Probleme in timpul si dupa actul sexual

26-02-2017
AndraG
Nu este medic/terapeut
AndraG
Buna seara
O sa trec la subiect..
Pe data de 16 Februarie am avut un contact sexual protejat, in timpul acestuia am avut dureri mici si imediat dupa am Mers l toaleta (aveam nev de dinaintea actului sexual). Dupa ce am urinat, am obs p hârtie doua mici dunguțe rosi ; de cca 1 mm. Pe 17 ianuarie mi-a inceput menstruatia ; iar in luna Februarie ; stm deja in 26, nu a sosit. Dupa 8 Februarie pn pe 12 am luat augmentin pentru tratarea gatului. Si tin sa precizez ca am avut vreo 3 zile In care urinam de cca 10-12 ori /zi si intepaturi in zona ovarelor, in partea de jos m bn spus.
Care ar putea fi cauza lipseI menstruatieI?
Va multumesc
7 comentarii
1
27-02-2017, ora 07:18
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Bună dimineața!
Mergeți la ginecolog pentru că orice infecție odată apărută trebuie tratată ca să nu recidiveze.

Menstruația poate lipsi și din alte motive decât sarcina, de aceea e bine de văzut.
Puteți folosi și un test de sarcină ca să vedeți dacă sunteți gravidă, dar după simptomele descrise e mai bine să vă vadă un medic.
0
27-02-2017, ora 11:48
AndraG
Nu este medic/terapeut
AndraG
Multumesc frumos pt raspuns.
1
27-02-2017, ora 16:42
AndraG
Nu este medic/terapeut
AndraG
Am facut si restul astazi.. este negativ.. deci.. cauza este alta, o sa ma programez la un cabinet.. sunt tare speriata
1
27-02-2017, ora 17:46
Psihologie, București
Bună ziua!
Nu ai de ce să fii speriată. Orice problemă ar fi, odată depistată se rezolvă. Când apar anumite simptome, suntem avertizați să luăm măsuri și să rezolvăm situația. Înseamnă că organismul reacționează. Problema este de fapt acolo unde nu apare nici-un semn sau simptom că se întâmplă ceva și ne trezim prea târziu.
Programează-te fără întârziere la cabinet și ai să vezi că totul e bine. De obicei înțepăturile în zona ovarelor se pot datora unei anexite, care e bine să fie tratată la vreme ca să nu existe urmări.
Succes!
0
27-02-2017, ora 18:24
AndraG
Nu este medic/terapeut
AndraG
Va multumesc frumos dna Psiholog si imi cer scuze pentru ca mai sus am vrut sa scriu " testul ", dar a corectat telefonul eronat, am incercat sa ma programez azi, am gasit doua clinici in apropiere, la prima se putea in aprilie, iar la a doua in iunie. (Ma aflu in srrainatate ) Cred ca o sa merg la urgenta, nu are rost sa stau pana atunci.
Va multumesc inca o data
0
03-03-2017, ora 00:21
AndraG
Nu este medic/terapeut
AndraG
Am facut si consultul. Se pare ca nu am nmic, dar mie tot nu mi-a venit. Nu stiu ce sa mai cred.
1
03-03-2017, ora 07:37
Psihologie, București
Bună dimineața!
Poate fi și o întârziere. Mai așteaptă 2 săptămâni. Dacă e întârziere, până atunci ar trebui să-ți vină. Iar dacă nu, mergi la un medic, fie chiar și la urgente, că dacă e sarcină se poate depista mai ușor.
Poate incerci să faci programare la o clinică, chiar dacă nu e în apropiere, pentru că e important să faci mai multe investigații ca să te liniștești. Chiar dacă până la programare îți vine ciclul, un control de specialitate nu-ți strică.
Citește și http://www.romedic.ro/intarzierea-ciclului-menstrual-0P1331 care să-ți aducă mai multe lămuriri.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: