ciclu negru si curge foarte putin
pana de curand ciclul meu era ceas, de culoare normala, tinea 4 zile. nu am avut probleme niciodata. astazi a venit cand trebuia dar de culoare negru si curge f. putin. ma doare doar putin spatele. am, 37 ani viata sexuala normala sant casatorita.am fost in schimb f. sensibila zilele astea. din orice imi venea sa plang. sa fie ceva tulburari hormonale.ca asa ma simt bine.banuiesc ca desi papanicolau a iesit c1 trebui totusi sa mai fac ceva analize.
3 comentarii
Desi culoarea neagra a sangelui menstrual nu este o boala in sine, poate fi totusi un prim simptom al unei dereglari.
Asteptati o luna. Daca se repeta si luna viiotare, un consult homeopatic ar fi indicat.
Asteptati o luna. Daca se repeta si luna viiotare, un consult homeopatic ar fi indicat.
d-le dr.aveam de gand sa fac un consult homeopatic. am sa va caut la cabinetul din baba novac.poate incercam si o ecografie abdominala.
iata ca am refacut babes papanicolau. a iesit satisfacator, inflamatie doar este bifat.Nu a este specificata nici o boala.La examenul secretiei mi-a iesit flora tip 3.inclin din ce in ce mai mult ca este vorba despre ceva hormonal,...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 106Anticonceptionalele si menstruatia
- 6ciclul menstrual... nu mi-a venit o luna
- 2ciclul de 24 zile nu este un ciclu regulat?
- 3la cate zile dupa chiuretaj vine menstruatia?
- 6scaune cu sange in timpul ciclului menstrual
- 4menstruatie numai o zi si slab cantitativ
- 8Contraceptivele Yaz si efectele adverse
- 7se poate sa fi ramas insarcinata?
- 3ciclu menstrual
- 6Am luat 5 ani la rad fara intrerupere anticonceptiolane; le-am lasat si CM a luat-o razna
- 8ce se intampla daca.?
- 6dureri in timpul ciclului menstrual - sfaturi
- 6daca iau o saptamana anticonceptionale si dupa le intrerup imi va veni menstruatia?
- 6as vrea sa raman insarcinata!
- 10Sunt insarcinata sau nu? Solicit un raspuns cat mai rapid
- 2ciclu neregulat sau regulat
- 4Un sfat, va rog! menstruatie foarte redusa cantitativ
- 1Diane 35 și menstruatie
- 1Lipsa menstruatiei in zilele de pauza
Mai multe informații despre: ciclul menstrual menstruatia redusa cantitativ
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: