Intarzierea menstruatiei

07-04-2016
gabriela100
Nu este medic/terapeut
gabriela100
Buna ziua. Am 19 ani si mi-a inatzriat mesntruatia aproape o luna, precizez ca nu am regulat si mereu imi intarzie cate o saptamana.. doua chiar. Fac sex cu prietenul meu neprotejat, dar mereu ejaculeaza afara. Mi-am facut 3 teste si au iesit negative. Probabil sa fie o dereglare hormonala sau din cauza ca am o perioada in care sunt stresata ? Ma gandesc ca nu este vorba despre o sarcina sper ! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.. Multumesc !
2 comentarii
0
08-04-2016, ora 13:32
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca testele sunt negative, nu cred ca e sarcina. Dar poti ramane insarcinata de la lichidul preejaculator sau preseminal care se elibereaza la inceputul actului. Contine spermatozoizi.

Vezi filmul Sexul in afara casatoriei are un pret pe Youtube, o conferinta tinuta elevilor americani pe teme sexuale de unde inveti lucruri bazice despre viata sexuala.

Asteapta sa iti vina menstruatia.
Daca se mai intampla mergi la ginecolog pentru investigatii ca sa afli cauza intarzierii. Se face o ecografie transvaginala si examen clinic ginecolog.
0
24-11-2017, ora 19:26
Ag1999
Nu este medic/terapeut
Ag1999
Până la urmă, ai aflat? De ce ți.a întârziat?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: