Menstruatie intarziata 2 luni

09-01-2019
B.M
Nu este medic/terapeut
B.M
Buna ziua,

Am 41 de ani si ultima menstruatie mi-a venit pe data de 5 noiembrie 2018,

In luna noiembrie am avut des simptome de, , , caldura brusca, mai ales seara-noaptea,

in luna decembrie, lipsa menstruatie, greata, balonare, uscaciune vaginala, durere spate, pe data de 31 decembrie mi-a curs acel mucus, albus de ou, apoi urmatoarele zile un lichid alb, laptos, si apoi acesta in urmatoarele zile a devenit apos, transparent, nu mirosea, nu mancarimi, nu usturimi...etc
Vaginal de pe 31 decembrie pana in prezent sunt foarte umeda dupa ce se usuca acel lichid transparent nu se mai vede pe lenjerie,
Ca si alte simptome, decembrie-ianuarie greata foarte des, balonare, urinare foarte des, culoare normala fara usturimi, durere sau alte simptome.
In urma cu 2 zile am avut dureri toata ziua, jos pelvis.simteam ca...atarna ceva greu, ca ma dor ovarele, in deosebi cel stang, aceiasi durere am simtit-o in urma cu 2 ani cand am facut HSG, de asta zic de ovare ca parca ma dureau ele.
Nu stiu daca are legatura dar, ieri m-am trezit cu ochii negri si doar la baza nasului aveam trasat asa > ca si cum ma machiasem cu un creion alb si restul ochilor cu cenusiu inchis, eu am pielea deschisa la culoare si se vedea foarte urat, aseara inca eram la fel si simteam ca am ochii umflati si parca ma usturau ( in zona pometilor zic, pungile de sub ochi), azi dimineata totul a revenit la normal...

Am facut astazi un test de sarcina si este negativ...Ce ar putea fi ?

Multumesc !
1 comentarii
1
10-01-2019, ora 17:34
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

fara un control ginecologic si eventual o ecografie este extrem de dificil de pus un diagnostic exact al simptomelor descries de dvs. Va recomandam sa consulttai un medic pentru a afla cu exactitate cauza,

O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: