Mi a intarziat menstruatia 25 de zile
Buna ziua, mi a intarziat menstruatia 25 de zile, am facut 2 teste de sarcina, unul acum 6 zile si al doilea in aceasta dimineata dar ambele sunt negative. Am de cateva zile sanii sensibili putin durerosi la atingere si umflati, si o usoara durere de burta ca inainte de mestruatie. Puteti sa imi dati un sfat? Sunt in strainatate si ma intorc la sf acestei luni si sunt ingrijorata. Multumesc frumos.
5 comentarii
s-ar putea sa fi insarcinata si sa nu secreti indeajuns HCG. cel mai bine ar fi sa consulti un medic ginecolog. succes!
Sarcina si alaptare
Nu s-a stabilit siguranta utilizarii acestui medicament in timpul sarcinii la femeie. Evaluarea studiilor experimentale pe animale nu indica nici un efect nociv, fie el direct sau indirect, in ceea ce priveste dezvoltarea embrionului sau a fatului, a cursului gestatiei si dezvoltarea peri- si postnatale. Fluoxetina ar trebui folosita in timpul sarcinii numai daca este absoluta nevoie. Fluoxetina este excretata in laptele uman, deci trebuie administrata cu multa grija in cazul femeilor care alapteaza.
Nu s-a stabilit siguranta utilizarii acestui medicament in timpul sarcinii la femeie. Evaluarea studiilor experimentale pe animale nu indica nici un efect nociv, fie el direct sau indirect, in ceea ce priveste dezvoltarea embrionului sau a fatului, a cursului gestatiei si dezvoltarea peri- si postnatale. Fluoxetina ar trebui folosita in timpul sarcinii numai daca este absoluta nevoie. Fluoxetina este excretata in laptele uman, deci trebuie administrata cu multa grija in cazul femeilor care alapteaza.
Sarcina este principalul motiv al absentei menstrei insa exista si multe alte cauze... Mai incearca cu teste de sarcina, fa-le dimineata la prima mictiune, testul este cel mai acurat in acel moment al zilei..
Poti avea si alte probleme de natura hormonala care pot duce la intarzierea menstrei in absenta unei sarcini, iar sanii durerosi sunt ceva normal in cazul unor femei in anumite momente ale lunii dar sunt si " oglinda ovarelor" asa cum medicul meu ginecolog s-a eprimat si arata problemele la nivel genital..
Oricum, daca te-ai protejat in timpul actelor sexuale si testele sunt negative sunt sanse mari sa nu fie vorba de o sarcina.
Poti avea si alte probleme de natura hormonala care pot duce la intarzierea menstrei in absenta unei sarcini, iar sanii durerosi sunt ceva normal in cazul unor femei in anumite momente ale lunii dar sunt si " oglinda ovarelor" asa cum medicul meu ginecolog s-a eprimat si arata problemele la nivel genital..
Oricum, daca te-ai protejat in timpul actelor sexuale si testele sunt negative sunt sanse mari sa nu fie vorba de o sarcina.
Multumesc frumos de sfaturi. O sa merg sapt viitoare sa fac un test de sange undeva.As fi mers si la un control ginecologic dar cum sunt inafara tarii e mai complicat. In general nu prea am avut probleme cu ovarele, am mai avut cateva intarzieri de a lungul anilor dar niciodata atat de mult. De regula, inainte de mesntruatie am sanii inflamati si usor durerosi exact ca si acum. Alte simtome specifice unei sarcini nu am. De regula eu si sotul meu suntem atenti in timpul actelor sexuale care au fost si destul de rare in ultimele 2 luni, de asta tind sa cred ca nu ar fi vorba de o sarcina, dar totusi de ce nu apare menstruatia?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6menstruatie intarziata si mi se pare ca am unele simptome de sarcina
- 9Sexul poate influenta menstruatia? Urgent!!!
- 4Intarziere menstruatie
- 2Intarzierea menstruatiei si scurgeri albicioase.
- 1Mare intârziere, rog o parere
- 2Menstruatia intarziata.
- 8Posibila sarcina daca testul e negativ si contactul nu a avut loc in perioada fertila?
- 0Intarziere menstruatie mai mult de 7 zile si test negativ de sarcina
- 2Ajutor! Intarziere? Sarcina ? Sau boala?
- 2Sex neprotejat
- 4Mi-a intarziat 3 saptamani.
- 2Mancarime, secretie alba, intarzierea menstruatiei
- 1Ciclu menstrual intarziat9 zile, chist ovarian
- 2Despre sarcina
- 0Menstruatie intarziata, teste de sarcina negative
- 0Ajutor urgent!!! Sunt in criza
- 0Întârzierea menstruației după stoparea anticonceptionalelor
- 1Intarziere perioada menstruala
- 6Ejaculare la o zi întârziere a menstruației (sarcina?)
Mai multe informații despre: menstruatia intarziata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: