Posibila sarcina daca testul e negativ si contactul nu a avut loc in perioada fertila?

20-04-2017
AnnaDzz
Nu este medic/terapeut
AnnaDzz
In data de 8 luna aceasta trebuia sa imi vina ciclul menstrual. Nu a venit. In data de 9 am avut un contact sexual neprotejat, fara ejaculare in interior. Azi suntem in 20 si inca nu a venit ciclul. La 7 zile dupa contact am facut un test Sure Check si a iesit negativ. Este posibila o sarcina avand in vedere faptul ca s-a realizat contactul in perioada in care teoretic nu trebuia sa fiu la ovulatie?
8 comentarii
0
21-04-2017, ora 12:10
dni
Nu este medic/terapeut
dni
Buna ziua am si eu o intrebare am consumat timp de 6 luni anticonceptionalele Tri Regol luna trecuta in 15 am avut menstruatia dupa ce am terminat medicamentele si in luna acesta nu mia venit. Am avut si eu contact sexul neprotejat dar fara ejaculare in interior. in data de 10 am facut un test a iesit negativ si astazi am mai facut unul si tot negativ a iesit.Va rog sa imi dati un raspuns.Multumesc
0
21-04-2017, ora 12:16
dni
Nu este medic/terapeut
dni
Nu in data de 27 am mavut contactul
1
21-04-2017, ora 12:24
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
Cand menstra este neregulata nici ovulatia nu este previzibila si se poate obtine o sarcina oricand daca aveti contact neprotejat. Repetati testul de sarcina daca nu incepe menstra pana la sfarsitul lunii!
0
21-04-2017, ora 12:30
dni
Nu este medic/terapeut
dni
Deci sa repet testul chiar daca l-am facut de doua ori?
0
21-04-2017, ora 12:57
dni
Nu este medic/terapeut
dni
Si da problema la mine e ca nu imi vine cicluc regulat
0
21-04-2017, ora 15:20
AnnaDzz
Nu este medic/terapeut
AnnaDzz
In cazul meu, menstra e regulata. In ultimii ani am avut maxim 3 zile de intarziere. Dar luna aceasta am mai mult de 10 zile...
1
21-04-2017, ora 15:43
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
Daca pe 9 ati avut contact spre sfarsitul lunii se va pozitiva testul daca sunteti insarcinata!
0
23-04-2017, ora 02:09
AnnaDzz
Nu este medic/terapeut
AnnaDzz
Am mai facut un test azi. Tot negativ. Se poate ca rezultatul sa nu fie inca concludent?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: