veti descoperi ce este in neregula cu dvs.
Mergeti la medicul de familie sa va faca analizele de sange si asa veti descoperi ce este in neregula cu dvs.
Trebuie intrerupta IMEDIAT cura de slabire!
Sangerarea nazala poate fi provocata de lezarea unui vas sanguin, care poate fi posterior sau anterior. O cauza posibila a leziunii poate fi lipsa vitaminei K, urmare a unei cure de slabire!!!
Este imperios necesar un consult medical cu urmatoarele: test de fragilitate capilara, hemoleucograma, analize de coagulare si numaratoarea trombocitelor. Sau poate fi o rinita alergica cronica, ori un carcinom nazofaringian sau sinusal, pentru care este nevoie de radiografia sinusurilor paranazale si nasofaringoscopia.
Ameteala poate fi urmare a hemoragiei si a curei de slabire.
Referitor la tremuratul mainilor, trebuie un consult de specialitate la un neurolog. Cauza cea mai mica poate fi tot de la cura de slabire, dar exista si riscul de PARKINSON.
CONCLUZIE:
1. INTRERUPEREA CUREI DE SLABIRE!!!
2. CONSULT MEDICAL!!!
Sangerarea nazala poate fi provocata de lezarea unui vas sanguin, care poate fi posterior sau anterior. O cauza posibila a leziunii poate fi lipsa vitaminei K, urmare a unei cure de slabire!!!
Este imperios necesar un consult medical cu urmatoarele: test de fragilitate capilara, hemoleucograma, analize de coagulare si numaratoarea trombocitelor. Sau poate fi o rinita alergica cronica, ori un carcinom nazofaringian sau sinusal, pentru care este nevoie de radiografia sinusurilor paranazale si nasofaringoscopia.
Ameteala poate fi urmare a hemoragiei si a curei de slabire.
Referitor la tremuratul mainilor, trebuie un consult de specialitate la un neurolog. Cauza cea mai mica poate fi tot de la cura de slabire, dar exista si riscul de PARKINSON.
CONCLUZIE:
1. INTRERUPEREA CUREI DE SLABIRE!!!
2. CONSULT MEDICAL!!!
va multumesc frumos:) o zi cat mai buna
Cristina, ce greutate ai si ce inaltime? Ce greutate urmaresti sa atingi? Daca doresti te pot ajuta sa slabesti fara sa flaminzesti, fara diete drastice, fara sa iti fie pusa sanatataea in pericol. Daca esti interesata lasa-mi un mesaj privat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6probleme psihice ?
- 10dureri si ameteli de cap
- 9Tin de 6 ani dieta, dar fara niciun rezultat
- 4am atac de panica?
- 0dureri de cap si ameteli
- 5de 1 an am probleme cu palpitatiile, puls marit, simt o caldura in obraji..
- 1Ameteala, tahicardie, saturatie mica
- 3ameteli, stari de greata, epuizare
- 1Ameteala si durere de cap
- 11Tremur necontrolat
- 1Ameteli, stare de oboseala
- 1tensiune 110/67 cu puls 70
- 2ameteli
- 0Ameteala si amorteli tranzitorii.
- 0Sensibilitate cardiovasculara la apă fierbinte
- 3Ureche interna - întrerupere canal semicircular posterior stânga și anterior dreapta
- 3Anxietate /panica?
- 6Ma simt pe alta lume! Ajutor!
- 1Amețeli și temperatura foarte scăzută!
- 2Ameteala, greata, cofuzie
Mai multe informații despre: Tremuratul mainilor cura de slabire Ameteala Sangerarea pe nas
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Epistaxis (sângerarea nazală)
- Vertijul, ameteala si dezechilibrul
- Tremorul esential, familial sau benign
- Tremuraturile - tremuratul mainilor
- Amețeala
- Amețeală și greață - ce ar putea fi, cauze posibile, diagnostic
- Cele mai populare diete ale anului 2014
- Cele mai populare diete în România anului 2016
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: