menstruatie numai o zi si slab cantitativ
buna ziua.eu iau marvelon 21 deja ma stiti..am mai postat un mesaj...si ce se intampla...am fost internata in spital si am facut multe antibiotice...cu o zi inainte sa incep tratamentul implicit sa ma internez datorita unei infectii din gat, am avut o intalnire cu iubitul meu si...s-a intamplat ce se putea intampla...oricum ideea e ca mi-a venit menstruatia cand inca luam pastile albe..m-a tinut o zi si am avut numai pete...si acum trebuia sa-mi vina normal sambata dar nu mi-a venit si parca ma dor sanii...puteam sa raman ???adik am luat pastile in continuare si in spital.dar le-am luat corect iar de facut am facut-o cu o ziu inainte sa iau tratament...am facut f multe antib si vitamine..poate fio o dereglare???ms mult si ast mesaj...
4 comentarii
da, pt ca antibioticele taie efectul anticonceptionalelor.FA-TI UN TEST BARZA SA FII MAI SIGURA, EU MI-AM FACUT CIND M-A INTIRZIAT 4 ZILE SI A FOST CORECT
spune-mi te rog despre ce medicament vb?este ceva pentru slabit?se vinde in farmaci?pentru ca as avea si eu nevoie de un asemenea medicament!!!
era vorba despre anticonceptionale, insa daca ai nevoie de un produs care sa te aJUTE SA SLABESTI CAUTA IN FARMAcii capsula de slabit de la arpfarm e cam 120 lei cutia..are 30 de capsule pe care trebuie sa le iei dimineata dupa micul dejun...in cam 1 saptamana reusesti sa slabesti cam 2 kg depinde de organism..eu am luat si in 3 sapt am slabit 8 kg.poooopik.aaa si nu trebuie sa bei cafea bauturi alcoolice sau energizante pe perioada tratamentului..de fumat poti fuma..succes:*
iti multumesc mult pentru informatie!!!pa pupici!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4menstruatia redusa cantitativ
- 3in aceasta luna nu mi-a venit decat o picatura
- 4anticonceptionale yasmin
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 5Test concludent la 26 de zile de la contact?
- 0Menstruatie scurta, urmata de scurgeri maronii-negre
- 3Menstruatie redusa cantitativ
- 7Sa imi fac griji sau nu?
- 7Sangerari de lunga durata
- 1ciclu redus
- 1exista posibilitatea unei sarcini? Ajutor va rog!!
- 1Am rămas însărcinată?
- 0Poate fi o sarcina?
- 1Sunt însărcinată?
- 0Menstruatie redusa
- 0Menstruatie redusa cantitativ
- 0Menstră - sânge cât un bob de fasole
- 2Sarcină? menstruația mi-a venit mai devreme și mi-a curs mai puțin
- 2Sarcina? Sa fie sangerare de implantare?
Mai multe informații despre: menstruatia redusa cantitativ