Menstruație o zi. Sunt însărcinată?

15-10-2020
Marialola354
Nu este medic/terapeut
Marialola354
Buna ziua. Sunt majora, am avut câteva acte sexuale neprotejate cu prietenul meu, însă cu ejaculare in exterior. Am fost la ginecolog și din cauza unor probleme la ovare, a trebuit sa încep sa iau și anticoncepționale odată cu venirea menstrei. Însă, mi-a venit doua doua zile, cantitate extrem de mica. Și asta a început cu 24 de ore inainte sa iau prima pastila, deci nu cred ca are legătura cu anticoncepționalele. Însă, eu niciodată n-am avut astfel menstruația. O zi jumătate. In general, aveam chiar 6 zile. Și da, începea cu câteva picături, dar in patru-cinci ore maxim, începea sa curgă normal. De asta ma întreb dacă nu cumva am rămas. Simptome n-am de niciun fel de ciclu. Am făcut un test ieri seara și a ieșit negativ(cu intarziere de patru zile de la menstra sa spunem). Ma gandesc sa mai fac unul astăzi de la barza ultrasensibil. Voi ce credeți? As putea sa fiu?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul