escapelle si ciclu redus

buna.. am avut ciclu pe data de 12 mai..pe 24 mai am avut contact si dupa 1 ora am luat escapelle... reactii adverse sau menstruatie falsa nu am avut... ieri, pe 11 mi-a venit ciclu... dar foarte putin si cu cheaguri de sange maronii spre negru.. azi nu am mai avut cheaguri dar tot e in cantitate f redusa... e o dereglare de la escapelle sau e posibil sa fie sangerare peste sarcina ???? multumesc
3 comentarii

Buna Maggda8,
Cel mai probabil este o consecinta a dozei de hormoni continuta de contraceptia de urgenta, dar tine cont ca eficienta lor nu este 100%, deci exista o mica sansa de a avea o sarcina in acelasi timp. Daca simptomele devin ingrijoratoare (sangerare abundenta, durere intensa etc), nu ezita sa mergi la un consult ginecologic.
Cel mai probabil este o consecinta a dozei de hormoni continuta de contraceptia de urgenta, dar tine cont ca eficienta lor nu este 100%, deci exista o mica sansa de a avea o sarcina in acelasi timp. Daca simptomele devin ingrijoratoare (sangerare abundenta, durere intensa etc), nu ezita sa mergi la un consult ginecologic.

multumesc... testul de sarcina cam pe ce data il pot face? as vrea sa fiu sigura.

La 3 saptamani de la contactul sexual.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3s-ar putea sa fiu insarcinata?
- 4menstruatie numai o zi si slab cantitativ
- 6Menstruatie putina... E posibil sa fie din cauza anticonceptionalelor?
- 3As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
- 5Karissa si menstruatie foarte putina
- 5As putea fi gravida? menstruatia mi-a intarziat 3 saptamani
- 2menstruatie inchisa la culoare si redusa cantitativ
- 1Ciclu menstrual redus, sex rar
- 6Menstruatie in cantitate mai mica
- 1Menstruatie putina
- 0Menstruație
- 1Ciclu maroniu
- 1De ce menstruația a durat mai puțin ca de obicei?
- 1Ciclul intrerupt dupa 2 zile
- 4Sarcină ?
- 1Menstruatie puțină și maronie
- 0Menstruatie slaba
- 2Menstruație sau sângerare de implantare
- 2AC Midiana, menstruatie redusa
Mai multe informații despre: menstruatia redusa cantitativ