Scurgere ciudata
Buna ziua! Dupa ce imi trece stopul la 1-2 saptamani ma trezesc cu ciclu menstrual dar imi curge doar 1 zi dupa imi trece.Cand racesc jos scurgerea alba se face maronie, uneori verde, depinde cat de tare racesc desi stau cu 2 perechi de sosete in casa, sau prin scurgerea alba gasesc firisoare de sange., tind sa mentionez ca nu mi'am inceput viata sexuala.Nu stiu ce sa cred, imi este putin frica sa merg la doctor, Va multumesc
4 comentarii
Nu este vorba ca ai "racit jos", secretia maronie/verde despre care spui este mai mult ca sigur o infectie pe care trebuie sa o tratezi.Daca spui ca esti virgina, medicul ginecolog nu te va consulta ca pe celelate paciente.Nu trebuie sa iti fie frica pt ca doctorii sunt pt a ne ajuta si nu speria! Daca esti din Bucuresti iti pot recomanda o dna dr foarte draguta care nu sperie pe nimeni!
Daca spui ca la 1, 2 saptamani dupa menstruatie sangerezi, inseamna ca atunci se produce ovulatia. Unele femei au o ovulatie mai "agresiva"si din aceasta cauza sangereaza. E absolut normala aceasta sangerare. Totusi, daca tu zici si de raceli si de secretii verzi maronii, e bine sa mergi la un medic si sa faci un control amanuntit.
Sanatate!
Sanatate!
Nu te speria, am si eu o prietena care mereu la data ovulatiei are sangerari o zi si dupa aceea ii trece. Ar putea fi de asta, dar daca ai spus ca atunci cand racesti jos ai scurgeri ciudate, ar fi totusi bine sa iti faci un control, sa nu fie vreo infectie care sa te afecteze mai tarziu.
Jaquelinne: Mi-ai putea spune mai multe despre dna doctor din Bucuresti? :D Chiar caut de mult o doamna draguta la care sa ma duc, mai ales ca este pentru prima oara...
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2scurgere vaginala
- 35scurgere alba, urat mirositoare - penis
- 3scurgeri vaginale cu cateva zile inainte de menstruatie
- 3Scurgere de culoare.cenusie?
- 6scurgere alb-galbuie - este grav?
- 10scurgeri vaginale la fetite - 7 ani!
- 5scurgere vaginala maronie de 2 zile
- 3am luat pastila de a doua zi si nu am avut acea scurgere
- 3Ce ar putea fi ?
- 1dureri abdominale, sani durerosi, scurgeri neobisnuite
- 5scurgeri dupa menstruatie
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 5Karissa si menstruatie foarte putina
- 2Scurgeri si mancarimi genitale insuportabile
- 3dupa primul act sexual mi-au aparut scurgeri transparente
- 0URGENT scurgere urat mirositoare
- 0scurgeri si usturime in timpul urinarii
- 1Am o nedumerire legata de menstruatie