Probleme dereglare hormonala?
Buna ziua, sa trec rapid la subiect, am 33 ani, un copilas de 3 ani si mereu am avut ciclul regulat, dupa ce am nascut.
Inainte de nastere a venit regulat pt ca luan anticonceptionale, iar inainde de anticonceptiinale venea uneori neregulat si mereu foarte abundent si dureros.
Am 1 saptamana de intarziere a c menstrual iar in ultimii 3 ani nu mi s a intamplat asa ceva.
Am facut 2 teste de sarcina, la 4 zile de intarziere si la 7 zile de intarziere, amandoua sunt negative.
Am programare făcuta la ginecolog dar sunt speriata deoarece nu stiu de ce am aceste probleme.
Me tionez ca am avut o luna cam grea, stres mult, lipsa de somn, stat noaptea tarziu la lucru, am slabit 3 kg din 53 ale mele, pt ca nu am putut manca avand interventii dentare complexe..
Sa fie stresul cauza intarzierii? faptul ca am slabit asa mult si brusc?
Ideea e ca nu avusesem relatii pana exact in perioada ovulatiei.
Se poate face test dupa doar 4 zile de intarziere a menstrei? ar fi relevant testul acela?
Care sa fie cauza intarzierii oare?
Mai mentionez faptul ca am tinut o cura de vit B1, B2 si B6 aprox 2 saptamani, chiar in luna cu pricina, deci luna trecuta.
Va multumesc pt sfaturi!!
Inainte de nastere a venit regulat pt ca luan anticonceptionale, iar inainde de anticonceptiinale venea uneori neregulat si mereu foarte abundent si dureros.
Am 1 saptamana de intarziere a c menstrual iar in ultimii 3 ani nu mi s a intamplat asa ceva.
Am facut 2 teste de sarcina, la 4 zile de intarziere si la 7 zile de intarziere, amandoua sunt negative.
Am programare făcuta la ginecolog dar sunt speriata deoarece nu stiu de ce am aceste probleme.
Me tionez ca am avut o luna cam grea, stres mult, lipsa de somn, stat noaptea tarziu la lucru, am slabit 3 kg din 53 ale mele, pt ca nu am putut manca avand interventii dentare complexe..
Sa fie stresul cauza intarzierii? faptul ca am slabit asa mult si brusc?
Ideea e ca nu avusesem relatii pana exact in perioada ovulatiei.
Se poate face test dupa doar 4 zile de intarziere a menstrei? ar fi relevant testul acela?
Care sa fie cauza intarzierii oare?
Mai mentionez faptul ca am tinut o cura de vit B1, B2 si B6 aprox 2 saptamani, chiar in luna cu pricina, deci luna trecuta.
Va multumesc pt sfaturi!!
4 comentarii
Buna ziua Daniela !
Dv-stra ați pus întrebarea și ați dat răspunsul …
Explic :
1. Hormonii sexuali se formează din colesterol, care a scăzut brusc după ce ați slăbit brusc
2. Lupsa vietii sexuale regulare implica scăderea de hormoni sexuali
3. Hormonii sexuali reglează ciclul menstrual
4. Exista teste care garantează rezultat precis din prima zi de reținere a ciclului
Dv-stra ați pus întrebarea și ați dat răspunsul …
Explic :
1. Hormonii sexuali se formează din colesterol, care a scăzut brusc după ce ați slăbit brusc
2. Lupsa vietii sexuale regulare implica scăderea de hormoni sexuali
3. Hormonii sexuali reglează ciclul menstrual
4. Exista teste care garantează rezultat precis din prima zi de reținere a ciclului
Sănătate și succese va dorim !
Mergeți la medic și rezolvati problema !
Totul va fi ok
Mergeți la medic și rezolvati problema !
Totul va fi ok
mulțumesc frumos de răspuns ! !
nu stiam d ecolesterol, ca regleaza nivelul hormonilor.
nu stiam d ecolesterol, ca regleaza nivelul hormonilor.
Cu drag !
Sanatate si succese va dorim !
Sanatate si succese va dorim !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dessorelle pt reglare
- 4menstruatie intarziata
- 5ciclu ciudat... de 7 zile nu s-a mai oprit. dar de doua - trei zile curge un lichid maroniu
- 2O posibila sarcina???
- 3menstruatie intarziata, primul contact sexual fara penetrare.
- 1Întârzierea menstruatiei
- 3Intarzierea ciclului, aparitia grijilor..
- 2O parere va rog ! Menstruatie intarziata, Simptome sarcina
- 0E posibil să fiu din nou însărcinată?
- 0Menstruatia intarzie 12 zile
- 3Ajutati-ma va rog ! menstruatia mea intarzie de 8 zile
- 1Va rog ajutati-ma - luna aceasta mi a întârziat 2 zile, exista vreun risc de a fi gravida?
- 1Sarcina sau alta afecțiune
- 1Ciclu menstrual intarziat9 zile, chist ovarian
- 2Sunt insarcinata? Va rog un raspuns concret!!!
- 0Imi intarzie ciclul
- 0Perioada Menstruala
- 0Posibil sarcina
- 1Posibila sarcina?
- 3Întârzierea menstruație
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: