ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Mi a intarziat menstruatia 25 de zile

06-10-2011
danafr
Nu este medic/terapeut
danafr
Buna ziua, mi a intarziat menstruatia 25 de zile, am facut 2 teste de sarcina, unul acum 6 zile si al doilea in aceasta dimineata dar ambele sunt negative. Am de cateva zile sanii sensibili putin durerosi la atingere si umflati, si o usoara durere de burta ca inainte de mestruatie. Puteti sa imi dati un sfat? Sunt in strainatate si ma intorc la sf acestei luni si sunt ingrijorata. Multumesc frumos.
5 comentarii
0
06-10-2011, ora 17:42
Karla2
Nu este medic/terapeut
Karla2
s-ar putea sa fi insarcinata si sa nu secreti indeajuns HCG. cel mai bine ar fi sa consulti un medic ginecolog. succes!
0
06-10-2011, ora 18:36
Karla2
Nu este medic/terapeut
Karla2
Sarcina si alaptare
Nu s-a stabilit siguranta utilizarii acestui medicament in timpul sarcinii la femeie. Evaluarea studiilor experimentale pe animale nu indica nici un efect nociv, fie el direct sau indirect, in ceea ce priveste dezvoltarea embrionului sau a fatului, a cursului gestatiei si dezvoltarea peri- si postnatale. Fluoxetina ar trebui folosita in timpul sarcinii numai daca este absoluta nevoie. Fluoxetina este excretata in laptele uman, deci trebuie administrata cu multa grija in cazul femeilor care alapteaza.
0
06-10-2011, ora 18:37
Karla2
Nu este medic/terapeut
Karla2
scz
0
07-10-2011, ora 17:19
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Sarcina este principalul motiv al absentei menstrei insa exista si multe alte cauze... Mai incearca cu teste de sarcina, fa-le dimineata la prima mictiune, testul este cel mai acurat in acel moment al zilei..
Poti avea si alte probleme de natura hormonala care pot duce la intarzierea menstrei in absenta unei sarcini, iar sanii durerosi sunt ceva normal in cazul unor femei in anumite momente ale lunii dar sunt si " oglinda ovarelor" asa cum medicul meu ginecolog s-a eprimat si arata problemele la nivel genital..
Oricum, daca te-ai protejat in timpul actelor sexuale si testele sunt negative sunt sanse mari sa nu fie vorba de o sarcina.
0
07-10-2011, ora 17:42
danafr
Nu este medic/terapeut
danafr
Multumesc frumos de sfaturi. O sa merg sapt viitoare sa fac un test de sange undeva.As fi mers si la un control ginecologic dar cum sunt inafara tarii e mai complicat. In general nu prea am avut probleme cu ovarele, am mai avut cateva intarzieri de a lungul anilor dar niciodata atat de mult. De regula, inainte de mesntruatie am sanii inflamati si usor durerosi exact ca si acum. Alte simtome specifice unei sarcini nu am. De regula eu si sotul meu suntem atenti in timpul actelor sexuale care au fost si destul de rare in ultimele 2 luni, de asta tind sa cred ca nu ar fi vorba de o sarcina, dar totusi de ce nu apare menstruatia?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul