Sarcina sau tulburare hormonala?

09-04-2017
Corrale
Nu este medic/terapeut
Corrale
Buna ziua! Am si eu o problema care ma tine pe jar.Ultima menstruatie a fost pe 17.02.2017 si a durat pana pe 22.02.De atunci nu a mai venit nimic si din acel moment am tot felul de simptome care alterneaza, dureri usoare de cap, niste greturi matinale, senzatie de parca ar vrea sa vina menstruatia, ameteli usoare, cosuri, uneori simt ca ma doare spatele sau chiar tot corpul si senzatie de cald si de 2 zile ma dor sanii si sunt umflati.Sunt casatorita recent si relatiile intime nu s-au desfasurat chiar normal deoarece nu a reusit sa ma penetreze decat foarte putin deoarece imi este foarte frica de durere.Desi imprejurarile au fost in asa maniera, relatiile intime au fost neprotejate si a ejaculat acolo.Am fost la ginecolog acum o saptamana si ceva si dna a spus ca nu este nicio sarcina deoarece la ecograf nu s-a vazut nimic, dar daca nu imi vine in doua saptamani de la data cand am fost la dansa sa imi fac analiza aceea de sange care iti spune sigur daca esti, deoarece daca ar fi prin absurd, s-ar putea ca sarcina sa fie prea mica si de aceea sa nu se vada, iar daca vine sa fac niste analize hormonale sa vada daca am ovare polichistice.Inainte sa merg la doctor mi-am facut doua teste si au iesit negative.Noi ne dorim un copilas si vrem sa rezolvam problema si mai ales sa aflu de ce imi intarzie atat.Voi ce parere aveti? O zi frumoasa!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: