Menstruatie intarziata
Buna ziua. Am cum cam 2 saptamani am fost racita foarte tare. Am luat antibiotic amoksikalv. Iar acum sunt in intarziere cu menstruatia o saptamana. Am facut un test la 4 zile de intarziere dar a iesit negativ. Pana in a 6 zi de intraziere aveam cate o mica durere de mijloc si cate putin de burta. Iar in a 7 zi durerile de mijloc fiind foarte dureroase. Poate fi din cauza antibioticului intarzierea ? Tinand cont ca pana sa imi vina mestruatia urinam foarte des.
5 comentarii
Intarzierea se poate datora racelii sau altor cauze dar nu antibioticului.
Din cauza racelii sa intarzie asa de mult ?
Da, se poate sa nu fi avut ovulatie.
Am repetat un test chiar acum 30 de min si tot negativ. Cum adica sa nu fi avut ovulatie?
Buna ziua! Iau anticonceptionale de aproximativ 1 an si jumatate (Zoely). Acestea au perioada de pauza redusa (4 pastile placebo, 24 active). De cateva luni menstruatia mea nu vine, sau vine in ultima zi de pauza cu un flux foarte scazut. Durerile pelvine apar chiar din a doua zi de pauza. Este un motiv de ingrijorare, ce sfat imi dati?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sex neprotejat si intarzierea ciclului
- 2intarzierea menstruatiei
- 4Menstruatie intarziata 6 zile... e gravida?
- 5ciclu ciudat... de 7 zile nu s-a mai oprit. dar de doua - trei zile curge un lichid maroniu
- 5risc de sarcina?
- 6Am simptome de sarcina... sunt insarcinata ?
- 4mi-a intarziat menstruatia... sarcina?
- 2Intarziere menstruatiei 2 luni
- 1Intarziere ciclu, 3 teste negative
- 5Imi intarzie menstruatia
- 1Menstruatie intarziata
- 8Posibila sarcina daca testul e negativ si contactul nu a avut loc in perioada fertila?
- 1Întârziere menstruație
- 044 de ani.. Intarziere menstruație, teste negative!
- 2Menstruație întârziată după o "joacă" neprotejată
- 1Menstruatie intarziata 2 luni
- 1Sarcina? Am dureri asemănătoare cu cele menstruale și în rest nimic
- 0Lipsa menstruatie si scurgere
- 0Întârzierea menstruației
- 1Intarziere menstruatie, please help
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: