Lipsa menstruatiei
![Elena2892](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua. Astazi am 5 zile de intirziere a menstruatiei. Plus am dureri abdominale si de rinichi de vrio 3 zile. Mameloanele sint foarte sensibili. Nu am posibilitatea de unde sa imi procur un test de sarcina. Care este probabilitatea de a fi insarcinata? Sau din ce cauza ar mai putea intirzia menstruatia. Mersi anticipat.
4 comentarii
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua. Dati cautare pe Google Cauze ale intarzierii menstruatiei. Cel mai mult v-ar ajuta un control ginecologic cu ecografie intravaginala.
![Dr. Clinica Marie Stopes Romania](/arata_img.php?img=cont_127588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua,
un diagnostic exact se poate pune in urma unui examen ginecologic sau a unei ecografii. Va recomandam sa mergeti la un medic pentru a afla cu exactitate cauzele intarzierii menstruatiei
O zi buna,
Marie Stopes International Romania
un diagnostic exact se poate pune in urma unui examen ginecologic sau a unei ecografii. Va recomandam sa mergeti la un medic pentru a afla cu exactitate cauzele intarzierii menstruatiei
O zi buna,
Marie Stopes International Romania
![Mariaionela](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua, ma puteti ajuta cu un sfat ? Am nascut de un an si de atunci iau anticonceptionale, mi s a spus sa le iau in fiecare zi la aceeasi ora, nu am facut pauza pana acum. Problema mea este ca de cand am nascut pana acum, nu mi a venit menstruatia. Sa fie de la anticonceptionale sau ce mi puteti spune dumneavoastra?
Multumesc !
Multumesc !
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
@ Mariaionela
Mergeti la un ginecolog pentru control clinic si ecografie transvaginala.
Pentru genunchi mergeti la un ortoped.
Mergeti la un ginecolog pentru control clinic si ecografie transvaginala.
Pentru genunchi mergeti la un ortoped.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dessorelle pt reglare
- 3am deja intarziere 4 zile a ciclului + durere de cap, caderea parului, tuburari de vedere
- 15Intarzieri menstruale
- 5a intarziat menstruatia.. prezervativul s-a rupt
- 8sunt sau nu insarcinata? urgent!!!
- 0Mi-a intarziat ciclul 9 zile
- 1imi intarzie menstruatia
- 0Anticonceptionalele luate din a 10 zi intarzie menstruatia?
- 1Întârzierea menstruatiei
- 5am nevoie de raspuns urgent... sunt insarcinata? raspundeti mi va rog
- 0Simptome de sarcina
- 0Testul zice nu, dar menstruatia întârzie?
- 2Întârziere menstruație
- 2Întârziere ciclu menstrual
- 2Menstruație întârziată după o "joacă" neprotejată
- 2Sunt insarcinata? Va rog un raspuns concret!!!
- 1Întârziere ciclu!!!
- 6Sunt nedumerit... in legatura cu menstruatia si sarcina
- 1Sarcina
- 0Mens întârziată și durere ovar stang
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: