anticonceptionale... dureri de burta, menstruatie scazuta
buna, sunt f ingrijorata in ceea ce priveste starea mea de sanatate. iau Desorelle de mai bine de un an de zile si nu am avut nici o problema pana acum cateva zile cand au inceput niste dureri de burta, variate ca intensitate, iar acum la 3 zile am avut mici sangerari, iar azi nu pot sa zic k o sangerare abundenta, dar mi a curs ceva ca si cum ar fi o membrana, ceva mai solid si ca si cum ar avea 2 balonase umplute cu aer foarte mici. precizez k inca mai am de luat inca 5 pastile din folie si nu mi s a mai intamplat sa am scurgeri cat timp am luat pastilele si le am luat si corect. se poate sa fi rama insarcinata si sa nu mi dau seama? sau poate sa fie vreun semn al unui avort spontan? va rog din suflet sa ma ajutati!
3 comentarii
Ar fi bine sa mergi la ginecolog urgent si sa faci 2 dozari ale beta hCG la interval de 2 zile.Numai bine
dar pentru ce trebuie sa fac dozarile cu beta hCG? nu inteleg. trebuie sa mi fac si alte analize?
Iti va spune ginecologul ce trebuie sa faci. Beta hCG este crescut daca esti insarcinata;
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1logest - nu le iau la ora fixa
- 2menstruatie in cantitati reduse
- 5intarzierea luarii pastilelor
- 7Folosirea corecta a anticonceptionalelor Mercilon.
- 3este adevarat?
- 3Anticonceptionalele nu-mi opresc menstruatia
- 4contraindicatii la janine
- 3exista riscul sa fiu insarcinata?
- 4menstruatie foarte foarte dureroasa.
- 4diane 35... luate gresit?
- 3cum se iau anticonceptionalele laurina?
- 4dupa pauza de 7 zile... in ce perioada se reiau AC?
- 0anticonceptionale melleva 35
- 4Scurgere ciudata
- 12 pastile intr-o zi
- 1Anticonceptionale-varsta
- 1Ciclu menstrual putin
- 0Amenoree
- 4Nu am luat anticonceptionale corect
- 0Menstruație
Mai multe informații despre: Durerea menstruala Administrarea contraceptivelor menstruatia redusa cantitativ
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: